Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sprytna Mariolka

Posiadam materiał kompromitujący dużą sieć hipermarketów. Jak to wykorzystać?

Polecane posty

Gość Sprytna Mariolka

Pracowałam w ciągu ostatnich 3 tygodni przez agencję pracy tymczasowej w dużej sieci hipermarketów na nocną zmianę w tzw "inwentaryzacji". Pierwszej nocy przeżyłam szok - moja praca miała polegać na rozfoliowywaniu przeterminowanych serów, aby następnie zafoliować je z powrotem z nową datą przydatności do spożycia. Ponieważ tych serów było dużo wiedziałam, że następnej nocy będę znów robić to samo, więc wpadłam na pewien pomysł. Zaraz gdy przyszłam do domu o 7 rano położyłam się spać, a po południu po przebudzeniu porozmawiałam z bratem, który doradził mi abym wzięła z sobą ukrytą kamerę - tak się szczęśliwie składa, że pracuje w sklepie z takimi gadżetami, więc nie było z tym problemu - tak też zrobiłam. Następnego dnia pracy udało mi się nagrać stos walących się przeterminowanych serów na podłodze, to jak je odfoliowywaliśmy, a nawet dowcip kierowniczki śmiejącej się z ludzi, którzy to będą jeść bo jak twierdziła "sraczka gwarantowała" :-D Jednym słowem nagrałam wszystko w wysokiej rozdzielczości i wyraźnie co jest potrzebne, aby ludzie przechodzący obok tamtejszego nabiału dostawali odruchów wymiotnych. I teraz moje pytanie - jak to wykorzystać? Mogę iść z tym do sanepidu, ale nic z tego nie będę miała. Umieścić to w sieci, ale też z tego nie będę nic miała. Mogę też spróbować szantażować centralę tego hipermarketu, ale wtedy sama ryzykuję policją. Macie jakieś pomysły? :classic_cool:

Gość w necie jest wszystko
zalezy co chcesz osiagnac :) wyslij do tvn, polsatu :)

Gość Sprytna Mariolka
zawsze gdy na mej zajęczej wardze maluje się tajemniczy poetycko natchniony szyderczy uśmiech krokiem węża eskulapa udaję się do pobliskiego hipermarketu by tam z zapalczywością godną Czekisty urządzić karczemną awanturę , ze znów nie mają w swej ofercie wody mineralnej w proszku

Gość dołuje mnie wasz topik
Sprytna Mariolka- tesco?

Gość Sprytna Mariolka
Media płacą za taki materiał? :-p

Gość gin maszkaro
o grubooooo :O

Gość Sprytna Mariolka
Nie powiem jak to sieć. Powiem tylko, że to bardzo, bardzo, bardzo duża sieć hipermarketów, którą na pewno każdy zna :classic_cool:

no to zapewne chodzie albo o Tesco , albo Real albo o Carrefour albo o E.Leclerc . ciekawe która to sieć :)

Gość kierownik hipermarketu
Drodzy czytelnicy. Nikt nie byłby na tyle głupi żeby tymczasowi kazać robić coś takiego.

Gość Sprytna Mariolka
Drogi kierownik... :-D 🖐️

no to zapewne chodzie albo o Tesco , albo Real albo o Carrefour albo o E.Leclerc . ciekawe która to sieć :)

Gość Sprytna Mariolka
Jeszcze dodam, że jak nagrywałam mój film dokumentalny "ze zwierzętami wśród serów" to złośliwie bardzo dokładnie nagrywałam loga tego hipermarketu :-D

W TVNie w programie UWAGA lubia takie akcje... Napisz im mejla z pytaniem czy chca kupic taki material... i do Polsatu mozesz napisac ale oni zadko takie rzeczy pokazuja, chyba ze w INTERWENCJI

Gość kierownik hipermarketu
Się łapią na prowo jak ryby na robaka:)

Gość dla mnie 1 woreczek
w sumie jakby to bol leclerc to bym sie nie zdziwila. ostatnio chcialam kupic tam ser to byl jakis zielonkawy- widac ze stary. wczesniej jak tam kupilam to nie dosc ze byl niedobry to jesszcze nie moglam normalnie wziac plasterka bo byl przylepiony do innych- tak jakby caly czas w cieplym lezal.

kierownik hipermarketu Drodzy czytelnicy. Nikt nie byłby na tyle głupi żeby tymczasowi kazać robić coś takiego. ojjj-zdziwiłby się Pan , jakie ludzie mają 'świetne' pomysły... w szkole średniej miałam praktyke z koleżankami także w supermarkecie...i pracownicy 'popisywali sie' przed nami i w nocy jak się sprzątało, układało towar to brali taką bitą śmietanę w sprayu , wkładali sobie prosto do buzi, "częstowali się" i odkładali na półkę:D:D:D:D i też żartowali , że ktoś to kupi... i naprawdę sporo innych rzeczy widziałam ...

nie powiesz jaka to sieć i pozwolisz nam się truć dalej? to bardzo miło z twojej strony ja bym powiedziała... :O nawet pierwszej literki nie zdradzisz? mam nadzieje, ze ciebie tez ktos kiedyś nie uchroni od złego ;]

no nie wiem czy prowo ...juz spotykalam sie z podobnymi akcjami...

Gość Po prostu zrób licytację
Wyślij emaila z zapytaniem do TVNu, polsatu, brukowców itp z dokładnym opisem filmu i zapytaniem ile ci za niego dadzą... jednocześnie wysyłasz emaila z zapytaniem o sumę do zagranicznej centrali tego hipermarketu. Kto da więcej, tego będzie :classic_cool:

Gość 473399220003 i Alleuja
Przekaż film do prokuratora, kopię do sanepidu i PIH. MOzesz też przesłać film do TVN Uwaga.

Gość ynternet jes wszendzie
ale jak maila chcesz wysyłać, to pamiętaj - przez bramkę proxy tylko i wyłącznie.