Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nefretete_

Realistyczne koszmary

Polecane posty

Gość Nefretete_

Od jakiegoś czasu (pół roku - rok) co jakiś czas miewam bardzo realistyczne sny. Zawsze jest to jakieś robactwo: karaluchy, pająki, itp. Śni mi się że budzę się a po łóżku chodzi coś takiego albo spada na mnie z sufitu. Zawsze w tym momencie się budzę, ale sen jest tak realistyczny że wyskakuję z łóżka przekonana że naprawdę jest na nim ogromny pająk. Zdarza się nawet że strzepuję kołdrę lub krzyczę ze strachu i budzę całą rodzinę. Miewam takie sny może raz na miesiąc, nie zauważyłam żeby miały związek z jakimś stresującym wydarzeniem, czy czymś w tym rodzaju. Jeśli chodzi o inne sny zwykle są normalne, chociaż czasem śni mi się że się z kimś kłócę. Zwykle jestem tak zdenerwowana na tego kogoś że nawet płaczę przez sen ze złości! Nie mam pojęcia dlaczego tak się dzieje, do tej pory nie zwracałam na to uwagi - ot, zwykły koszmar, ale ostatnio zaczęłam się nad tym dłużej zastanawiać i doszłam do wniosku że coś takiego chyba nie jest normalne :(. Może ktoś z Was również miewa takie sny? Proszę o jakieś rady..

Gość Matatatap.a
Polecam Modlitwe Spowiedz i Komunie nosek do gory :)

Gość Precz z sektami!!
Matatataap.a - Zgłosiłam twoje IP na policje za propagowanie sekciarstwa.