Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakaz piekna kobieta

KOBIETA IDEALNA!!! PRZEPIEKNA DLA KAZDEGO [FOTO]

Polecane posty

No ładna, ja tez jestem ładna i cieszę się z tego. Kiedyś nie lubiłam swojego wygladu, bo miałam trądzik i okragła twarz. A teraz mam 21 i wygladam bardzo dobrze, tradzik zniknął, twarz troszkę mi się wyszczupliła. Ale wygladam bardzo młodo i swiezo. Wszyscy dają mi 16 lat, no i jeszcze mam ładna figurę.

Gość zabity na śmierć
wy tak na poważnie, czy jaja sobie robicie? dajecie fotę jakiegoś nieopierzonego kurczaka i achy i ochy zejdźcie na ziemię i z gówna złota nie robcie :O

Do Ani, co Ty! :D W ogóle nie widzę podobieństwa, poza tym, że Ania też jest naprawdę ładna. ;) No, mają brązowe oczy i duże usta, tyle. :P Ale nosy, kształt twarzy, włosy? Całkiem inne. ;)

Europejskiej, ale z jakiego dokładnie kraju to nie wiem. ;) Sądząc po nazwisku coś słowiańskiego. :P

Nie jestem bi w zadnym wypadku. :P Nie stworzyłabym związku z kobietą. ;) Zakochałam się w jej wyglądzie, a nie - pożądam jej. To różnica. :)

a jak sie nazywa? soss dawaj link do topiku :) poodlądams obie i fotki i filmik ;)

a ta dziewczyna ze zdjęcia jest naprawdę bardzo ładna.Wiem, ze dziewczyny, które piszą, że jest brzydka itd zazdroszczą jej wtgladu. Sama kiedys tak robiłam. Teraz mi przeszło, jestem z siebie zadowolona:) Mam usta podobne do niej

Iren Bauskova, ale po nazwisku nic o niej w necie nie znajdziesz raczej. ;) Tylko na deviantart. :)

Gość zabity na śmierć
ta na fotach w majtach to ta sama? bo tamta znów wygląda na starszawą, nochal ohydny, figura nieciekawa ktoś tu zwariował? puk puk rozsądek

zabity na śmierć - fajnie że masz inny gust, przynajmniej nie będę się pogrążać w tym, w czym trwałam jeszcze przed chwilą. :D Naprawdę sądziłam, że jest idealna i każdemu się spodoba. ;) I tak, to ta sama.

końcówka -ova wskazuje na czeszke albo słowaczke. U nich tak jest ze kobiety maja ta końcówke w nazwisku. Nawet zagraniczne nazwiska tak wymawiaja np. Obamova, Smithova, Bruninova :)

Gość przepiekna ale czy dla każdego
da rady ? ilu facetów potrafi zadowolić ?

To nie ona je wstawiła, a fotograf. ;) Stawiam, że to przeciętna modelka o nieprzeciętnej urodzie. :D Jej ciało dość zwyczajne, jednak buzia naprawdę piękna. ;) Zresztą - jest niemądra pewnie, ale jak z jej inteligencją? Tego nie wiemy. :P

Gość zabity na śmierć
to zdjęcie ze stopą to już szczyt dlaczego kobieta robi z siebie takie żałosne widowisko? w tym już nawet krztyny seksapilu nie ma ot wszystko wywalone na widok i te anemiczne cycki tak smutnie wygladają...

zabity na śmierć ale to sa dwie różne kobiety... :O sos och ty i co ja mam z toba zrobic? bo focha nie wypada strzelić...

a no nic nie odpisałes na mój ost post w twoim topiku... eh normalnie poczułam się upokorzona :P

Gość zabity na śmierć
dwie różne? to przestraszone dziecko i ta z nosem to dwie rożne? niech tam sobie i tak nie gustuję w żadnej lubię miłe ciepłe kobiety a nie jakies teatralnie wystudiowane i żeby jeszcze w tym była jakaś sztuka a nie zwykła poździocha na koniec chyba wolę wiecej klasy mimo wszystko wygląd już nie taki ważny co ta odrobina klasy i ciepła w kobiecie

Ale my nie oceniamy tu niczego poza ich walorami fizycznymi. Brak im klasy (nawet jeśli ktoś ukazałby je w zdjęciach "z klasą", to one same i tak będą... ekhm), jednak nie o to tu chodzi, a o to, że mają ładne buzie, a jak one wykorzystują swoją urodę, to już inna sprawa...

Jaka z nosem w ogóle, bo nie wiem, o której mówisz. :P Wszystkie zdjęcia, oprócz tego "ze stopą", które wklejałam są od jednej i tej samej babki - Iren. :)

Gość 19-nastolaaaatkaaa
KUŹWA JA MAM TAKIE CYCKI JAK ONA TO STRASZNE JEST TAKIE MAŁE PIŁKI PING-PONGOWE :o:o:o DOKŁADNIE TAKIE I JESZCZE KURCZE TAKA PRZERWA!!!!