Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczonaaaa

niewlasciwe zachowanie

Polecane posty

Gość zniesmaczonaaaa

chcialam sie dowiedziec, czy wy też uwazacie, ze to zachowanie jest niestosowne. na wykadzie na ktorym uczeszczam byl ostatnio taki chlopak i dziewczyna, trzymali sie za rece i tak delikatnie miziali. widzialam to. czy nie uwazacie, ze nie powinni na wykladzie? poczulam sie zgorszona, jestem bardzo religijna i uwazam, ze cos takiego powinno sie odbywac w domu.

Gość zniesmaczonaaaa
up up

Gość pleeeeeeeeeeeeee
ale jaki jest problem?

Gość vnmcgf
masz rację, to było tak niestosowne, że aż gorszące, powinni usiąść w 2 przeciwnych kątach sali i przez cały wykład nawet o sobie nie myśleć, co za zboczeńcy

Gość zniesmaczonaaaa
Chyba masz racje, chociaz mysle ze nawet mogi siedziec blisko siebie, ale na siebie nie patrzec, nie trzymac za rece. a ja musialam na to patrzec, jak oni sie trzymaja, a moze ja sobie tego nie zyczyłam. naprawde poczulam sie zgorszona...

Gość vtuybiuno
ale co ci to przeszkadzało, właściwie? kochają się, to chyba dobrze.. takie małe gesty są miłe

Gość ale ty tak na serio??
ale ty tak na serio?? yyyyyy

Gość effy.
a ja sobie zyczę byś sie nie wypowiadała na tym forum, bo sie czuję zgorszona :o

Gość zniesmaczonaaaa
no, ale chyba nie powiecie, ze to jest normalne????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? jestem osoba dojrzala, mam zajecia w piatki wieczorami ze studentami dziennymi, bo sama studiuje zaocznie i naprawde chcialabym zeby mi okazywano szacunek, a oni przez swoje niezdyscyplinowanie pokazuja, ze studenci to jakis osobny narod!! zeby publicznie trzymac sie za reke, szkoda, ze sie jeszcze nie pieprzyli na lawce...

Gość buritto
ej...czy ty aby nie jestes w przeciwnej sytuacji? nie rób z tego magisterki. nie uprawiali seksu publicznie i nie demoralizowali innych. czujesz sie zle to donies do prokuratury;P

w sumie szkoda... miała byś czym sie poczuć zniesmaczona...:P

Gość dla dziwek
wiecie co cztajac juz tlko wypowidz autorki wiedzialam, ze jej nikt nie zrozumie bo tu sama patologia

yyy to co trzymac się za ręce w miejscach publicznych już nie można??:>

Gość zniesmaczonaaaa
no ale dla was to nie jest dziwne? jeszcze na uniwersytecie warszawskim? powazni studenci, inteligentni, a tu co takiego...

Gość hejże go
ja caluje się gdzie popadnie chodze za ręke z mym facetem i uprawiam seks w samochodzie och na stos zer mną:D

O mój Boże! Co za wulgarni ludzie! I nieostrożni przede wszystkim! Mam nadzieję, że dziewczyna nie zaszła na tym wykładzie!

O mój Boże! Co za wulgarni ludzie! I nieostrożni przede wszystkim! Mam nadzieję, że dziewczyna nie zaszła na tym wykładzie!

Gość buinomvbin
ale jak sie trzymali, gdzue to było?

Gość na wyklad madry dorosly
człowiek chodzi po to, zeby sie czegos nauczyc. Po drugie - zachowanie jest nieelganckie wobec prowadzacego, Szczeniackie i tyle. Wypadałoby w tym wieku wiedziec, gdzie jakie zachowanie pasuje.

Gość exctrfyvbu
ja nie widze w tym nic zlego, i nie zgadzam sie z opnia, jakoby godzilo to w powage wykladu. przeciez mozna sluchac, ale jednoczesnie byc blisko. a jezeli oni maja rzadko okazje byc razem? studenci sa czesto zapracowani, moze to ich jedna z niewielu wspolnych chwil?

Gość no jasne mozna jednoczesnie
słuchać i puszczac baki, ziewac, bekac, klasc nogi na stole, mozna sie rozebrac do naga itp -sluchajacemu nie przeszkadza, ale sa pewnie normy zachowan, czyli savoir vivre...

Gość zniesmaczonaaaa
Dla was to wszystko jest takie normalne. a nie uznajecie, ze ja poczulam sie dotknieta, bo to obraza moje uczucia religijne. nie rozumiecie, bo jestescie mlodzi. ja pocalowalam sie po raz pierwszt majac 30 lat, nigdy nie calowalam i nie trzymalam sie za rece publicznie. wstydze sie, bo to moje zycie seksualne, a nie innych.

Gość zniesmaczonaaaa
nikt sie nie wypowie?

Gość zniesmaczonaaaa
nie pogardze końskim zwisem w mojej rozjechanej peeździe

Gość zniesmaczonaaaa
ale dlaczego ktos sie podszywa?

Gość Tez coś!!
Zniesmaczona - jesteś prowokarorką albo porządnie szajbnięta!! Jesteś najwyżej na pierwszym roku i chcesz tutaj zaimponować albo prowokujesz! Po co wyjeżdżasz co i raz z "uczuciami religijnymi" - to czysta zagrywka prowo!? A jaki związek może mieć mało stosowne zachowanie pary nieopierzonych studentów do uczuć religijnych??

Albo to prowo, albo też nie miałaś na co się gapić jak na ich dłonie :D

Gość jhjhjhjhuehuhkl
trzymanie sie za rękę= życie seksualne - buahahahahahhaah