Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chłop@czek.

Zjadłem wszystkie wafelki które miały być dla gości !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość co tu duzo gadać
Chłop@czek ale masz powodzenie u płci przeciwnej

Gość Chłop@czek
mój kotek Poszukaj sobie w necie , gdzieś pewnie znajdziesz ;)

Gość Chłop@czek
co tu duzo gadać Czyli wniosek jest taki że jeżeli chcesz mieć dziewczynę to musisz być słodkim łakomczuchem ;) W sumie trudno się dziwić bo naukowo jest udowodnione że łakomczuchy na słodycze to także łakomczuchy na seks :D

Gość co tu duzo gadać
masz racje pyszna czasami miłość bywa ślepa :P

Gość Chłop@czek
pyszna A mogę zapytać Cię o wiek ? Tak przynajmniej pi razy drzwi :D

Gość anna k...
przeczytałam cały post i zakochałam się w Chłop@czku taki słodki misio z niego jest :P

Gość Chłop@czek
Anna Naprawdę mnie kochasz ? ;) Ojej :D A i tak jutro o mnie zapomnisz już :(

nie lubie zwyklych chlopakow, Ty sie czymś wyrozniasz od tych pozostalych. Nie wiem jak wygladasz, ale powiem Ci, ze jakoś sobie Ciebie wyobrazam.. no coz, moze sie myle, ale nie chce sie mylic ; ( Czlowiek czasem musi byc perfekcjonistą, Ty ..jestes wyjątkiem. Po prostu..wyjątkowy ; ( Nigfdy nie spotkalam takie chlopaka, teraz mam okazję Cię poznac, i jak zwykle, nie wiedziec czemu..smutno mi ; (

Gość Chłop@czek.
Mama krzyczy, że nasmrodziłem w łazience, aż poszło na przedpokój:D

Gość Chłop@czek
pyszna Poważnie 18 ? Po sposobie pisania myślałem że ze 25 to najmniej :D Nie głupia jesteś, dobrze ;)

Gość Chłop@czek
mój kotek Będziecie mieć .......... i udany seks. To co jest za "i" to na pewno :D

Gość anna k...
pyszna i prózna nie będę ci odbijała twojego Chłop@czka nie miałam takiego zamiaru on jest oczywiście tylko twój i nikogo więcej :)

Gość Chłop@czek
z tym smrodem w łazience to oczywiście podszyw ;) hehehe , usmiałem się ale prosze sobie darować te podszywy bo tylko utrudniają dyskusję na moim temacie :(

pewności mój drogi nigdy nie masz :classic_cool: do niego najbardziej pasują wafelki a nie kobieta. :D ewentualnie wał z kołdry tudzież z żelków żeby sobie poruchać :) ps. Nie chce pisać, która bardziej pasuje,bo druga konkurentka może coś sobie zrobić ;)

Gość Chłop@czek
Nietuzinkowa Jak sobie mnie wyobrażasz powiedz :D No no no ... ciekawie to brzmi :) Strzelaj : włosy , kolor oczu :D "Nigdy nie spotkałam takiego chłopaka" - mówisz to dlatego bo inni zamiast słodyczy wolą piwo ? ;) No ja tak mam że lubię jeść to co smaczne ale jeżeli chodzi o picie to muszę uważać na to co piję bo to jest ważne w przypadku uprawiania sportu. Piję albo zieloną herbatę albo soki. Tylko to praktycznie. Nawet kawy nie piję bo nie powinienem :(

Gość Chłop@czek
pyszna Nie dziękuj Ani bo ona też ma prawo mnie mieć :D Ania nie rezygnuj nigdy z niczego bo będziesz nieszczęśliwa :(

Dobry pomysł z tym zaczernieniem ;) Bałewm się że nie zdążę i podszyw pierwszy mi zaczerni nicka :D Przedwczoraj chyba była jakaś awantura na kafe że jakiś koleś pisał sobie cały czas na pomarańczu a inny mu zaczernił a akurat tamten poszedł i ten czarny pisał zamiast niego z jakąś dziewczyną i ją podrywał :D Później wszedł pomarańcz i napisał że to podszyw pisał a on nie ma zamiaru nikogo szukać bo ma żonę :D Myślałem ż zejdę ze smiechu jak to czytałem wsyzstko :D Super topik był ;)

Gość Chłop@czek.
Z tym smrodkiem to nie do końca fikcja. W pokoju czuć bąki, aż w oczy szczypie :D