Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakkub

kocham byla

Polecane posty

Gość jakkub
jak to czytalas? czyli ona jeszcze tu bywa, pisala cos o mnie?

Gość bo yes pusto
podobno prawdziwa miłość wybacza....ale to tylko podobno :/ Miłość cierpliwa jest, łaskawa jest. Miłość nie zazdrości, nie szuka poklasku, nie unosi się pychą; nie dopuszcza się bezwstydu, nie szuka swego, nie unosi się gniewem, nie pamięta złego; nie cieszy się z niesprawiedliwości, lecz współweseli się z prawdą. Wszystko znosi, wszystkiemu wierzy, we wszystkim pokłada nadzieję, wszystko przetrzyma. Miłość nigdy nie ustaje, [nie jest] jak proroctwa, które się skończą, albo jak dar języków, który zniknie, lub jak wiedza, której zabraknie. Po części bowiem tylko poznajemy, po części prorokujemy. Gdy zaś przyjdzie to, co jest doskonałe, zniknie to, co jest tylko częściowe. jesli masz jeszcze szanse cos z tym zrobić to ZRÓB!!! bo nigdy nie wiesz kiedy bedzie za pózno....ja mam podobną sytuacje tylko to ja jestem tą eks porzuconą i gdy on się odezwał ja go oloałam bo byłam dumna bo chciałam zeby poczuł co ja czułam :(ON teraz bierze slub z inną ,po poł roku się zaręczył i to nie wpadka...ehhh to bardzo boli....:( :(

Gość jakkub
jaki miala nick? co pisala? pisala cos na temat tego chlopaka, czy to cos powaznego? pisala cos konkretnego o mnie, cos co mogloby swiadczyc ze sa jeszcze dla nas jakies szanse?

Raven- skąd możesz wiedzieć, że chodzi o tę samą osobę. Nie wysnuwaj pochopnych wniosków. Jakubów i takich historii jest tu pełno.

Gość jakkub
wlasnie - skad ta pewnosc? ze imiona sie zgadzaja, czy czas? powiedz cos wiecej

Gość jakkub
tak, pracowalem podczas wakacji

Gość jakkub
prosze cie napisz cos wiecej, jak moge znalezc to co ona pisala??

nic Ci więcej nie napiszę. Umiałeś to zakończyć to teraz miej odwagę by z nią porozmawiać. Chyba nawet coś obiecywałeś, że jak Jej emocje ochłoną to będziesz chciał jej wszystko wytłumaczyć. Zrób to, może jeszcze będzie chciała Cię wysłuchać.

Gość jakkub
tak, obiecywalem ale ona nie chciala o tym slyszec powiedz chociaz jak moge znalesc to co pisala?

nie podam Ci linka. To by było za proste. Tak, wie o baletach, wie o innych dziewczynach.

Gość szczurza mama
Jakub Powiem ci coś. Kobiety zwykle są bardzo uczuciowe i nie wieżę,że po roku jej przeszło. Poproś ją o spotkanie,jeśli odmówi najdź bez zapowiedzi w domu,wyślij list,napisz wszystko na nr gg,wyślij link do tego tematu. Bądź natarczywy nawet jeśli będzie zła. Musi to usłyszeć. Mam tylko nadzieję,że jesteś wart tego,żeby do ciebie wróciła i pewien swoich uczuć... Aha i jeszcze coś. O tym,że spałeś z inną lepiej powiedz bo prędzej czy później jakoś i tak to wyjdzie.

Gość jakkub
co mam zrobic, zebys podala mi linka do tego co pisala? co jej ten kolega nagadal?

Gość gdybyś ją kochał to nie
pieprzył byś innych dziewczyn.

Gość jakkub
pisala cos o tym co u niej teraz slychac? czy jest szczesliwa? jak jej sie uklada? cos o tym nowym chlopaku tak przeszlo mi przez mysl zeby dowiedziec sie o ktorej konczy prace i poczekac na nia pod firma, ale jesli spotkam tam tego goscia to nie recze za siebie, a chcialbym uniknac takich sytuacji

Kuba, nie podam Ci tego linka, to był jej ból i nie sądzę, żeby chciała abyś to przeczytał. Co do baletów, to wie, co się działo. Dowiedziała się jakiś czas po zerwaniu.

"ale jesli spotkam tam tego goscia to nie recze za siebie, a chcialbym uniknac takich sytuacji" chyba jednak pies ogrodnika :D

Gość jakkub
rozumiem, ze nie chcesz podac mi linka, ale napisz chociaz co u niej znalazla prace, jak jej sie uklada? i co z tym chlopakiem?

Gość jakkub
wiem ze on nie jest winny, ani ona ze zaczela sobie ukladac zycie bezemnie ale czasem w zlosci nie potrafie myslec tak racjonalnie

ale czemu pytasz mnie a nie zapytasz kogoś znajomego? zadzwoń do niej.

Gość szczurza mama
Jedź pod tą jej pracę ale jeśli będzie tam ten koleś albo nie podchodź albo pokaż,że masz klasę i nie skacz do niego! Przywalisz mu to już w ogóle będziesz skreślony,zapewniam cię.

Gość jakkub
nasi wspolni znajomi to sa raczej jej znajomi, tzn znam ich dosc dobrze ale oni celowo nic mi nie mowia na jej temat tak mi iedys powiedzial ten kolega, ze prosila ich o to i oni sie tego trzymaja zadzwonie, jak tylko podejme decyzje co robic dalej poki co chcialbym wiedziec jak zyje co u niej slychac czy jest szczesliwa bezemnie

Gość jakkub
chodzi o to ze jesli jest na prawde szczesliwa, moze zakochana... nie chce znow mieszac jej w zyciu, ale jesli jest cien nadziei to chcialbym o tym wiedziec

pomyśl, czy gdyby to ona Ci ę po prawie 5 latach zostawiła to byś był szczęśliwy!

Raven daj spokój robisz mu nadzieję. Oni muszą wpierw porozmawiać. A dla niej to też nie jest łatwe.

Gość szczurza mama
chciałbyś wiedzieć czy jest szczęśliwa? Wątpię czy komukolwiek powie,że nie jeśli nie jest.

Fujaro, jak zawsze (no dobra, prawie zawsze :D) dobrze gadasz. Kuba, dzwoń.