Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poczatkuja na allegro

allegro platnosc przez przelew bankowy

Polecane posty

Jestem początkująca jeśli chodzi o Allegro. Dzisiaj kupiłam futerko. Kliknęłam na Kup teraz. I jako formę zapłacenia wybrałam PRZELEW BANKOWY. Teraz muszę wysłać te pieniądze na konto Allegro, a dopiero wtedy oni prześlą je na konto użytkownika, od którego kupiłam to futro. Dziewczyna napisała,że mam to olać i po prostu wysłać pieniądze na jej konto, bo przez allegro długo idą. I moje pytanie - czy jeśli rzeczywiście wyślę jej te pieniądze to allegro nie będzie mnie ścigać żebym wpłaciła jeszcze raz tę kwotę na ich konto?

Gość xxxxxxxxxxxyyyyyyyyy
nie, luz, ja nigdy nie place przez allegro bo to tylko strata czasu, plac od razu na jej konto

Gość nie słuchaj jej
Wcale to nie trwa tak długo więc wpłać tak jak miałaś wpłacić

Gość aha i achh
omijaj płatnosci allegro, to gówno, płac od razu na konto

Ok następnym razem będę wiedziała,że lepiej wpłacać od razu na konto. Ale interesuje mnie to czy jeśli dziś wybrałam tę opcję by płacić przez allegro, to mogę po prostu olać to i wysłać prosto pieniążki na konto dziewczyny? Bo obawiam się,że mogą się domagać tej kwoty albo coś..

Gość aha i achh
ustalasz ze sprzedajacym, ja tak kiedyś zrobilam na poczatku ze też tę głu[pią opcje wybrałam, ale się dogadałam ze sprzedajacym że od razu na konto i juz. Nic nie mają prawa sie dopominac.

to mogę spokojnie olać ten ich druczek i wysłać bezspośrednio na konto dziewczyny.. Dziękuję bardzo :)