Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chłop@czek.

Zjadłem wszystkie wafelki które miały być dla gości !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Chłop@czek.
Nekromanta Ja mam średnią przemianę materii ale całe szczęście że mam bzika na punkcie sportu :D Biegam , za piłką latam , tańczę itd. Gdyby nie to to pewnie bym nieźle spuchł :D

Gość Chłop@czek.
99% of me To mi w takim razie nie pozstaje nic innego jak zaprosić Cię na kawę :D A starczy ci pieniążków na wafelki dla mnie ? :D Ja dużo mogę ich wciągnąć :D

no właśnie mogłabym być bo ja nienawidzę słodyczy!!!!!!!!!!!! :) chipsy, pizza, frytki... o słone bym zabiła z zimną krwią. ale słodycze? fujjj także.... ;)

nie musiałabym myśleć nad prezentami, by wyszła jakaś nowa czekolada czy coś i od razu szał :>

Gość Chłop@czek.
pyszna i próżna KUp te wafelki sobie !!! Naprawdę pyszne ;) Takie malutkie są że na raz do buzi się je wkłada , nie trzeba przegryzać :) I jest ich chyba ze 150 w pudełeczku :) Kurcze , kocham te wafelki :D ZAraz sprawdzę czy mam jakieś pieniądze to pójdę po drugie :)

Chłopaczku-ja za ruchem nie przepadam, prowadzę raczej siedziący tryb życia. Ale od czasu do czasu(tak raz w tygodniu) lubię wyjść na spacer lub poskakać na koncercie;-)

Gość Chłop@czek.
99% Chipsy też lubię. Zwłaszcza paprykowe i serowo cebulowe LAYSY ;) Te ziemniaczki polskie jakoś nie specjalnie. Crunchipsy są jeszcze niezłe ;) Jeszcze lubię te takie małe orzeszki solone w takich pudełeczkach ;) Ziemnie chyba się nazywają. Orzeszki ziemne bo włoskie to takie jak mózgi są więc one nie specjalnie. Paluszki też mogę pochrupać ;)

Gość Chłop@czek.
nekromanta Ja w klubie gram w piłkę więc dlatego tak latam. A od koncertów to chyba jednak wolę grilla z przyjaciółmi zrobić i się powygłupiać. Na koncertach ciasno jest , nie ma gdzie się ruszyć , na bilety trzeba wydawać. Wolę grilla bo kiełbaski z grilla też kocham :)

Gość Chłop@czek.
99% Faktycznie gdybyś mi jako prezent dała ze 20 grześków lub jakieś ptasie mleczko to bym był zadowolony :D Odrazu bym się zucił na ciebie i wyściskał mocno :D Ehhh ... uwielbiam słodkie łakocie :)

Gość Chłop@czek.
Jedyny minus to że kupe wale koło godziny Z:D, a na podcieranie idzie mi blisko rolka bo kupa się rozmazuje

Gość Wróżbita Maciej nieprawdziwy
chłopaczek a czy ty nie piszesz też pod nickiem black horse?

Gość Chłop@czek.
Wróżbita Skąd ten pomysł ?

Gość mila megi
Chłop@czek . i co wrocili rodzicie?

Chłopaczku- sprawiasz, że robię się głodna.Moje ulubione chipsy Lays, kiełbaski z grilla etc Ale orzeszków nie lubię. Za to bardzo lubię rogaliki 7days. Najlepsze są z nadzieniem toffi. Cukierki Michałki-pyszne. No i oczywiście moje ukochane Kinder Pinqui.

a bo piszecie w podobny sposób :)

Gość Chłop@czek
Rodzice nie wrócili bo pojechali na 12:00 do kościoła ;) Będą za jakieś 40 minut z powrotem ;) Nic , lecę po wafelki kurcze :) Pokochałem je więc lecę po drugie. Za 10 minut jestem z powrotem :D

Gość Chłop@czek
Wróżbita Maciej Brawo :D Zgadłeś ;) Szok poprostu :)

Gość mila megi
No brawo to mnie tez kup :P

a gdzie się wypowiadasz pod tym nickiem? wróżbita, gratuluję spostrzegawczości hehe, powinieneś być detektywem, a nie wróżbitą jakimś :p żart :) no widzisz chłopaczku, obupulna radość, akurat lubię dawać prezenty, a że słodkości nie tykam, to bym nie odczuwała żadnej nienawiści w duszy patrząc jak zżerasz :) pisz jakie województwo jesteś :D

serio zgadłem? a ja wróżbita jestem tylko wygląda na to że prawdziwy ;)

Gość Chłop@czek
JUż wróciłem ;) Mam moje wafelki i zaraz zacznę je jeść ;) Pychaaaaaaaa

Gość Chłop@czek
Nie bo nie potrafię :(