Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie-niewinna

Jego byla wydzwania do niego. Strzelilam focha

Polecane posty

Gość Nie-niewinna

Co to ma byc do cholery 😡 Osma godzina, poniedzialek, a ona musi sie koniecznie poradzic mojego faceta. A co on, instytucja charytatywna? Wyszlam z pokoju i nie odzywam sie do niego.

dobrze zrobiłaś. Pogadaj z nim, postaw sprawe jasno!! powiedz,że nie życzysz sobie tego, bo w przeciwnym razie ta laska sie przyzwyczai i bd ciągle do niego dzwonić. a poza tym coś mi sie wydaje,że ona chce go odzyskać.

Gość ghnnnrfthtrntr
jak bedzies miała okazję to odbierz jej połaczenie na jego telefon i słodkim głosem powiedz, że misiaczek nie może podejść bo bierze prysznic :))

Gość problemem jest ona, ale to
facet powinien jej zwrócić uwagę, żeby nie dzwoniła. często tak do niego telefonuje?

Gość Nie-niewinna
Dzieki za poparcie. Normalnie mnie trafilo. No tego juz za duzo. Wiem, ze to nie on jest winny, ale niechze cos z tym zrobi.

Gość Nie-niewinna
W sumie nie wiem, jak czesto ona tak dzwoni, bo mieszkam z moim facetem dopiero od 2 miesiecy. Poki co bylam swiadkiem 2 takich telefonow, ale nie wiem co sie dzieje, jak mnie nie ma. Ych, nie wiem, jak to rozwiazac... :(

Gość alicja----
czesto ta laska do niego dzwoni?

Gość alicja----
o widze ktos zadal to samo pytanie, narazie obserwuj, jesli bedzie za czesto to bedziesz musiala cos z tym zrobic;>

Gość olaboga moiściewyyy
No straszne normalnie, tragedia, szczyt tupetu i bezczelność! Jak ona śmiała nooo! Jak ja nie lubię takich zazdrosnych, zaborczych krów, które nawet z jednego telefonu potrafią zrobić akcję.

Gość Nie-niewinna
"a poza tym coś mi sie wydaje,że ona chce go odzyskać." - to akurat jest jasne. Jak dla mnie ona ma syndrom psa ogrodnika i tyle. A faceci sa takimi idiotami i tego nie rozumieja. Nie widza, jak bardzo daja sie manipulowac. "Bo ona taka biedna, formularza nie umiala wypelnic". Jasne. Ale dopiela swego - poklocilismy sie. Punkt dla niej...

Gość alicja----
e tam , ja uwazam ze trzeba byc przezornym, szczegolnie jesli chodzi o facetow ;P

Gość mój były też do mnie wydzwania
myślałam, że się kolegujemy. I wszystko byłoby ok, gdyby nie to, że jego intencje były zupełnie inne. Prawie rozwalił mój związek 🖐️

Gość Nie-niewinna
"Jak ja nie lubię takich zazdrosnych, zaborczych krów, które nawet z jednego telefonu potrafią zrobić akcję." Wiesz co, moze i jestem zaborcza krowa. Jak zwal tak zwal. Ale mam swoja dume. Tez mialam ex i jest tak, ze zablokowalam mu wszelki dostep do mnie. Bo jestem fair. Ale w sumie - po jaka cholere? Przeciez moglabym rownie dobrze wydzwaniac do niego z byle pierdola. To takie praktyczne!

Gość to jest była dziewczyna czy
była żona?

Gość Nie-niewinna
"jego intencje były zupełnie inne". Jej intencje tez sa inne. Juz nawet jego przyjaciele sie pytali "czy miedzy wami cos sie znowu zaczelo?", poniewaz ona nagle zaczela zalowac rozstania i opowiadac o ich zwiazku w najwyzszych tonach. Mam dosyc.

Gość Nie-niewinna
Wlasciwie to dlugoletnia partnerka (byly nawet plany slubu).

Gość olaboga moiściewyyy
Między wydzwanianiem z byle pierdołą a jednym telefonem na miesiąc (sama podałaś taką liczbę) jest ocean, nie widzisz tego? Dlaczego dwoje kiedyś bliskich ludzi ma udawać, że nie istnieją i nie znają się? Oczywiście, że jeśli są w związku, to ten kontakt powinien być maksymalnie ograniczony, ale jakiś telefon raz na jakiś czas, w konkretnej sprawie nie powinien być powodem do awantury.

Gość to jest była dziewczyna czy
rozmawiałaś z nim o tym, że Ci to przeszkadza?

Gość Nie-niewinna
Problem w tym, ze ja nie wiem, ile takich telefonow faktycznie bylo. Nie wiem jak jest z mailami. Nie wiem nic. Ale wiem jedno - ta baba wykorzysta kazdy pretekst, zeby wygrac sytuacje. Ja do swojego bylego dzwonilabym w takich sprawach tylko wtedy, gdybym miala na niego chrapke. I stad moja zlosc.

Gość Nie-niewinna
zawsze szczery - to moze mi podpowiesz, jak powinno to zostac powiedziane? Poki co czekam, az emocje opadna. Bo jestem rozgoryczona i zazdrosna. I nie wiem, jak to powiedziec. Boje sie, ze wybuchne :((

Gość Nie-niewinna
"rozmawiałaś z nim o tym, że Ci to przeszkadza? " W sumie nie, bo to nowa sytuacja dla mnie. Nie chce wyjsc na zazdrosnice. Ale pamietam, ze kiedys byla podobna sytacja, to to zbagatelizowal. Jak to chlop - nie widzi, co za takimi sztuczkami stoi.

nie ma sprawy posluchaj(tu wstawiasz imie), czuje sie zle z tym, ze twoja byla ma z toba kontakt, sama ucielam kontakty ze swoimi bylymi, gdyz uwazam, ze takie znajomosci nie maja sensu, jesli zalezy ci na tym bym czula sie dobrze w naszym zwiazku to prosze uszanuj moje uczucia jesli jednak nie masz zamiaru rezygnowac z tej znajomosci, ktorej przeciez nie moge ci zabronic to ja rezygnuje z naszego zwiazku

Gość Nie-niewinna
zawsze szczery - Niezly tekst, dzieki. :) Ja sie tylko obawiam jednego: ze on to wlasnie bedzie "bagatelizowal". Rozumiesz, bo ja klade na szali tej wagi "koniec zwiazku" a z jego strony jest to tylko "glupi telefon". I zaloze sie, ze bedzie JEJ bronil, glowe sobie dam za to uciac. "A bo ona biedna, sama, nieszczesliwa i nie wie jak". Fajnie.

skoro dla niego to jest "nic" a dla Ciebie wazna kwestia, ktora rzutuje na wasze relacje to wypelnisz swoj warunek, czyli zrezygnujesz ze zwiazku

Gość Nie-niewinna
"no to nad czym w takim razie sie zastanawiac?" Myslisz?............ :( Ja to bym chciala, zeby on choc raz powiedzial: "Kochanie, gra nie jest warta swieczki. Jesli tobie to przeszkadza, to zalatwie to tu i teraz". Ale nie. On przewaznie daje mi do zrozumienia, ze moje uczucia sa, hmmm... irracjonalne i glupie. Byc moze. Ale one sa moje.

Gość Nie-niewinna
Serio. Tak bym zrobila. Z reszta zrobilabym wszystko, zeby go uspokoic, gdyby on sie zle poczul w jakiejs sytuacji. Na prawde WSZYSTKO i to ZARAZ.