Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klementyna89

Mam jutro egzamin na prawo jazdy- powiedzcie że bedzie dobrze

Polecane posty

Gość Klementyna89

To będzie mój 4. stresuje się i boje że znowu zawale. Tak bym chciała zeby mi się udało:(

Gość dshdshgsdghg
No to powodzenia -trzymam kciuki :) Ja jak na razie 2 razy oblałem a na 3 próbę nie mam kiedy się zapisać.

Gość hamalll
po kiego się stresować? ja za 1 razem zdałem... stres minimalny! bardziej mnie egazminy na studiach stresowały! i to wielkokrtonie bardziej!

Gość drenażżż di fromażżż
dla mnie egzaminy na studiach to był lajt, wystarczyło się nauczyć, napisać i zdać a tutaj wiele zależy nie tylko od ciebie, również od szczęścia, natężenia ruchu i egzaminatora ja zdałam za 4 razem to ty też dasz ;)

Gość Klementyna89
A mnie wlasnie starsznie egzamin na prawko stresuje. bardziej niz inne egzaminy. tak bym juz chciała miec to za sobą

Gość Klementyna89
Dzięki, chciałam zeby ktos mi napisal ze bedzie ok. z rodzina na ten temat nie rozmawiam, bo jak oni zaczynają swoje wywody i dają rady to tylko sie denerwuje. starsznie dlugo to się u mnie ciągnie a tak bym chciała zeby juz mi sie udało.

Gość KJpokjopjp
ja tez bede miała 4. za 1 niezdałam na łuku, za 2 wymusiłam pierwszenstwo, a za 3 dwa razy przekroczyłam predkosc:) a co ajlepsze to zawsze było pod koniec egzaminu

Gość Klementyna89
ja na ostatnim egzaminie tez juz dlugo jezdzilam i wjechalam na podwójną ciągłą. jakie macie dla mnie rady aby sie nie zestresowac, czy brac jakies tabletki czy pic jakies ziołka?

Gość Klementyna89
up

Gość Pause Breack
klementyna ja teraz bede zdawac trzeci raz i boje sie, ze nie zdam, bo ponoc trzeba godziny wykupywac. Wykupywalas dodatkowe godziny?

Gość you open the door nl
i tak nie zdasz szmato, wymusisz pierwszenstwo przy zawracaniu :D🖐️

Gość Klementyna89
tak, trzeba wykupic wtedy 5godzin

Gość Pause Breack
you open --- ty pierdolona kurwo a ty pojutrze zdechniesz w wypadku samochodowym ewentualnie do końca życia będziesz na wózku inwalidzkim klementyna nie przejmuj się tymi złośliwymi dziećmi przydrożnych prostytutek ja trzymam za Ciebie kciuki :)

Gość Pause Breack
klementyna ok dzieki tego sie najbardziej boję, że jak nie zdam za trzecim razem, to stracę dużo kasy.

Gość Klementyna89
no niestety, ja tez musialam dokupic te godziny szkoda kasy ale trudno i tak juz duzo kasy w to wlozylam wiec zalezy mi tylko zeby w końcu zdac.

Gość Klementyna89
Pause Breack- a na czym oblałas/es te 2 egzaminy?