Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zzzzaniepokojonaaaa

BRAK BLISKOSCI W ZWIAZKU.

Polecane posty

Gość Zzzzaniepokojonaaaa

Jak Wasi mężczyźni okazują Wa na codzień czułość? Ja mam wrażenie, że trafiłam na mężczyznę, który nie do końca uzewnętrznia uczucia. Owszem - całuje mnie, przytula, głaszcze. Trzyma za rękę gdy oglądamy film, wtula się, itp, ale niewiele mówi. Nie słyszę komplementów, mimo, że nie należę do przydkich kobiet. Podczas rozmowy powiedział, żebym nie brała tego do siebie, bo On od zawsze był taki mało wylewny, jeśli chodzi o piękne słowa. Czy można nie umieć komplementować kobiety, którą się kocha? Nie mówię o robieniu tego non stop. Ale na palcach zliczę ile razy powiedział mi "śliczności moje" czy "ładnie wyglądasz". Staż - pół roku.

Gość u mnie jest bardzo podobnie
tyle tylko ze wiem ze mnie nie kocha. Pisze wiersze ale swoim kolezanka jak rowniez obsypuje je komplementami, robi to przy mnie, nie chce wiedziec co sie dzieje gdy mnie nie ma obok.

Faceci tak mają i nie należy się tym bardzo przejmować... zresztą kobiety też tak mają. Widocznie jesteście odmienni pod względem otwartości w okazywaniu uczuć. Trudno zgrać się w tym temacie idealnie.

Gość Weroniczkaaaaa
moj nigdy do mnie nie powiedzial "slicznosci ty moje" i nie mam na co liczyc,, wiem ze dla niego nic nie znacze

Gość Zzzzaniepokojonaaaa
Tzn mówi do mnie Kochanie, Skarbie, Słoneczko, Maleństwo itd. Odpowiada "Ja Ciebie też bardzo kocham", ale sam nie wychyla się z wyznaniami. Powiedział, że jestem cudowna, idealna i czasem mówi właśnie "śliczności Ty moje". Może wymyślam i porównuję, co dobre nie jest, ale w poprzednich związkach jakoś więcej było tych komplementów, dużo więcej.

może było ich więcej (komplementów), ale związki nie przetrwały. Z twojego opisu wynika, ze to normalny chłopak, który cię kocha i szanuje. Dopóki okazuje ci miłość, przywiązanie i serdeczność to nie rób problemu. Słowa nic nie znaczą, liczą się czyny :)

Gość fffgfh
do was wszystkich - no nie spodziewalem sie sensownego postu tutaj do autorki - to najprawdopodobniej jaies problemy z toba chce zeby facet sie zachowywal tak a nie inaczej, taki swiaqt coraz wiecej ludzi z problemami a wiec i coraz ciezej w zwiazkach

Gość Zzzzaniepokojonaaaa
Dokładnie, ja mam problemy z sobą, nie z Nim. Jestem niedowartościowana. Jestem DDA. Miałąm nienormalne związki - z alkoholikami, niedoszłymi samobójcami, świrami i gdy jest normalnie oczywiście muszę doszukiwać się jakiegoś problemu, bo inaczej żyć nie mogę. Tak - kocha mnie i szanuje. Okazuje czynami, że Mu zależy. Traktuje jak damę. A mi ciągle coś nie pasuje - chyba za mało wrażeń - jak mnie nikt nie bije, nie traktuje jak śmiecia, itp...

Gość sdfdssdfsdfsdf
hehe... no tak, nie ma wrażeń w związku to muszą być codzienne wyznania o miłości bo tak to lasce żle.. hehe

Gość Zzzzaniepokojonaaaa
Wiem, że to cięzko zrozuieć, bo sama też nie rozumiem o co mi chodzi.:)

Gość jijkjnikj
przydkich kobiet ze co?:O:O

Gość Zzzzaniepokojonaaaa
Literówka, ludzie. Nie macie już o co się czepiać, jedna o "On" pisane wielką literą, druga o literówkę.