Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chłop@czek.

Zjadłem wszystkie wafelki które miały być dla gości !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Chłop@czek.

Nie wiem jak wy ale ja jestem ogromnym łasuchem na słodycze. Jak dorwę się do ptasiego mleczka lub wafelków to będę jadł aż ich nie skończę nie ważne ile by ich było :( Wczoraj mama kupiła takie wafelki MAROKKO - 700gram za 10 zł z biedronki. Miały być dla jej gości : jej siostry i dzieciaków i męża. No a ja dziś przypadkiem znalazłem schowek gdzie mama chowa przede mną słodycze no i zjadłem całe pudełko :( Kurcze , nie mogłem, naprawdę nie mogłem się oprzeć :D No takie pyszne były że co do sztuki wykończyłem. Każdy jeden wafelek zjadłem ;) Rodzice są w kościele narazie więc się jeszcze nie boję ale jak wrócą to chyba będę mikał problem :( Nie mam pieniędzy żeby odkupić tych wafelków poza tym to mi szkoda 10 zł na te wafelki :( Mam 20lat jakby co i nie mówcie że zachowałem się jak gówniarz bo wy chyba nie wiecie co to znaczy być łasuchem :D Kiedyś już ptasie mleczko zjadłem całe , w tamtym miesiącu i jakoś w miarę uszło mi to płazem ;) Ciekawe co dziś się stanie :(

Gość .NATALA..............
Wpierdol się szykuje!!!!!!!!!!!!!!!

Gość tududum brrrrum
będzie wpierdol :classic_cool:

Gość Alauind
buhahahahaahhahahahahahahah to mnie rozbawiles

Gość Chłop@czek.
Czemu niby miałbym się nie wysrać ??? No co ty gadasz ?

Gość Chłop@czek.
Natala Nie będzie wpierdol , nigdy rodzice mnie nie bili z resztą. Tylko że mi głupio jest że tak zrobiłem :( Muszę chyba uprzedzić mamę że zjadłem te wafelki żeby nie było tak że przy gościach pójdzie i nagle zobaczy że nie ma :D KUrna , głupio mi ale co ja poradzę :(

Gość Chłop@czek.
Juliusz Nie wiem jakich ty masz rodziców ale ja mam zgoła odmiennych chyba :D

Gość mila megi
No i czym mama teraz gosci poczestuje, wstydz sie wiesz, to wio do sklepu i na kartke kup :P moze nie beje tak zle :))

Gość ja tez wyjadam to co lezy i
czeka na gosci zeby tym poczestowac:) ale ja nie mam problemu z rodzicami, wiem ze jak ja nie zjem tego to mama sama zje:p a jak nie mama to ja, zalezy ktora pierwsza zajrzy do szafki i przypomni sobie o tym;p

Gość Chłop@czek.
mała megi Nie chcę dychy na wafelki wydawać. Szkoda mi :(

Gość elizabethhie
tez tak mam. ptasie mleczko to juz w ogole

Gość Chłop@czek.
Ptasie mleczko jest świetne ;) DElicje też lubię i torty :)

To mamy tak samo;-) Ja też jem dużo słodyczy. Ale jak mają przyjść goście to kupuję więcej aby wystarczyło.

Gość Chłop@czek.
Mi dupa się nie rozrasta bo biegam :D Ale zęby mogą się psuć :(

Gość Chłop@czek.
Nekromanta Właśnie u mnie to jest najgorsze że ja nie ważne ile jest to jem dotąd aż wykończę :D Gdyby były 2 pudełka to obydwa bym zjadł ;) Bo jak zjadłem jedno to jeszcze chciałem no ale nie było :(

Gość juzmnietowkurwia
ludzie przestancie jestem na diecie

Gość Chłop@czek.
Max Dlaczego są niezdrowe ? A co jest zdrowe twoim zdaniem ?

Gość Chłop@czek.
juzmnietowkurwia Sorki ale to nie moja wina że lubię wafelki ;) Chyba skoczę faktycznie do biedronki po drugie bo tak mi smakowały że szok :D Zjem całe w ciągu godzinki :)

Gość Chłop@czek.
pyszna i próżna To co wafelki MAROKKO więc wafelki w czekoladzie :D Takie z biedronki za 10 zł 700gram ;) Strasznie mi posmakowały :)

ale Ty słodki jesteś :D wiesz, jakbym była Twoją dziewczyną, to bym Ci kupowała ptasie mleczko i same pyszności!!! ❤️ :D

Chłopaczku-ja mam dokładnie tak samo, że jak się dorwę do słodyczy to zjadam wszystko. A poza tym mam dobrą przemianę materii-46 kg i świetną figurę więc tym bardziej o to nie dbam. Jem to co chcę i kiedy chcę. Głównie są to słodycze.

99%of me: ja bym jego dziewczyną być nie mogła bo chyba byśmy się pozabijali w walce o słodycze;-)