Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ONAAAAAAAAONAAAAAAAA

CO NAJBARDZIEJ LUBICIE JEŚĆ????

Polecane posty

Gość louizzzzzzzaaaaa
nie wiem jak się robi z zupek chińskich ale,moge ci podać przepis na mega pyszną sałatke ala macdonald ;) Mieszanka sałat papryka pomidor ostudzony kotlet z piersi w panierce mozarellla feta dresing jogurtowy z ziołami w butli z lidla sos tysiąca wysp (tylko nie ten z saszetek do rozrobienia z kefirem Bleee):O grzanki z robione z pokrojonego chleba tostowego zrumienione na maśle na patelni

Z DAŃ POLSKICH ZUP? - paprykowa Z 2 DAŃ POLSKICH? - Schabowy, surówa, ziemniory :D Z DAŃ CHIŃSKICH? - Kurczak w cieście sezamowym w sosie słodko kwaśnym Z DAŃ WŁOSKICH? - lasagne :D Z MACDONALDS? - Loooooody, BigMac Z KFC?? - jadłam ze dwa razy w życiu więc nie mam zdania Z CHIPSÓW? - Biedronkowe serowo cebulowe Z BATONÓW? - Kinder bueno, 3Bit Z CIASTECZEK? - Eklerki Z CIAST? - sernik!!! Z CUKIERKÓW? - trufle takie w czarnym papierku Z CZEKOLAD? - milka jogurtowa Z NAPOJÓW GAZOWANYCH? - Cola Z SOKÓW OWOCOWYCH? - wiekszosc oprócz hortexu Z SERKÓW? - wiejski piątnica:) Z JOGURTÓW? - Jogobella cynamon jabłko pieczone mmm Z PIECZYWA? - ciemn chleb ze słonecznikiem Z OWOCÓW? - arbuz Z WARZYW? - chyba wszystkie ;) Z SAŁATEK? - warzywna JAKIE PIWO? - nie lubie JAKIE WINO? Obojetne byle słodkie :)

Gość yooo
Z DAŃ POLSKICH ZUP? ogórkowa Z 2 DAŃ POLSKICH? schabowy, pierogi z kapustą i grzybami Z DAŃ CHIŃSKICH? ryż ;p Z DAŃ WŁOSKICH? pizza, spaghetti, makaron ze szpinakiem Z MACDONALDS? cheesburger Z KFC?? kurczak w panierce Z CHIPSÓW? wszystkie Z BATONÓW? snickers, mars Z CIASTECZEK? jeżyki Z CIAST? blok Z CUKIERKÓW? krówki Z CZEKOLAD? z bakaliami,z płatkami kukurdzianymi i z drażetkami Z NAPOJÓW GAZOWANYCH? coca- cola Z SOKÓW OWOCOWYCH? pomarańczowe Z SERKÓW? waniliowe, z drażetkami Z JOGURTÓW? biszkoptowy i wafelkowy z danona Z PIECZYWA? świeże bułki Z OWOCÓW? mandarynki, czereśnie, truskawki Z WARZYW?szpinak,brokuły,kalafior,fasolka szparagowa,pomidor,ogórek Z SAŁATEK? grecka, owocowa JAKIE PIWO? reds, karmi, warka strong JAKIE WINO? sangrinita

Z DAŃ POLSKICH ZUP? BARSZCZ Z 2 DAŃ POLSKICH? FILET Z KURCZAKA Z DAŃ CHIŃSKICH? NIE MAM Z DAŃ WŁOSKICH? PIZZA Z MACDONALDS? MC CHICKEN Z KFC?? GRANDER Z CHIPSÓW? LAYS PIKANTNA PAPRYKA Z BATONÓW? KINDER BUENO Z CIASTECZEK? NIE MAM Z CIAST? NIE MAM Z CUKIERKÓW? NIE MAM Z CZEKOLAD? MILKA Z NAPOJÓW GAZOWANYCH? COCA COLA Z SOKÓW OWOCOWYCH? POMARAŃCZOWY Z SERKÓW? NIE MAM Z JOGURTÓW? NIE MAM Z PIECZYWA? NIE MAM Z OWOCÓW? TRUSKAWKA Z WARZYW? POMIDOR Z SAŁATEK? GRECKA JAKIE PIWO? LECH JAKIE WINO? NIE MAM

Z DAŃ POLSKICH ZUP? rosół (także z podrobami:P) pomidorówka, barszcz ukraiński Z 2 DAŃ POLSKICH? golonka, schabowy z ziemniakami itd. :P Z DAŃ CHIŃSKICH? makaron sojowy, rosół z makaronem sojowym i grzybkami mun, sajgonki oraz potrawy w sosie słodko kwaśnym Z DAŃ WŁOSKICH? pizza, spaghetti Z MACDONALDS? cheesburger, frytki (rzadko bywam) Z KFC?? skrzydełka (rzadko bywam) Z CHIPSÓW? kiedyś leys, ale najbadziej chyba smakowały mi pringelsy smietanowo- cebulowe Z BATONÓW? kinder bueno Z CIASTECZEK? nie lubię Z CIAST?nie lubię Z CUKIERKÓW? wertels ... Z CZEKOLAD z orzechami laskowymi, kinder czekolada :O ? Z NAPOJÓW GAZOWANYCH? tonik firmy kinley Z SOKÓW OWOCOWYCH? cappy Z SERKÓW? nie lubię Z JOGURTÓW? nie przepadam Z PIECZYWA? ??? Z OWOCÓW? nektarynki, maliny, agrest, arbuz, granat Z WARZYW? brokuły, kalafior, groszek, kukurydza Z SAŁATEK? duzo ich JAKIE PIWO? ja wiem, wszystkie, ostatnio bardzo smakuje mi desperados JAKIE WINO? nie przepadam

Z DAŃ POLSKICH ZUP? - jarzynowa Z 2 DAŃ POLSKICH? - ziemniaki schabowy z musztarda i serem Z DAŃ WŁOSKICH? -spaghetti Z MACDONALDS? - cheeseburger i frytki Z KFC?? - skrzydelka Z CHIPSÓW? - lays zielona cebulka Z BATONÓW? - grzesiek toffi Z CIASTECZEK? - hity czekoladowe Z CIAST? - sernik Z CUKIERKÓW? -nim 2 Z CZEKOLAD - milka jogurtowa ? Z NAPOJÓW GAZOWANYCH? - coca-cola Z SOKÓW OWOCOWYCH? -pomaranczowy Z SERKÓW? - danio Z JOGURTÓW? - gratka truskawkowa Z PIECZYWA? - bulki maslane Z OWOCÓW? - banan Z WARZYW? -cebula Z SAŁATEK? - jarzynowa JAKIE PIWO? - debowe mocne JAKIE WINO? - martini czerwone

Gość kaśśśśśśśś
Z DAŃ POLSKICH ZUP? - pomidorowa z kluseczkami przyszłej teściowej :D Z 2 DAŃ POLSKICH? pierogi ruskie Z DAŃ CHIŃSKICH? nie jem Z DAŃ WŁOSKICH? tradycyjna pizza Z MACDONALDS? nic Z KFC?? nie jem Z CHIPSÓW? nie jem Z BATONÓW? marcepanowe Z CIASTECZEK? jeżyki Z CIAST mazurek z kajmakowy z orzechami Z CUKIERKÓW? krówki Z CZEKOLAD biała z orzechami Ritter Sport Z NAPOJÓW GAZOWANYCH? cola Z SOKÓW OWOCOWYCH? nie piję Z SERKÓW? takie z dodatkiem ryżu i jabłka Z JOGURTÓW? naturalne Z PIECZYWA? razowe Z OWOCÓW? jabłka Z WARZYW? papryka JAKIE PIWO? redds malinowy JAKIE WINO? wszystko jedno, i tak nie rozróżniam. sophia może być :D

Z DAŃ POLSKICH ZUP? pomidorowa z makaronem Z 2 DAŃ POLSKICH? schabowe z ziemniakami i surówką:P Z DAŃ CHIŃSKICH? kurczak z warzywami Z DAŃ WŁOSKICH? pizza Z MACDONALDS? shake i frytki ( ;) ) Z KFC?? nic Z CHIPSÓW? top chipsy :D Z BATONÓW? marsy Z CIASTECZEK? pieguski i herbatniki Z CIAST? sernik, makowiec Z CUKIERKÓW? michałki Z CZEKOLAD ? wszystkie lubię Z NAPOJÓW GAZOWANYCH? fanta, mirinda Z SOKÓW OWOCOWYCH? kubuś obojętnie jaki smak Z SERKÓW? danio, serek wyśmienity Z JOGURTÓW? jogobella Z PIECZYWA? bułki wielo-ziarniste;) Z OWOCÓW? jabłka, banany, mandarynki Z WARZYW? fasolka szparagowa, ogórki, pomidory Z SAŁATEK? gyros, jarzynowa JAKIE PIWO? heineken, carlsberg i tyskie JAKIE WINO? czerwone słodkie