Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dziewczyna z lipca

Dziwne ząbkowanie

Polecane posty

Mój syn jakoś mega dziwnie ząbkuje! Urodził się z dwoma dolnymi jedynkami. Kolejne zęby- dwie górne jedynki, pojawiły się dopiero w 13tym miesiącu. Teraz, w 15tym miesiącu, wyrżnęła się górna dwójka a dziś zauważyłam... górną piątkę! Innych zębów brak! Miała któraś z Was Mamy podobne doświadczenia? Nie dość że późne ząbkowanie to jeszcze takie "krzywe"?

Faktycznie dziwne. Ja się nigdy z czymś takim nie spotkałam...

to nic, zdażają się takie dzieciaki, ja znam sytuacje gdzie dziecku szły wszystkie ząbki naraz niestety nie przeżyło, czaszka pękła, a miało 8miesięcy.

Gość Ella.k
hehehe! Izabelka, dobre! :D A co do autorki: nie spotkałam się z tym, żeby piątki wyszły tak wcześnie i przed pozostałymi ząbkami. A co na to lekarz?

O późnym ząbkowaniu tak. Powiedziała, że jeśli do półtora roku nic się nie ruszy to dostaniemy skierowanie na rtg. O piątkach nie, bo dopiero dziś je zauważyliśmy.

Gość goska co ma ktoska
izabelka, dzizas,jakas ty bezdennie głupia :O czaszka pękła...taaa chyba twoja:O

Gość Inga z domu dziwna
buhahahaha! Izabelka, zajebista jesteś! A co do zębów; mojej wyrżnęły się najpierw dwie górne jedynki, potem górne trójki, dopiero później jedynki dolne i wszystkie dwójki. Wiec widocznie i piątki przed całą resztą są możliwe. Choć to dziwne, bo one zwykle idą jako ostatnie i do tego czasem nawet dopiero koło 3 roku życie...

Gość do izki
palnij się w łeb, bo jeszcze ktoś to na serio weźmie!

Gość Ja wygrałam zestaw
5 idą jako ostatnie, zwykle ok 3 roku zycia! idź ty kobieto do lekarza!