Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ONAAAAAAAAONAAAAAAAA

CO NAJBARDZIEJ LUBICIE JEŚĆ????

Polecane posty

Z DAŃ POLSKICH ZUP? Z 2 DAŃ POLSKICH? Z DAŃ CHIŃSKICH? Z DAŃ WŁOSKICH? Z MACDONALDS? Z KFC?? Z CHIPSÓW? Z BATONÓW? Z CIASTECZEK? Z CIAST? Z CUKIERKÓW? Z CZEKOLAD? Z NAPOJÓW GAZOWANYCH? Z SOKÓW OWOCOWYCH? Z SERKÓW? Z JOGURTÓW? Z PIECZYWA? Z OWOCÓW? Z WARZYW? Z SAŁATEK? JAKIE PIWO? JAKIE WINO?

Gość glen b
lubie jesc kupe

Gość glen b
kupe

żurek schabowy, ziemniaczki z koperkiem, surówka z pekińskiej rissotto spagetti tortilla skrzydełka pikantne lays cebulka kinder bueno jeżyki sernik nimm2 milka mleczna cola z biedronki pomarańczowy danio bananowe jogobela pieczone jabłko świeże bułeczki truskawki pomidor sałatka gyros reds malinowy carlo rossi białe i różowe:) mniam ale sobie smaków narobiłam:D

Gość glen b
kupe lubie jesc kupe acha no i moze jeszcze lubie jesc kupe nadmienie tez ze preferuje kał

Gość że tez sie Tobie chcialo tyle
pisac o tej porze 😴

Gość karabinek
Z DAŃ POLSKICH ZUP? rosół Z 2 DAŃ POLSKICH? duzo tegp Z DAŃ CHIŃSKICH? nie bardzo lubie w ogole Z DAŃ WŁOSKICH? pasta !! carbonana Z MACDONALDS? frytki ?? Z KFC?? brak ulubionych Z CHIPSÓW? wszystkie Z BATONÓW? mars Z CIASTECZEK? wafelki familijne Z CIAST rózne ? Z CUKIERKÓW? nimm 2 Z CZEKOLAD milka z daim ? Z NAPOJÓW GAZOWANYCH? Z SOKÓW OWOCOWYCH? porzeczka, zurawina Z SERKÓW? Z JOGURTÓW? owocowa wyspa Z PIECZYWA? chleb Z OWOCÓW? banany Z WARZYW? ogórek Z SAŁATEK? owocowa JAKIE PIWO? lech JAKIE WINO? reńskie, białe, półsłodkie

Z DAŃ POLSKICH ZUP? - pomidorowa z makaronem ;p Z 2 DAŃ POLSKICH? pierś z kurczaka Z DAŃ CHIŃSKICH? sajgonki z ryżem Z DAŃ WŁOSKICH? makaron ze szpinakiem (nie wiem,czy to wloskie ;p) Z MACDONALDS? McWrap :P Z KFC?? nitz Z CHIPSÓW? lay'sy chilli Z BATONÓW? bajeczny Z CIASTECZEK? jeżyki Z CIAST wszystko, byle bez rodzynek Z CUKIERKÓW? michalki Z CZEKOLAD Bałtyk miętowa Z NAPOJÓW GAZOWANYCH? pepsi Z SOKÓW OWOCOWYCH? pożeczka Z SERKÓW? serek waniliowy z Maćkowych (takie rzeczy tylko na pomorzu :P) Z JOGURTÓW? tylko truskawkowe Z PIECZYWA? świeże bagietki Z OWOCÓW? truskawki i mandarynki Z WARZYW? marchewka JAKIE PIWO? heineken JAKIE WINO? raczej vermouth - Martini Bianco

Z DAŃ POLSKICH ZUP? pomidorowa Z 2 DAŃ POLSKICH? kurczak, ziemniaki, surówka Z DAŃ CHIŃSKICH? zupa chińska Z DAŃ WŁOSKICH? no.. pizza Z MACDONALDS? tylko frytki Z KFC?? nic Z CHIPSÓW? lays, byleby nie paprykowe Z BATONÓW? 3bit, kinder bueno Z CIASTECZEK? nie znam nazw Z CIAST raffaello ? Z CUKIERKÓW? nie wiem, ale w życiu nie zjem cukierka z galaretką Z CZEKOLAD - milka zwykla, wedel toffi ? Z NAPOJÓW GAZOWANYCH? cola Z SOKÓW OWOCOWYCH? pomarańczowy Z SERKÓW? nie wiem Z JOGURTÓW? nie wiem Z PIECZYWA? nie wiem Z OWOCÓW? jabłka, banany, truskawki Z WARZYW? kalafior, brokuły,marchewka, fasolka szparagowa Z SAŁATEK? nie wiem JAKIE PIWO? desperados czy cos w tym stylu JAKIE WINO? nie zwracam uwagi, a raczej sie nie znam, grunt co by nie za drogie no :classic_cool:

Gość ghhbjhjju
zwariowałaś?/ ja najbardziej lubię czekolade Milka

-BIAŁY BARSZCZ Z KIEŁBASKĄ -PIEROGI "OSZUSTKI" -KURCZAK W CIEŚCIE Z FRYTKAMI -LASANGE BOLOGNESE -MCCHICKEN Z FRYTKAMI +COLA,MCFLURRY LION CZEKOLADA -ZINGER MENU -LAYSY PAPRYKOWE -TWIX -PIEGUSKI Z KAWAŁKAMI CZEKOLADY -MILKA AMAVEL ORZECHOWA -WOLE NESTEA -SOK POMARAŃCZOWY -BERLISO Z WIŚNIAMI -ACTIVIA WIŚNIOWA -CHLEBEK DRWALSKI Z LIDLA -ARBUZ,TRUSKAWKI -POMIDORY,OGÓRKI -MOJA KOMPOZYCJA :) - KARMI CLASIC -CARLO ROSSI CZERWONE

pomidorowa gołąbki,bigos kurczaka w sosie słodko kwaśnym (z chińskich tylko to) pizza,spaghetti mcdonald'a nie cierpie i nie jadam tam wrap'y Lays paprykowe i pringlesy mars,bounty kokosanki torty,owocowe krówki, trufle milka, wedel z gazowanych tylko woda pomaranczowy almette jogobella razowy na miodzie truskawki,winogrona kalarepa,marchewka (ale tylko surowa) grecka piwa nie lubie kadarka

Gość lulaj ze jezuni moja perełko
Pomidorowa , warzywna kluski slaskie + sosik + zawijaniec, schabowy z pieczarkami i serem + smarzone ziemniaczki kurczaka w 5 smakach , kurczaka w ciescie spagetti , lazanie cheaseburgery , big mac ,mac chiken max box z longerem , tortilla lasy paprykowe , fromage , ostre chilly snicers , milky way milki nowe ciastka krowka , w-z , napoleonka michalki , ogolnie wszystkie coca cola , sprite multiwitamina jablko mieta bakus danonki jogobella kiwi ananas ciemny chlebek i bagietka arbuz , kiwi ogorek zielony , fasolka gotowana gyros , grecka z feta desperados , żubr ogólnie nie wybrzydzam lesny dzban:D:D martini

Gość to ja to ja !!
ONAAAAAAAAONAAAAAAAA- a jak odpowiem na twoje pytanie to skomentujesz mi topik?

Gość piczkaxxxxxxxx
Z DAŃ POLSKICH ZUP? botwina Z 2 DAŃ POLSKICH? placki zmioczane :classic_cool: DAŃ CHIŃSKICH? nie jadam Z DAŃ WŁOSKICH? pizaa i spaghetti (innych nie znam :P) Z MACDONALDS? cheesburger Z KFC?? kurczak w panierce Z CHIPSÓW? laysy Z BATONÓW? grześki Z CIASTECZEK? nie jadam Z CIAST? miodownik Z CUKIERKÓW? śmietankowo -truskawkowe Z CZEKOLAD? bąbolada biała Z NAPOJÓW GAZOWANYCH? nie pije Z SOKÓW OWOCOWYCH? pomaranczowy Z SERKÓW? ??? Z JOGURTÓW? gratka czekoladowa Z PIECZYWA? buły razowe Z OWOCÓW? banan i pomaraniecza:classic_cool: Z WARZYW? ogór :classic_cool: Z SAŁATEK? z gyrosem wszelkie JAKIE PIWO? nie pijam JAKIE WINO? SANGRINITA za 10 zł z biedronki to jakas ankieta ?

Gość fhhdfhfdg
żurek gołąbki / kluski na pyrach sushi !! pizza tortilla nie mam laysy solone i cebulowe twix/3bit delicje ciasto z owocami i galaretka skitelsy mleczna wedla mirinda sok pomaranczowy nie mam jogurt fantazja bułki z kauflanda arbuz/nektarynka brokuła, kalafior sałatka z kurczakiem, ananasem, kukurydza i ryzem / sałatka grecka lech premium nie pije wina

Z DAŃ POLSKICH ZUP? - pomidorowa/ogorkow Z 2 DAŃ POLSKICH? - rolada, kluski śląskie z sosem, kapusta Z DAŃ CHIŃSKICH? - kurczka pikantny Z DAŃ WŁOSKICH? - spaghetti Z MACDONALDS? - Mc Flurry Z KFC?? - nie wiem Z CHIPSÓW? - Lays pikantan papryczka Z BATONÓW? - Mars Z CIASTECZEK? - Jeżyki Z CIAST - karpatka Z CUKIERKÓW? Ice fresh Z CZEKOLAD - Milka Z NAPOJÓW GAZOWANYCH? - Burn Z SOKÓW OWOCOWYCH? - Tymbark mulitiwtamina Z SERKÓW? - pleśniowe Z JOGURTÓW? - Fantasia Z PIECZYWA? - świeże bułeczki Z OWOCÓW? - arbuz, czereśnie Z WARZYW? - pomidory Z SAŁATEK? - grecka, gyros JAKIE PIWO? - Tyskie JAKIE WINO? - może byc Fresco

Gość cmentarz dla zwierzaków
z czipsów- snakery z biedronki z czekolad-kinder z serków-danio z dań polskich zup-rosół,pomidorowa z warzyw-oliwki,grzyby,kukurydza z owoców-nektarynki piwo-carlsberg

Z DAŃ POLSKICH ZUP? grzybowa,pomidorowa z makaronem,barszcz z uszkami Z 2 DAŃ POLSKICH? łazanki,pierogi ruskie Z DAŃ CHIŃSKICH? zupki chińskie! :D Z DAŃ WŁOSKICH? pizza,spaghetti Z MACDONALDS? shake waniliowy Z KFC?? nic. Z CHIPSÓW? laysy zielona cebulka Z BATONÓW? milky way ;) twix,kit kat Z CIASTECZEK? wuzetka Z CIAST? sernik Z CUKIERKÓW? ajsy :D Z CZEKOLAD? jogurtowo -truskawkowa milka Z NAPOJÓW GAZOWANYCH? pomarańczowa mirinda i fanta Z SOKÓW OWOCOWYCH? pomarańczowy napój Z SERKÓW? sery pleśniowe turek,szczególnie z ziołami Z JOGURTÓW? biszkoptowy danone lub taki ze zbożem Z PIECZYWA? bułki włoskie Z OWOCÓW? borówki,poziomki,maliny,jeżyny,czereśnie,pomarańcze,mandarynki, Z WARZYW? pomidora,marchewke,bób,kukurydze Z SAŁATEK? dużo ich JAKIE PIWO? słoneczny redds albo lech :D JAKIE WINO? czerwone i białe,słodkie

Gość axnnnn
Z DAŃ POLSKICH ZUP? pomidorówka Z 2 DAŃ POLSKICH? ziemniaki,schab,surówka Z DAŃ CHIŃSKICH? kurczak po seczułańsku Z DAŃ WŁOSKICH? pesto Z MACDONALDS?big mac Z KFC?? skrzydełka Z CHIPSÓW? lays Z BATONÓW?kinder bueno Z CIASTECZEK? kruche Z CIAST? napoleonka Z CUKIERKÓW?landrynki Z CZEKOLAD?milka biała Z NAPOJÓW GAZOWANYCH?coca-cola Z SOKÓW OWOCOWYCH?multiwitamina Z SERKÓW?danio Z JOGURTÓW?danone Z PIECZYWA?bułki Z OWOCÓW?ananas Z WARZYW?marchewka Z SAŁATEK? jarzynowa JAKIE PIWO?reeds,lech zielony JAKIE WINO?pół słodkie

Gość tak ogolnie powiem
uwielbiam kurze jaja w kazdej postaci kurczak z chrupiaca skorka watrobka z cebulka frytki pierogi z kapusta - to takie moje najulubiensze zarcie

Gość kocham jedzenie
Z DAŃ POLSKICH ZUP? pomidorowa z makaronem Z 2 DAŃ POLSKICH? pierogi ruskie z cebulką usmażoną na maśle Z DAŃ CHIŃSKICH? ryż z warzywami i tymi chińskimi grzybami Z DAŃ WŁOSKICH? pizza Z MACDONALDS? tortilla Z KFC?? nic Z CHIPSÓW? Lays fromage Z BATONÓW? Lion Z CIASTECZEK? Jeżyki Z CIAST? każde, uwielbiam ciasta Z CUKIERKÓW? Nimm2 Z CZEKOLAD? batonik Dove i Milka Z NAPOJÓW GAZOWANYCH? Pepsi Z SOKÓW OWOCOWYCH? pomarańczowy Z SERKÓW? truskawkowo-waniliowy, nie pamiętam nazwy, ale chyba z Bakomy Z JOGURTÓW? Jogobella owocowa wyspa Z PIECZYWA? pełnoziarnisty chleb razowy Z OWOCÓW? maliny i banany Z WARZYW? kalafior, bruskelka, fasolka szparagowa Z SAŁATEK? gyros JAKIE PIWO? Desperados i lane z sokiem JAKIE WINO? tanie i słodkie

Gość kupa mamuta
Pomidorowa dewolaje ryż kurczakiem i sosikiem lasagne lody w polewie czekoladowej kurczaka laysy pprykowe bounty jeżyki 3bit z takim dużym orzechem w środku malaga Mirinda TYmbark soczysta pomaracza darek czekoladowy Bakoma z ziarnami chleb iemny ze słonecznikiem winogrona zielone papryke ałatke z zupek chinskich i kurczaka Lech Kawalier

Gość no prosze
Z DAŃ POLSKICH ZUP? kapusniak Z 2 DAŃ POLSKICH? nic Z DAŃ CHIŃSKICH? kurczak z orzeszkami Z DAŃ WŁOSKICH? tiramisu Z MACDONALDS? ciastko jablkowe Z KFC?? hot wings Z CHIPSÓW? lays zielona cebulka Z BATONÓW? kinder bueno Z CIASTECZEK? Z CIAST? wszystko byle bez lukru, maku i rodzynek Z CUKIERKÓW? dumle Z CZEKOLAD? wszystko ale nie gorzka i bez bakali Z NAPOJÓW GAZOWANYCH?cola Z SOKÓW OWOCOWYCH?pomarancz Z SERKÓW? danio Z JOGURTÓW? jogobella pana cotta Z PIECZYWA? bulki z dynia Z OWOCÓW? wszystko Z WARZYW? pomidory, kabaczki, kukurydza, marchewka Z SAŁATEK? grecka, z tynczykiem JAKIE PIWO? lech JAKIE WINO? polwytrawne czerwone

ja robie z trzech zupek złoty kurczak,krusze makaron,dodaje przyprawy z dwoch zupek bo z trzech to jest za słona,dwie papryki,najlepiej czerwoną i pomaranczową ale w sumie wszystko jedno jakie,puszke kukurydzy,kilka ogórków konserwowych,majonez do tego,i odstawiam na jakis czas zeby makaron zmiękł

Gość kupa mamuta
KUPUJESZ ZUPKE CHINSKA Z VIFONA JEDNA PIKANTNA DRUGA ŁAGODNA, KAPUSTE PEKIŃSKA, PAPRYKE CZERWONĄ, KUKURYDZE, PIER Z KURCZAKA I MAJONEZ. poIERS GOTUESZ, POZNIEJ KROISZ NA KAWALKI, TAK SAMO WARZYWA, POZNIEJ WSZYSTKO MIESZASZ, DODAJESZ POŁAMANY NA MAŁE KAWAŁKI MAKARON Z ZUPEK , WSYPUJESZ PRZYPRAWY ALE BEZ TEGO SMALCU CO JEST W 2GIEJ TOREBCE W ZUPKACH, DODAJESZ MAJONEZ I CZEKASZ AZ MAKARON NASIAKNIE MAJONEZEM. uWIELBIAM TA SAŁATKE :) PROSTA I PYYYSZNA ;)