Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama córki :):):)

co na prezent na gwiazdke

Polecane posty

dla prawie 2 latki?

chcialam wozek z lala, ale wlasnie dostala...

podnoszeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

O rany... Rozumiem, jakbyś w latach 80-tych miała problem, co kupić dwulatce, ale teraz? Wejdź na allegro, jest tyle możliwości.

Gość aseda
moze konika na biegunach:)

konika dostala na roczek:) właśnie porblem jest taki, ze za duzy wybór - pytam doswiadczonych mam, co byscie polecily?

A klocki? Rower Książki Jakiś zestaw do "gotowania". Farbki No nie wiem, ja mam dwulatkę i ją cieszy wszystko :)

problem polega na tym - ze to pierwsza i jedyna wnuczka z 2 stron - wiec same wiecie - wszystko ma:) a ja bym chciala cos edukacyjnego, rozwijajacego. Klocki, rower ma, teraz ma imieniki - dostanie tablice od chrzestnej, od nas stoliczek i 2 krzeslka, a na gwiazdkę???

Ja teraz kupuje córce pod choinkę ma 2lata 8 miesięcy rower ale nie taki plastikowy z daszkiem tylko już taki normalny mały:)

falea tylko nie farbki hehe wyobraź sobie co może być z podłogą ścianami :P ale klocki,rowerek,książeczki 2 letnie dziecko jeszcze nie jest takie materialne,że się tak wyrażę,nie patrzy aż tak co dostanie i tak się pobawi jakiś czas czymś i się znudzi,ale kuchnia myślę,że by była super prezentem,posłuży dłużej...

ja mam ten sam problem- za duzy wybor rower, konik na biegunach, farbki , kuchenki i inne zestawy -to juz wszystko ma, poza tym duzo takich zabawek ma po bracie nie mam zupelnie pomyslu, zawsze wydawlo mi sie ze dla corki to jest mniejszy problem, a tak dla syna mam juz prezent i na gwiazdke (samochod zmieniajacy kolor pod wplywem wody) i na mikolaja (wyscigi-gre) a dla corki nie mam nic :-/ nie wiem czy Twoja corka jest taka fanka hello kitty jak moja, ale jezeli tak to moze kup jej dresik, pizamke z obrazkiem hello kitty moja strasznie cieszy sie z takich rzeczy i chce nosic je codziennie :) kupie jej chyba posciel, widzialam fajna na allegro :) innych pomyslow-brak

Wymieniać bez sensu ;) Chociażby dlatego że będą pytały zdania "to ma","to dostała","to dostanie" :P .To Ty doskonale wiesz czym najlepiej/najchętniej się bawi Twoje dziecko.Po prostu trzeba wybrać sie do sklepu,rozejrzeć swię i dokonać zakupu;)

O tak - hello kityy króluje u nas w domu - piżamkę ma - ale juz przymaławą - moze rzeczywiscie jej kupimy i cos do tego... dzięki

Gość Marianek1976
Szanowni panowie (wiem, że tutaj wchodzą) , jeżeli nie wiedzie co kupić swojej żonie, kochance, dziewczynie i tym takim takim, to polecam sprawdzoną metodę. Kupno bonu na określoną kwotę, wtedy płeć piękna wie co najlepiej z tym zrobić i gdzie wydać te pieniądze. Moja żona często korzysta usług doktor Dethloff w Warszawie i dlatego jej zrobię prezent na Mikołaja i Gwiazdkę ;) Kupię jej bon za 3 tys. zł i niech hula dusza :))

Gość Aszka'93

Biżutera to super pomysł, podobnie jak zegarek, kosmetyki i książki. No i różne dodatki, ja w tym roku marzę o torebce, upatrzyłam sobie skórzaną Milate. Mam nadzieję, że moje "delikatne" aluzje zostały odpowiednio odczytane :P