Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 00987

Dlaczego on ukrywa,że gdzieś dzwoni

Polecane posty

Gość 00987

Wychodzi z domu pod byle pretekstem, albo dzwoni jak mnie w domu nie ma. Sa to telefony do mamy, taty, szwagra, brata. Mieszkamy razem, znamy swoje rodziny, ja mam te numery telefonów również w swoim telefonie, więc to na pewno nikt inny nie jest. Dziwne dla mnie to ukrywanie. Raz zwróciłam mu uwagę, to się oburzył, że niby nie będę mu mówić gdzie ma dzwonić i że to zbieg okoliczności, że akurat jak on wychodzi to on do kogoś dzwoni. Dziwny zbieg okoliczności który powatarza się każdego dnia.

Gość gwoli wyjasnienia...
ja tam tez najbardziej lubie dzwonic do rodziny czy znajomych jak meza nie ma w domu. sama nie wiem dlaczego. chyba sie swobodniej czuje po prostu, chociaz maz mnie nie koryguje ale jest wyszystkiego ciekawy a ja nie mam ochoty mu o wszystkim opowiadac, po prostu (jestem leniem w mowieniu)

Skoro znasz te numery telefonów,wiesz na pewno,że to mamy,taty,brata to czym się niepokoisz ? wydaje mi się,że to zwykłe przewrażliwienie... być może woli rozmawiać w odosobnieniu przez telefon...każdy człowiek jest inny ;)