Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie zmartwienie mam

Czy można podać do sądu za uwiedzenie ?

Polecane posty

Gość idiotów nie sieją
[zgłoś do usunięcia] takie zmartwienie mam idiotów nie sieją - ale tak własnie było !!! i uwazam, ze nalezy karac takie osoby, bo sa szkodliwe dla spoleczenstwa Ktos tu zadał pytanie: z którego paragrafu... A czy ty przez przypadek idąc za nim nie olałaś rodziny? Jeśli tak, to twój mąż może to samo powiedzieć o tobie, prawda? Dziwi mnie, że wina obarczasz kochanka, przecież ty się zgodziłaś!!!

Gość i niby z jakiego artykułu
kobieto stało sie. straciłaś wszystko z własnej głupoty. ale jasne, najlepiej zrzucić wine na kogoś. otrząśnij sie!

Gość idiotów nie sieją
piszesz: żebym straciła rodzinę ( chrzanić pracę)... Wybacz, ale dla mnie to niezrozumiałe. Jak można obarczać win ą osobę trzecią za swoją zdradę względem rodziny????

wiesz dlaczego to robił , co nim powodowało? bo jak zemsta za porzucenie to się nie liczy ...

ale co wy wypisujecie jak to zrzucic wine na kogos gdyby facet miał ze mna romans a potem normalnie bysmy to zakonczyli i np. moj maz sie dowiedział, to nie miałabym do nikogo pretensji ale ja nie zwalam na nikogo winy, tylko ta osoba JEST WINNA bo działała celowo uwiodła mnie tylko po to, zebym straciła prace i rodzine i wykorzystala zdobyty materiał w tym celu

Gość mio-mio
To TY nie rozumiesz, że on nie przyłożył noża do gardła Tobie, on opowiadał Ci bajki a Ty w nie uwierzyłaś, wyboru dokonałaś TY SAMA, a że złego to już jest Twoja sprawa, nikt nie jest w stanie powiedzieć co on myślał i czuł gdy Tobie to mówił. Może powiedzieć:" Wysoki sądzie, tak obiecywałem jej ale zrozumiałem że nie pasujemy do siebie i zmieniłem zdanie" KAŻDY ma prawo zmienić zdanie, nawet jak kupisz ciuch w sklepie masz 2 tyg. na to aby go zwrócić bez podania przyczyny!

podejrzewam, że tak własnie było.. niby czemu mialby sie wiazac z Tobą z myslą o rozwaleniu Ci życia, nie sądze żeby tak było, pozniej coś musiało to spowodowac.

haha i myślisz, że sąd uznałby Twoja postępowanie za sprawiedliwe :D kobieto przeczytaj o czym Ty piszesz :o

Twoje*

czyli uwiedzenie było zaplanowane? miał do ciebie jakąś urazę wcześniejszą ? eeee coś ściemniasz....nie nazywasz się przypadkiem Weronika Pazura?

Gość idiotów nie sieją
ale ja nie zwalam na nikogo winy, tylko ta osoba JEST WINNA bo działała celowo uwiodła mnie tylko po to, zebym straciła prace i rodzine i wykorzystala zdobyty materiał w tym celu OSOba może i działała celowo (nie znam parafrafu z którego możnaby ja za to sądzić), ale ty TY zdradziłaś męża ( jak to sie ma do pracy to nie wiem) Pytanie jakie powinnaś sobie postawić to: dlaczego ktoś mnie aż tak nienawidzi ( kochanek) albo...ile za to dostał :O

przecież wyraznie piszę, ze zrobil to celowo, sadzicie ze chce podac kogos do sadu bo mnie zostawił ? :O juz po raz setny pisze, ze NIE facet wiedział, gdzie pracuje i przede wszystkim zalezało mu, zeby zaszkodzic mi w zyciu zawodowym, na moim stanowisku, pewne nietypowe zachowania seksualne nie są pożądane, szczególnie jesli wyjda na swiatło dzienne do publicznej informacji - zarowno pracowników jak i klientów i o to mu chodziło, a z tą rodzina to juz było niejako przy okazji

gdyby facet miał ze mna romans a potem normalnie bysmy to zakonczyli i np. moj maz sie dowiedział, to nie miałabym do nikogo pretensji ale to już swiadczy o tym, że zniszczył Cie dopiero po tym, gdy chciałaś to zakonczyć. i niekoniecznie uwodził Cie w celu zniszczenia Tobie życia,. Ty juz sobie to dopowiadasz, ponieważ straciłaś wszystko i zrzucasz winę na niego. nawarzyłaś piwa to teraz go wypij.

Gość idiotów nie sieją
upublicznił twoje życie seksualne? W jaki sposób? Za zdjęcia puszczone do publicznej wiadomości moznaby go pprzyszpilić. za plotki ( jesli sa prawdziwe) już chyba nie. Ale zawsze można sie tych ploteg wyprzeć ;)

Gość idiotów nie sieją
no, chyba, że przedmiotem plotek jest sama zdrada małzonka, a ty pracujesz kajo katechetka :D

interesujące są te nietypowe zachowania sexualne...warczypies , prawda? może niech autorka cś więcej na ten temat?

napiszę "mniej wiecej" w czym rzecz nie żadna walka o stanowisko, bo on pracuje gdzie indziej i ma zupelnie inne kwalifikacje on chciał po prostu zniszczyć moja pozycje zawodową(rodzinna), bo kiedys jego zona była moją powiedzmy klientką i "bardzo nie podobało mu się" co jej doradziłam ja zupełnie nie wiedziałam , nie pamiętałam i nie powiązałam ze sobą tych spraw facetowi po prostu zależało, żebym straciła prace/reputacje jako specjalista

Gość autorka to pewnie była
posłanka peło co się z agentem tomkiem ruchała:D no no podaj fajansa do sądu za narażenie dobrego imienia ,naruszenie miru:)

co tu dużo gadać, romans wyszedł na jaw a Ty ponosisz tego konsekwencje. to nie jest karalne. a Ty mogłaś zdradzać męza nie? :o