Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamamlskdjfd

Odchudzanie -tabletki

Polecane posty

Gość mamamlskdjfd

Chciałabym zapytać czy stosowałyscie kiedyś jakieś tabletki na odchudzanie? Jakie? Były efekty? w jakim długim czasie? i czy dodatkowo miałyście jakąs diete/cwieczenia? Pozdrawiam

Gość mamamlskdjfd
Wiem ze to pytamie zapewne juz padło, ale nie mogę znaleśc zadnych swiezych info.

Gość takich typowych na odchudzanie
to nie stosowalam. Nie pisze pod czarnym nickiem bo nie chce, ale kiedys mialam obsesje na punkcie odchudzania (bezpodstawna bo bylam szczupla) i bralam bisacodyl, wtedy jeszcze na recepte byl. Po 2 tygodniach schudlam 10 kg i zle to sie akurat dla mnie skonczylo, ale to dlatego ze nadwagi nie mialam i za bardzo z waga zeszlam w dol

Gość mamamlskdjfd
a to nie jest lek na przeczyszczenie?

Tabletki nie pomagają w chudnięciu ,odwadniają organizm oraz wypłukują składniki odżywcze, dlatego osoby zażywające je mają potem problemy..

Gość gość
Ja byłam na kuracji z preparatem Slimcea. Są to tabletki wspomagające odchudzanie. Odczuwałam na nich hamowanie łaknienia. Świetnie przydaje się to przy utrzymaniu diety bądź zwyczajnemu nie podjadaniu. Efekty to oczywiście spadek wagi. Na początku powolutku, ale po 2 miesiącach mogłam już pochwalić się 7kg mniej.

Jako że pracuję zawodowo w temacie to się wypowiem. x Po pierwsze to nie dieta czy ćwiczenia są dodatkiem do tabletek tylko ewentualnie tabletki do diety i ćwiczeń. Dieta jest w tym wszystkim najistotniejsza. x Po drugie takie pytania są w ogóle bez sensu bo każdy ma inny organizm i u każdego może się pojawić inny efekt, albo jego brak x Po trzecie spalacze tłuszczu mają za zadanie przyspieszenie metabolizmu a więc podniesienie zapotrzebowania kalorycznego naszego organizmu. A to czy będziemy chudnąć czy nie zależy od tego czy dietą przekraczamy to zapotrzebowanie czy nie przekraczamy. x Po czwarte, radzę poczytać o podstawach a nie szukać cudownych metod.