Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczupła, dbająca o siebie

Nie rozumiem ludzi grubych i zaniedbanych....

Polecane posty

Ja nie rozumiem kobiet i mężczyzn, którzy są grubi, mają nadwagę, a już co gorsza otyłość! Jak można o siebie aż tak nie dbać, żeby doprowadzić się do stanu nadwagi!! Ileż można żreć!! Nie jestem żadną anorektyczną, nigdy się właściwie nie odchudzałam, ale zawsze jadłam zdrowo, czasem (jak chyba każdy) zjadłam jakieś śmieciowe jedzenie, czyli coś z Mcdonalda albo coś słodkiego:) ale przecież takiego świństwa nie je się codziennie, a nawet jeśli ktoś lubi to mógłby chociaż potem ćwiczyć aby to spalić! Nie rozumiem ludzi, którzy nie ćwiczą, nie biegają, nie uprawiają żadnego sportu! a potem narzekają że są grubi... Sami sobie na to zapracowaliście lenie... Ja od roku chodzę praktycznie codziennie na siłownię i ćwiczę i mam sylwetkę perfect, ale wcześniej nie miałam nadwagi, zawsze byłam szczupła, bo nie opychałam się jedzeniem... Ludzie zastanówcie się- żyjecie po to by jeść, czy jecie po to by żyć!? Bo ja wybrałam opcję 2 i jestem naprawdę bardzo szczęśliwa. Jutro jadę na siłownię i będę ćwiczyć 3 godziny:)

Gość załaaaamka
to twój najwiekszy problem? gratulue intelektu! :/ ja nie rozumiem jak można być aż tak małostkowym. ja tez zawsze byłam szczupła i jestem... ALE NIE WPIERDALAM SIE DO ZYCIA INNYCH BO TO CHORE! zastanow sie lepiej nad soba niz nad grubasami :/ życia nie masz?

Gość ggf
nie masz nic ciekawszego do roboty? może jakąś książkę przeczytaj :)

Gość jestes nastepna idiotka
ktora zyje w innym swiecie! ja pracuje 12-14 h na dobe,w nocy i jestem kierowca,spie 8 to kiedy mam isc na silownie? a czemu tyle spie? bo nie chce byc w porannym njusie wsrod zabitych!! kumasz glupia cipo?

Gość lassska1989
dajcie spokój, nie przemówicie takiej do rozsadku! trzeba miec na prawde ostro najebane we łbie zeby zakładac takie tematy i miec takie poglądyić . uwierz niunia... ludzie mają o wiele powazniejsze problmey niż siłownia... albo wola robic cos bardziej kreatywnego! pa :)

Gość Laylah
pinduniu --a poza tym że masz "figure perfekt" co sobą reprezentujesz? Jeżeli nic - to masz akurat kwalifikacje aby dorabiać przy autostradzie. W sam raz miejsce dla debilek.

Gość d45677
Masz rację a ludzie są coraz bardziej "ludzcy" i pobłażają narkomanom

Gość jnjn,jn
co Cię to obchodzi, zajmij się sobą, idź może na siłownie nie tylko rano ale i wieczorem!

DO : jestes nastepna idiotka : po co się tak oburzasz? widocznie jesteś gruby:) Skoro pracujesz 14 godzin na dobę a śpisz 8 godzin to kiedy zdążyłeś się spaść? masz czas w ogóle na jedzenie??

Gość Belle de jour1
Zaraz autorka stwierdzi, ze jestesmy grubasami, zazdroscimy jej I dlatego tak piszemy. Na silowni mozna spedzac czas, ale 3 godz? Chyba nie masz nic innego do roboty

Gość Belle de jour1
Hahahaha a nie mowilam? Co za pustaczka

to że dbam o wygląd nie oznacza że nie mam w życiu żadnych ambicji i jestem idiotką. Nie znacie mnie więc nie macie prawa mnie oceniać. jestem inteligentna, znam perfekcyjnie j. angielski, gram na instrumencie, uprawiam sport i zawsze się dobrze uczyłam:) a oprócz tego dbam o siebie, czy to coś złego?? Po prostu zazdrość was zżera że niektórzy naprawdę mają aż tyle zalet

Gość d45677
wpierdala mnie to że należy pobłażać debilom którzy nie mają kontrolki ani mózgu, pomijam jakieś choroby psychiczne, cukrzyce, ale debilom mówię stanowcze NIE. Zaśmiecają planetę, produkują odpady i wyglądają jakświnie

Gość Belle de jour1
Jaaaaaaasne. Bajki to my ale nie nam

Gość ja akurat jestem chuda
pewnie po chudym ojcu a wpierdalam ciastka i co sie da, bo chce przytyc i specjalnie nie cwicze.

Gość jestes nastepna idiotka
tak mam czas jesc,podczas jazdy! co robi tyle czasu na silowni? 1h cwiczy,2 h swieci doopskiem zeby sie panowie slinili!

Gość antoineee
skoro jestes taka perfekt i fit to co robisz w sobote o 23 na kafeterii?? powinnaś gdzieś wypinać swój zgrabny tyłeczek, nieprawdaż???

tutaj sobie tak piszecie, ale jakbyście zobaczymy mnie na żywo to kobiety pomyślałyby "chciałabym tak wyglądać", a faceci "chciałbym mieć taką laskę" :)

belle de jour - i co tak ci ciężko uwierzyć w to, że jednak mam wiele zainteresowań niż tylko siłownia:) Otóż taka jest prawda, i sama jestem z siebie niezwykle dumna:)

Gość lassska1989
gdybyś miala cokolwiek w glowie to bys nie zakladala tematow na poziomie deski klozetowej :/ co z tego, że sie dobrze uczylaś skoro jesteś zajebiście pusta? ja mówie stanownio NIE pustakom!

Gość Laylah
durna peeesdo, nie chodzę na siłownię ale do galerii SZTUKI - czy wiesz cipo kto to Hieronimus Bosch? - nie, nie twórca pralek automatycznych, czy wiesz cipo czym różnia się Ateny od anten? a Durer od Durenmata ??A kto to Hegel? to nie stolarskie narzędzie. Ale o czym ja piszę pierwotniaku....

laska- a kim ty kretynko jesteś żeby twierdzić, że ja jestem pusta, bo zakładam sobie taki temat:) Akurat taki założyłam, może grubasy wreszcie się wezmą za siebie:) no chyba że wolą wyglądać jak takie tuczniki...

Gość Belle de jour1
Sorry ludzie z zainteresowaniami I wlasnym zyciem nie zakladaja tak debilnych tematow.

laylah - ja akurat mam inne zainteresowania niż ty, przecież nie każdy musi interesować się tym co ty, założę się, że wiele ludzi nie wie kim był ten bosch

Gość d45677
A wy jakbyście miały co robić to byście nie odpisywały, chyba widok w lustrze tak was stresuje

Gość Belle de jour1
Jasne bo grubasy przejmuja sie zdaniem jakiejs nadetej dziuni:o

belle - to samo mogłabym powiedzieć o was - skoro uważacie siebie za niezwykle mądrych i inteligentnych to dlaczego odpowiadacie na takie "głupie tematy"?? Hipokryci polecacie mi czytanie książek, sami spadajcie do książek zamiast tutaj wyładowywać swoje złości:) A z resztą ja też już pójdę, bo jutro rano muszę wstać o 9 bo o 10 muszę być na siłowni :D:) Chodzę tam nie tylko ze względów estetycznych, ponieważ nie muszę już niczego poprawiać w moim wyglądzie, ale siłownia bardzo poprawia humor:)

Gość d45677
Ja nawet wiem kto to był Mies van der Rohe a mimo to jestem szczupła

hahahahaa autorka dba o figurę, po stoi przy szosie i kasuje 50zł za numerek. Musi przecież jakoś wyglądać, chooj tam z jej paskudnym ryłem.. ważne że dupa zgrabna. W lesie i tak mało widać hehehe jak pisała gra również na instrumencie - słyszałam, że kasuje 20zł za numerek na flecie hahaeheheee

Gość hijakula
a ja popieram autorkę i też nie rozumiem takich ludzi. jak ktoś cierpi na otyłość jako chorobę to ok, nie kwestionuje tego. ale jeśli przechodzę choćby koło takiego KFC i widzę przez szybę jak dwie tłuste laski wpierdalają kawałki kurczaka albo frytki to aż mnie to denerwuje. bo mam w swoim otoczeniu osoby grube przez żarcie a nie chorobę. i one narzekają. ale to wygląda tak że narzekają a dwie godziny później żrą na kolację odgrzewany obiad, kartofle i inne :O i potem są problemy z nadciśnieniem (znajomy aż trafił do szpitala) a młody chłopak z niego! Doprowadzić się do takiego stanu to szczyt wręcz chamstwa. Bo jak można zrobić taki śmietnik z własnego ciała?