Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani czuszka

absolwenci uczellni wyzszych - ile wynosila Wasza pierwsza pensja?

Polecane posty

Gość pani czuszka

bardzom ciekawa

Gość pani czuszka
up

Gość baska twenty-five
pierwsza? pierwsza to byla na 1 roku i wynosila 750 zl za 3 tygodnie pracy. pozniej roznie. teraz jestem po magisterce, zarabiam 1400 zl :O

Gość mruuva
ponad 1600zł, w szkole, nauczyciel polskiego

Gość pani czuszka
ozesz :(

Gość pierwsza...
pierwsza to była w wieku 17lat i wynosiła 1400pln - to było 8lat temu i wydawało mi się to masakrycznie dużo :p później różnie i w złotówkach i w funtach ;) teraz czekam na swoją pierwszą po mgr , myślę, że coś ok. 2000pln , bo nie wiem dokładnie ile prowizji ustukałam ;)

Gość 56765765
Ja jestem po 30 i do dzis nie znalazlam normalnej pracy po moooich studiach, pracowalam m. in.w stajni karmiac konie, za 200 za na mc.

Gość dołuje mnie wasz topik
0 zł

Gość pani czuszka
ja zarobiłam 760 zł - papierkowa robota trzepałam worki po cemencie a po pracy konia majstrowi w podzięce , że mnie przyjąl

Gość pani czuszka
3000 w call center ?:)

Gość slonecznikowaaa
nie licze pracy w USA w czasie wakacji, jak bylam jeszcze studenka. zatem pierwsza prace po studiach podjelam na poczatku biezacego roku, dostalam 1800 na reke. nadal pracuje w tej samej firmie, ale w innym dziale i na innym stanowisku. moja pensja wynosi 4500 brutto czyli jakies 3200 netto

Gość sekretarka szparka.....
moja była b. niziutka . pracowałam jako sekretarka. poderwałam szefa i jestem teraz jego żoną

Gość pierwsa pensja to byla za staz
czyli niecale 700 zl, a normalna praca- okres probn 1500, pozniej 1800

pani czuszka - 1600 w call ceter, w trakcie zmieniałm prace i zarabiam 3300 na reke. Dodam że zaczełam prace w trakcie studiów wiec nie ejstem jeszcze absolwentem! Nigdy w zyciu nie poszłabym na studia dziennie bo po nich w wieku 25 lat idzie sie do takiego call center w jakim ja byłam w wieku 18 lat...

Gość slonecznikowaaa
ewelka, moze i lepiej zrobilas idac na zaoczne, bo juz zdobywasz dosw i kase. ale jak ja szlam na studia, to tylko nieudacznicy, ktorzy sie nei dostali na dzienne szli na zaoczne lub do prywatnych... poza tym czas studiow dzienych to ciekawe dosw, chcociazany stypendia zagraniczne.. zreszta, nie kazdy laduje w call center po studiach. ja od razu pracowalam w zawodzie, po miesiacu awans, a po pol roku w miare przyzwoita pensja... choc szczytem marzen to oczywiscie nie jest

Gość 1140
na 3/4 etatu rok temu, w nowym miejscu pracy 1750 za cały, druga juz była wieksza

Gość 1140
dodam ze godzę pracę z dzienną magisterką

ja nie mówię że każdy ma iśc do call center po magistrze, ale w dzisiejszych czasach liczy sie doświadczenie. Mam koleżankę która ma 22 lata w swoim cv ma wpisaną jedną pozycję że rozdawała ulotki na deptaku w naszym meście, i dziwi się że nie nikt jej nie chce do pracy. mówi że "czuje się bardzo dzienie że po licencjacie nie może znaleść pracy" - Co do imprez w trakcie studiów to faktycznie stydia dzienne to nie to samo co zaoczne, na dziennych jest masa imprez i niezapomnaianych chwil a na studiach zaocznych ludzie tak naprawde sie nie znają - chociaż zawsze mam dużo znajomych którzy są na dzinnennych i chodze na imprezy z nimi... dla mnie jest to wygodne że nie musze rozliczac sie przed rodzicami ile w tym m-cu wydałam na ciuchy czy an imprezy.

Gość slonecznikowaaa
pewnie, ze wygodne:D ja w czasie studiow sie nie opowiadalam przed rodzicami:D dawali mi kase, ale ja sie nie spowiadalam na co. poza tym mialam najwyzsze styp naukowe, no i w jedne wakacje sobie niezle zarobilam w stanach:P

Gość ddddddddddddee
ja mam 2 lata powinnam sie juz obronic we wrzesniu wiec wsumie tak jaby juz po studiach i pracuje wplasnie w call center w banku mając 1800zl na reke.szukam czegos ambitniejszego ale nic nie ma

Gość heheheheiya_a_i
6000

Gość magdaaaaaa
4200 wlasnie dostalam pierwsza prace, skonczylam informatyka

Gość kluska z zembrzuska
ja mam 2000 na rękę, studia zaoczne prawo, pracę zaczęłam na 2 roku, jednak wiem, że za jakiś czas moja praca będzie warta dużo dużo więcej, teraz się muszę przemęczyć na tych 2000

Gość heheheheiya_a_i
6000 ale nie za skonczenie studiow, ale za dwujezycznosc plus informatyke