Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie zmartwienie mam

Czy można podać do sądu za uwiedzenie ?

Polecane posty

Gość idiotów nie sieją
a jak konkretnie zamierzasz udowodnić celowość tego działania? Bo linię obrony już mam: sypiałem z nią, ale była niezrównoważona psychicznie i do tego waliło jej rybą, więc mi się odwidziało...:classic_cool:

widzę że mój wredny charakter jest tu powszechnie znany....czyli jak będę chciała się zmienić na lepsze to muszę zmienić nick...;/

Gość już widze jaki by mieli
nie ma takiego czegos jak sprawa za uwiedzenie :o małżeństwa szarpią się w sądach latami. ciekawe jakbyś to wszystko udokumentowała.

oczywiście daty, godziny, ulice, samochody, mieszkania, stawki, oczekiwania, propozycje, obietnice wszystko!

zmieniłaś się? nie wierze ;)

Gość najpierw.....................
musiałabys dokładnie opisać co cie spotkało. Jesli miał być to jakiś układ/umowa to i tak bez jej istnienia tylko słownego nic nie wskórasz. Musisz sie pogodzic z tym że dałaś się nabrać oszustowi. Mam tylko nadzieje ze nie straszyłaś go, nie wysyłałaś jakis głupich smsów itp bo jak juz się uprzesz ze chcesz to zgłosic do sądu czy na policje to niestety on wyciagnie te smsy a wtedy wierz mi ze się przekonasz ze "gówna sie nie dotyka bo baaaaaaardzo śmierdzi " i bardziej ty odpowiesz przed sądem niż on.

powiedziałam że jakbym chciała....to jeszcze nic konkretnego , na razie w fazie projektów...

sama widzisz, stwierdziłam tylko fakt.

nie wierzę, że nie mozna domagac sie w sadzie sprawiedliwosci w przypadku, kiedy ktos uwodzi kobiete, tylko po to, zeby zniszczyc jej rodzine, zeby stracila prace i srodki do zycia to mozna kogos oskarzyc za kradziez torebki a za cos takiego nie ?

Gość idiotów nie sieją
jak zamierzasz udowodnić CELOWOŚĆ jego zamierzeń?

Gość a masz dowody na to?
on się w sądzie wyprze a ty tylko stracisz kase za pozew i adwokatów i jeszcze sie bedzie śmiał z ciebie Zreszta najlepiej zasiegnij porady prawnika tylko on powie ci wszystko co chcesz usłyszec bo wie ze bedzie miał kase z tego . Może na policje to zgłoś,przyjdą mu do domu postraszą...

nie do Ciebie do domniemanej powódki :) germanotta w ostatnich czasach bardzo się zmieniła, tzreba mieć do niej świeże podejście

"Może na policje to zgłoś,przyjdą mu do domu postraszą..." potem przyjdą do ciebie i się wyda

Gość polecam zalogowanie sie
tutaj http://forumprawne.org/ na forum nie offtopują nie wyzywają od naiwnych i takie tam a przede wszystkim są tam zarówno studenci prawa jak i prawnicy. Być moze znajdziesz podobny watek a jak nie to nowy-swój. powodzenia

dziekuje, przejrze to forum, może bedzie coś podobnego ale troche boje sie sama pisac i opisywac swoja historie na takim forum do idiotów nie sieją może sam by zaczął o tym mówić i dałoby się to nagrać po prostu, poza tym z jego zachowania samego wynikało, ze było to celowe, w celu zniszczenia mi zycia,

Gość idiotów nie sieją
sądzisz, że to zezna przed sadem? :D bo jak tak sobie w pogaduszkach, to potem powie, że go to z zemsty, bo tu się nasmiewałaś z jego przyrodzenia... na moje oko przegrana sprawa. Pierwsze i podstawowe pytanie sądu będzie brzmiał9o: czy mogła pani powiedzieć NIE A z tego co piszesz to nie wynika, żeby cię facet do czegokolwiek zmuszał

do idiotów nie sieją ale czy samo robienie czegoś w celu zaszkodzenia drugiej osobie, nie jest juz karalne przeciez nawet za opublikowanie zdjecia, ktore przyczynia sie do utraty pracy, mozna zostac skazanym na grzywne

Gość idiotów nie sieją
a czego konkretnie? Przecieżź ty piszesz o UWIEDZENIU!. Całowiał mnie, bo chciał, żeby mnie z pracy wyrzucili.... Hm, mało wiarygodnie to brzmi.

Gość Madmłazell
można ale nie w Polsce- w stanach tak

Gość i niby z jakiego artykułu
miałaby być to sprawa? nic nie wskurasz

Gość baby jednak są głupie
i tyle w tym temacie

Gość baby jednak są głupie
Karać, tylko z którego paragrafu ? Może jednak powinno sie karać takie osoby jak autorka, bo obniżają poziom inteligencji w społeczeństwie.

baby są głupie, bo chcą domagać się sprawiedliwosci, kiedy ktoś celowo zniszczył im życie przeciez nie mam pretensji, ze ktoś mnie bzyknał i zostawił do cholery !!!! tylko, ze celowo to wykorzystał, zeby zniszczyc mi zycie\ zebym straciła prace i rodzine !

Gość i niby z jakiego artykułu
w Pl mamy takie prawo a nie inne :o dałaś się nabrać, nie Ty jedna nie ostatnia.

Gość mio-mio
...ale nie musiałaś się na to godzić...gdybyś Ty wybrała kierując sie moralnością to by nie było problemu...prawda? Każdy odpowiadał za siebie, on nalegał a Ty się zgodziłaś, czyż nie?