Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość różyczka:)

Mając jednego i stałego partnera, macie ochote spróbować jak to jest z innym ??

Polecane posty

Gość Upe
Polecam ksiazke "Dmuchawce". Ona przynajmniej opozni w czasie zdrade. Zazwyczaj nie ma sie wyrzutow sumienia.

jednak mam sumienie ze mysle ze mnie zniszczy ....jak bym, go nie miała to bym zrobiła to juz dawno !!!!

Gość JezdemJurekKiler
aleksandra wiem lepiej niż ty widocznie bo ja tego nie zrobiłem mając tysiąc okazji, wystarczy mieć mózg i pomyśleć o ewentualnych konsekwencjach, tylko kompletnie nieodpowiedzialny człowiek tak zrobi albo już zupełnie pozbawiony wszelkich zasad wychowany na lansiarstwie i youtube

upe zrobiłas to i nie masz wyrzutów?

....... nie wybaczyła bym sobie tego jak bym straciła to co dotychczas zbudowaliśmy..... ...jednak

Gość Upe
Nie mam, chociaz nie zrobilam tego z ciekawosci jak bedzie z innym, a dlatego, ze z partnerem nie mialam/nie mam mozliwosci spelnic swoich fantazji. Zrobilam i robie dalej, nie wiem czy kiedykolwiek bede potrafila przestac.

aleksandra85 nie dorabiaj ideoligii do zwykłego kurestwa ..zdradziłas kogos kogo rzekomo kochasz bo to była twoja "zachcianka" :O??

Gość JezdemJurekKiler
Upe szmato to mu o tym powiedz, odejdź itp

Gość Upe
Nie mam zamiaru, bo go kocham i nie potrafie sobie wyobrazic zycia bez niego. Wiem, wiem, Ty wiesz lepiej :)

i w tym tkwi problem ....... jestem taka ze jak cos mi sie spodoba to ciezko mi z tym przestac!!! ehh nie wiem ....... musze pomyslec nad za i przeciw... ...i te fantazje .. to jest to , Z moim co wymyslimy to zrobimy , a inny to zpełnie cos nowego i to jest najbardziej pociagajace :)

no przeciez sama tak napisałas , ze kochasz ale to była twoja zachcianka , wiec o co chodzi ?

moze wprowadzic jeszcze cos innego w moim zwiasku wtedy te mysli odejda ? :)

Chodzi o to, że jak widzę jakiegoś fajnego faceta to odrazu mam mokro w majteczkach i wyobrażam sobie co moglibyśmy robić. A potem mi wstyd, że ze mnie taki tani kurwiszon.

Gość mgurka
wg mnie widocznie brak Ci jakiegoś zaskoczenia, skoro tak mocno reagujesz na obcych facetów... Niech Twój zawiąże Ci oczy, udaje obcego, czy spotkajcie si w hotelu, będzie nowy dreszczyk emocji jak z obcym :-) wg mnie nie warto zdradzać

Czasem myślę-jak fajnie by było komuś dać w mordę. Ale tego nie robię. A taka by była radość,jeszcze skopać,i bejsbolem po jajach. Ale tego nie robię!

kto smie sie podszywac poe mnie !!! juz nawet normalnie pogadac nie mozna...:( szacunku ludzie nie macie

post o 22:51 nie nalezy do mnie

i te wcześniejsze również ! Hamskie podszywy

beznadziejny jestes człowieku co chaiałam wiedziec juz i tak sie dowiedziam wiec spadówa

Gość Tomi de Ruvo
Kolażanka mojej siostry mając podobny dylemat puściła się z kolesiem! Sprawa się rypła, małżeństwo upada, a kochanek okazał się w porównaniu z mężem kompletne erotyczne zero! Bywa i tak!

Gość Upe
Zdrada musi być warta ewentualnych jej późniejszych konsekwencji.

Gość dziewczynka 26letniaaa
Witajcie, mieszkam z facetem i jesteśmy ze sobą 5 lat , jest moim drugim w życiu partnerem. Patrze na znajome a one miały już przynajmniej po pięciu i są zadowolone z życia, ja obumieram tak się czuje. Sprzątam, gotuje a mój facet zamienił się w takiego... gbura. Myśle o zdradzie o czymś co mnie zaspokoi :)

Gość dziewczynka 26letniaaa
jestem z warszawy a czemu pytasz :)