Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julia_M

Dziewczyny czy rozmawiacie z kolegami o seksie?

Polecane posty

Gość Julia_M

w piątek rozmawiałam z kolegą na gadu gadu o seksie, on pisał o swoich doświadczeniach z dziewczynami, ja z moim chłopakiem, taka wymiana opinii, ulubionych rzeczy, pozycji jesli chodzi o seks. teraz troche mam wyrzuty sumienia, ze z nim o takich rzeczach pisalam. moj chlopak o tej rozmowie nie wie i ja mu nie powiem. ale czy Wam zdarza sie rozmawiac z kolegami o swoim seksie ze swoim chlopakiem? czy wg Was taka rozmowa to cos złego?

Gość jojoojojojoj
jasne,że to nie jest nic zlego. rozmowa to poprostu rozmowa ;)

Gość kobieta z marsa
Tak, rozmawiam, ale raczej teoretycznie, tzn. jak o zjawisku, nie opowiadam szczegółów z mojego wspólnego życia z obecnym partnerem. Nie mam przyjaciół/znajomych wśród kobiet, nie potrafię się z nimi przyjaźnić, rozmawiać, więc tylko faceci mi zostają :D

Gość NicyNice
:)

Gość NicyNice
to szkoda ze nie bylo szczegolow bo dianel tkwi w ...:]

Gość NicyNice
diabel:D

Gość kobieta z marsa
To prawda, ale sądzę, że opowiadanie szczegółów o moim partnerze nie byłoby fair i sama nie chciałabym, żeby on opowiadał swoim znajomym o mnie. O byłych mogę rozmawiać, o upodobaniach też.

Gość NicyNice
to pogadajmy o bylych i o upodobaniach:]

Gość Julia_M
z moim chlopakiem rozmawiam normalnie o seksie, fantazjach itp, ale pierwszy raz zdarzylo mi sie z kolega o takich rzeczach gadac. ale dowiedzialam sie tez jak i co o seksie mogą mylsec faceci, co ich podnieca, jakie lubia pozycje itp. najpierw jako zarty tak rozmawialismy a potem calkiem powaznie. teraz on wie co ja lubie, co ja robię w łózku z moim chłopakiem, ale i ja wiem co on lubi i co robił ze swoimi dziewczynami. o takich szczegółach nikomu do tej pory nie mówiłam, dlatego nie wiem czy dobrze ze tak z tym kolegą o tym pisałam, ale stało się i czasu nie cofnę... nie wiem czy dalej mogę z nim na ten temat pisac czy lepje juz zakonczyc ten temat? nie opiwiadalam takich znowu szczegółów, ale jaką najbardziej lubię pozycję, jak często uprawiamy seks, w jakich miejscach seks, oraz czy akceptujemy seks oralny...

Gość Julia_M
on się mnie pytal tez o pewne rzeczy czy tak lubie - coś w seksie i tyle,,,,

Gość taka jedna jedyna kochana
jeśli to tylko rozmowy to mozna pogadac,w koncu seks to normalna rzecz, a czasem mozna dzieki takiej rozmowie czegos się dowiedzieć, urozmaicic wlasny seks. tylko oboje musza wiedziec ze to tylko rozmowy.

Gość poooozdro
ja nie rozmawiam z facetami/kumplami/przyjacielem (mam jednego prawdziwego) o seksie, nie wiem czemu ale tak jest. z przyjaciolkami za to bez skrepowania o wszystkim;)