Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakaz piekna kobieta

KOBIETA IDEALNA!!! PRZEPIEKNA DLA KAZDEGO [FOTO]

Polecane posty

Nie przejmuj się, małe piersi mają wiele uroku. :) Dla normalnych facetów (a rozumiem, ze w takich gustujesz) nie są one priorytetem i jeżeli wszystko inne gra, to zadowolą się każdym rozmiarem. :D A wierz mi - lepsze za małe, niż za duże! Wielkie i opadające! Łe!

a myślisz, że jakiś facet tak zawzięcie krytykowałby wygląd jakiejś dziewczyny na babskim forum, posługując się określeniami: przestraszone dziwadło, jakiś dzieciak z porażeniem mózgowym, przestraszony chomik i narzekając: "to zdjęcie ze stopą to już szczyt dlaczego kobieta robi z siebie takie żałosne widowisko? w tym już nawet krztyny seksapilu nie ma ot wszystko wywalone na widok?" raczej jakaś szpetna baba z problemami lub niespełniony gej :)

zołza jakich mało hehe idealna diagnoza, zgadzam sie w 100% facet napisałby co najwyżej: nie podoba mi się, jest za młoda, za chuda, ma za małe cycki, wloe sarsze :) soss ja jestem wymagająca... mam nadzieje że nasz sporo fantazji i lubisz dłudie dystanse ;)

zołza -> dziwi mnie taka surowa krytyka, to fakt. Faceci z reguły piszą "brzydka" i wychodzą z topiku, a nie śledzą go zawzięcie byleby dosrać dziewczynie, która i tak nie ma pojęcia o istnieniu takiego tematu. ;) Więc albo służy to jakiemuś leczeniu kompleksów, albo po prostu to jakiś facet o wyjątkowo szczególnym i wymagającym guście. :D

Gość 19-nastolaaaatkaaa
Łatwo ci powiedzieć nie przejmuj się sama masz pewnie duże ładne piersi i uwierz mi lepiej za duże niż za małe. wstydze się kochać z własnym chłopakiem bez stanika :O:O

ojoj to brzmi obiecująco :) hehehe tylko jest jeden prolbem... :( 19latka na starosć nie bedziesz miec między cyckami pępka :) a pozatym większość cycatych panien garbi się i ma problemy z kręgoslupem

Nie mam wcale dużych piersi. :P Normalne raczej. ;) Ale wiem jak to jest, gdy coś stanowi wielki problem (szczególnie jak chodzi o wygląd), a ktoś, kto nigdy się z tym nie zetknął próbuje do czegoś przekonać... Trudno mu uwierzyć, bo jest się przekonanym, że właśnie nigdy nie był w takiej sytuacji i "łatwo mu mówić". Ale wierz mi: nie bazuję na subiektywnej opinii, ale na tym, co wyczytuję na forach, czego dowiaduję się od kolegów, znajomych, co wyczytuje w artykułach. Kobiety za nadto przejmują się wyglądem swoich piersi, podczas gdy mężczyźnie niewiele pod tym względem do szczęścia potrzebne. :) Nie wstydź się siebie, bo kluczem do sukcesu w uwodzeniu jest seksapil, którego ważną miarą jest PEWNOŚĆ SIEBIE! Zaakceptuj siebie i czuj się dobrze w swojej skórze, a małe piersi przestaną być dla Ciebie problemem!

hmmm.. nie :) po prostu nie jestem brunetka :) jestem blondynką a ty nielubisz blontynek....

eh :) to dobrze bo juz myślałam o kupnie perułki (bo z koloru nie mam zaniaru rezygnować) :) eh ale dalej nie wiesz gdzie przyjechać :P hehehe

Gość zabity na śmierć
"a myślisz, że jakiś facet tak zawzięcie krytykowałby wygląd jakiejś dziewczyny na babskim forum, posługując się określeniami: przestraszone dziwadło, jakiś dzieciak z porażeniem mózgowym, przestraszony chomik i narzekając: "to zdjęcie ze stopą to już szczyt dlaczego kobieta robi z siebie takie żałosne widowisko? w tym już nawet krztyny seksapilu nie ma ot wszystko wywalone na widok?" raczej jakaś szpetna baba z problemami lub niespełniony gej" a ła :D sie panna zapędziłaś, ale w złym kierunku :D

Gość 19-nastolaaaatkaaa
soory soooos ale,idźcie sobie na gadu pogadać :p

A tam, podbijają topik. 🖐️ Sos, mieszkasz blisko mnie. Haha! :D O ile jesteś z Krk. ;)

Gość machiavelli
matka tego dzieciaka wie o krążących po necie fotografiach?

hmm... ale zeby je obejrzec bedziesz musiał się najpierw dobrze nameczyc ispocic ;) nic tak łatwo nie ma

pytanie, czy czytałes podręcznki alpinisty? uwierz mi tu trzeba techniki i kondychy, dam ci porządny wycisk ;)

przyda sie również elastyczność i gibkość ;) siła to nie wszystko... aa i fantazja :D bo wiesz: fantazja jest od tego aby bawić sie, bawic sie na całego ;)

hehe a ciekawe ile facetow śledzi ta rozmowe ;) hehehe mówisz ze się nadajesz.. hmm oki a jakies wymagania z twojej strony?

och cóż za odpowiedź no dobra to inaczej rzecz ujmująć: jakieś oczekiwania?