Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sid

Szczere wypowiedzi

Polecane posty

Piszcie szczerze co sadzicie na temat dziewczyny ktora twierdzi ze w przeciagu pol roku kocha juz trzeciego faceta. Aha, jeszcze jedno: jest obecnie niby zakochana ale pisze w internecie z innymi kolesiami i piszac z nimi uzywa sformulowan typu: sloneczko, slodka buzko, przystojniaczku, slodziaku itd. Dodam ze dziewczyna ma 26 lat. To nie prowokacja.

Gość water lilly
że jest infantylna lub....no cóż, nie chcę używac tego słowa, bo może to być dla niej krzywdzące:P

Gość łowca skór
kocha? to wiej ile sił w nogach od takiej "miłości"

Jeśli pisze ,że kocha juz trzeciego w przeciagu tak krótkiego czasu to kłamie , albo myli stan zakochania z kochaniem .Zakochac się w kimś a kochac kogoś to duża różnica.26 lat , w tym wieku powinno się myślec już dojrzalej.

Gość jestem przeciwniczka
słodka buźko, a może lepiej mordo ty moja:P Te jej okreslenia rodem z gimnazjum.

Dobrze zrobiłes,od takich ludzi trzeba uciekac, bo związki z nimi nie wróża niczego dobrego.

Gość nostrach
Strach z chałupy wychodzić...człowiek wyjdzie pogodny ,wraca z dzidą amora w plecach ;O

Gość do neinka - cd.cd.
:D a w plecach to dobrze? Bo jakoś tak mam wątpliwości... po drugie... gdzie właściwie kończą się plecy? ;)