Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikodym

może też ktoś tak miał

Polecane posty

Gość nikodym

witam chciałbym się zapytać was dziewczyny jak to jest wiec tak. chodzę z dziewczyna 3 lata tak mam 26 ona 20 no i raz jest dobrze raz gorzej nie wiem czy ja kocham czy ona mnie lecz jest dobra dziewczyna spokojna niby prawie wszystko pasuje .nie mamy dzieci jeszcze. no i niespodziewanie pojawiła się w tym wszystkim moja znajoma w której za młodu się kochałem nie wiem czy z wzajemnością ale trwało to długo . no i teraz ona zaprosiła mnie na kawę pogadać .mówi ze nie jest już w związku i ze możemy pogadać jak za dawnych lat. no i coś tak mi w głowie zamieszało co tu zrobić iść czy nie iść . tym bardziej ze mam do niej słabość. nie chciał bym zęby do czegoś doszło . żeby to złe podziałało na mój związek z tamta. jestem człowiekiem honoru i nie wybaczył bym sobie tego ze mógł bym zdradzić. a jak tamta będzie chciała czegoś więcej to jak to będzie wyglądać ? odmawiając obrazę ja bardzo . a po co kosić los prawda? ale nie wiem czy dal bym rade odmowic. znajoma bardziej mi się podoba jak moja.ale z ładnej miski ? nieraz odnoszę wrażenie za moja była mnie nie kocha.a jak to prawda to co wtedy ?powiem zjebałem to ?nie wiem ale chyba powiem mojej dziewczynie jak to wszystko jest i postawie sprawę prosto.nie wiem co robić .jestem średnio szczęśliwy w związku.ale tez jest spokojnie bie ma wariacji wielkich problemów czy zdrad z jej strony chyba ..

a jak byla z kims to nie przychodzila? nie zapraszala na kwke?? na pogaduchy?? baby to pizdy, i mowie to chcociaz nia jestem. wiec glowy bym sobie nia nie zawracala. masz kobiete i skoro jestes honorowy to tak tez postepuj. powiedz jej o zaproszeniu i uzgodnijcie co zrobic. a potem mozecie, a nawet powinnisci sobie zadac pytanie.., dlaczego jest nijak??!!!

Gość nikodym
tez prawda nie zapraszała.mądry argument.