Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie zmartwienie mam

Czy można podać do sądu za uwiedzenie ?

Polecane posty

Gość i niby z jakiego artykułu
tak, umiem. a Ty?

skoro udowodnisz w sądzie te powiązania to jest to działanie celowe mające na celu skrzywdzenie kogoś , musisz pogadać z dobrym prawnikiem , sprawa dziwna ale nie beznadziejna ...tylko czy ten rozgłos ci się opłaci ? a i za darmo to nie będzie , ale skoro cię stać

no własnie ja nie wiem tez jak taka sprawa bylaby glośna każdy kto ma ochote moze przyjsc na taka rozprawe ? sa jakies informacje gdzies umieszczone jakie rozprawy sie odbywają ? bo to byłoby smieszne, gdyby jeszcze rozprawa miała mi dodatkowo zaszkodzic

nie jest nigdzie umieszaczane poza wokandą widniejącą obok sali sądowej w dniu rozprawy. idź i udowadniaj, mężatko, która dała się uwieść pierwszemu lepszemu

Gość idiotów nie sieją
już prędzej masz szansę w walce o przywrócenie do pracy jesli powodem zwolnienia były preferencje seksualne...

heeeeej , nie mam pojęcia nie jestem prawnikiem , ale skoro ktoś celowo działa na czyjąś szkodę to chyba należy się za to kara...ja bym wzięła tu na tapetę sprawę agenta Tomka , działania operacyjne abw wskazują że można tymi metodami wywierać na kogoś wpływ

A Ty germanotta możesz, prawda? tyle w temacie. powodzenia.

Gość idiotów nie sieją
bo to byłoby smieszne, gdyby jeszcze rozprawa miała mi dodatkowo zaszkodzic wystarczy jeden telefon twojego ex kochanka do brukowca i masz reklame na pierwszej stronie jak wchodzisz do sądu...

Gość aniabreelAAA
Autorko Nie pytaj "tu" o tak powazne sprawy , wiekszosc na tym forum to dziecinada, lub ludzie ktorzy tylko czekaja by kogos wprowadzic w jeszcze wieksze zaklopotanie. Musisz koniecznie zasiegnac porady prawnej, wydaje mi sie ze masz szanse skoro ten czlwoiek zniszczyl twoje zycie by osiagnac swoj cel . ps. do idiotow nie sieja tak nie sieja a ty jestes przykladem

Gość idiotów nie sieją
aniabreelAAA masz jakiś problem? Otwórz się dziecino, na pewno znajdziemy rozwiazanie ;)

ale co to za frajda dla mnie byc przywrócona do pracy, skoro "klienci" beda omijac mnie teraz dalekim łukiem, bo beda podchodzic do mnie nie ufnie ludzie tacy są chociaz ja zupełnie nie rozumiem jak moje seksualne upadobania czy dewiacje mogą im zaszkodzic prawda jest taka jednak, ze nie dziwi mnie to do konca w tym zawodzie i ten facet tez wiedział, dlatego to zrobił nie chciałbym, zeby ta sprawa była głośna, bo mam ochotę normalnie wyjsc na ulice po bułki

Gość idiotów nie sieją
jakbyś nie chciała to odpuść sąd, bo na jego miejscu sama udzieliłabym obszernego wywiadu szmatławcowi w dniu rozprawy... Możesz mu co najwyżej oddać pięknym za nadobne, metodą cichą i niekonwencjonalną.. jakiś kolega o szarokim karku zza wschodniej granicy, nieprzebadana prostytutka itp

pewnie, że interesują mnie te 'nietypowe zachowania' z ciekawości postaram się być na tej rozprawie autorko daj znać kiedy będzie

ooo warczy siępojawił ... ciebie tylko interesują dewiacyjne aspekty tej sprawy , ja raczej rozpatrują jąod strony prawnej, szargałeś coś jak Cię nie było?

Gość nie, nie i nie
nie wierze, ze mozna byc tak glupim.... malo, że dala sie przelecieć kochankowi to jeszcze se machnela orgię :O Trza sie było nie przyznawać idiotko, a głosno wołać że zdjęcia podrobione w fotoszopiiie

Gość dawno nie miałem takiego
ubawu jak czytając autorkę :D, :D, :D, :D, :D, :D

Gość no, i za zerwanie wianka
tez...............