Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość różyczka:)

Mając jednego i stałego partnera, macie ochote spróbować jak to jest z innym ??

Polecane posty

Gość dziewczynka 26letniaaa
nie wiem czy aż tak zle, mój partner się bardzo zmienił a ja mam ochotę na innego i koleżanki mnie podpuszczają bo same zdradzają :D

haha widze,że próbujesz wyciągnąć ze mnie informacje :D znam takiego dużo starszego(15 lat) i mnie bardzo pociąga

jeśli nie chcvesz niue musisz pisać , sądziłem ,że chcesz pogadać..

Gość jak sie zamienil w gbura
i taki zly jest i w ogole, to czemu z nim jestes? czemu sie nie rozstaniesz? spojrz prawdzie w oczy, po prostu znudzona jestes, a dorabiasz ideologie

ale temat jest o mających stałego partnera, ja mam stałego i chce /być może/ spróbować z innm a co jak się okaże,że najlepiej jest z tym którego mam, chyba nie będzie powrotu ha

Kurwy kochaja dorabiac ideologie do swojego szastania dupą na lewo i prawo! Dla nich to cos wiecej jest, mozna by powiedziec ze nowa religia!

"a co jak się okaże,że najlepiej jest z tym którego mam, chyba nie będzie powrotu ha" Zazwyczaj tak się okazuje jeśli chodzi o same doznania fizyczne. Twój partner zna Cię już od jakiegoś czasu, więc wie co Cię kręci itd. Z nowym musisz się dopiero zgrać, a na to zazwyczaj potrzeba trochę czasu.

nie czytałem całego topicu, odnoszę się tylko do pierwszego posta rózczyczka: jeśli masz takie myśli to.. witaj w świecie facetow :P my tak mamy codziennie i musimy z tym zyc :) dasz rade :)

ok doczytalem temat widzę ze aleksandra ładnie sobie poczyna, w kulki leci z najdroższą jej osoba, oby ja w tyłek w końcu kopnął. pisałem ze my faceci tak mamy, ze cały czas fantazjujemy i miewamy zachcianki, oglądamy się za innymi, czasem nawet żeby sie trochę podbudować kokietujemy panią w sklepie... ale przynajmniej ta dobra część z nas nigdy nie zdradza. nigdy. dlatego nie mam szacunku dla takich latawic jak ty aleksandra, oby cie pokarało za to gówno co robisz.

Gość dziewcznka 26letniaaa
ja mysle,że czasem jest potrzebna zdradza- z kims bardziej doświadczonym

Gość rudlan
buritto! Twoja rymowanka jest the best.Pozdrowienia.

Gość ulaczka kuleczka :))))))))
rzeczywiście pierwszy był mizerny...za szybki, myślał tylko o sobie drugi i ostatni jest super :)

Gość sexowny Ryszard z gazowni
wszystko zależy od pożycia seksualnego. Jak się jest fajtłapą w łóżku to staż związku, nawet 10-letni nie pomoże...ruchać się chce a jak się spotka macho czy senioritkę zajeb...stą w tych sprawach to zdrada raczej murowana.Brutalne lecz prawdziwe.