Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dArtagnan

Zauważyliście, jak dziewczyny muszą się starać bo tak łatwo im być skreślone

Polecane posty

Dla przykładu: zaprosiłem dziewczynę do braserie na brunch, sushi nigihri i makhi. Prowadze z nią, konwersację i ona nagle mówi: w przyszłości zaadaptowałabym dziecko, chłopczyka. Podziękowałem jej po chwili, mimo że nie skończyliśmy posiłku. Zamówiłem taksówkę. I do widzenia. Ona ze łzami w oczach, co się stało?? pyta. Ja, że nieważne, czas się pożegnać na zawsze. No bo co ona chciała z a a d a p t o w a ć. Poddasze? Błędy takie dyskretydują...

Coś słabe te twoje "sfery" skoro na kafeterii siedzisz. Kolejny pozer...

Gość ja wiem że to chamskie
no akurat mogła się przejęzyczyć ale tak ogólnei to masz racje, dziewczyny są caly czas na cenzurowanym

Ja też nie cierpię jak ktoś mówi np. piewnica, tatowi czy podobne kwiatki, ale to nie powód żeby taką osobę skreślić. Często rodzice czy szkoła ponosi za to odpowiedzialność, a nie brak inteligencji.

Gość zakwasy na mozgu
pewnie miala male cycki, ot co!

A mnie tam bawią ludzie, którzy używają jakiegoś słowa, mądrego:p i albo je przekształcą, albo użyją nie w tym znaczeniu, co powinni

Gość ja wiem że to chamskie
bo niektórzy to sa lajkonicy w pewnych dziedzinach

Gość lubię swoją pracę
sugar- słownik Ci się powiększa :D

Co za palant, za takie coś od razu ją skreślił.Widać wysoko się nosi a na kafe siedzi, wielki pan a z pewnością słoma z butów wystaje.

Często słyszę zazdrość pod swoim, adresem. Jestem przyzwyczajony ku temu. Ktoś tam pisze, że dziewczyny są na cenzurowanym, cały czas. To słuszne. Napisał prawdę. Dziewczyny musza się starać, albo nic z tego nie będzie.

Oblubienica Aha - tatowi to nie błąd To odmiana rzeczownika "tato". Tak, wiem, ale w moich stronach mówi się "tacie"

dArtagnan "Często słyszę zazdrość pod swoim, adresem. Jestem przyzwyczajony ku temu." Coś słabo z tą twoją elokwencją- "do tego" się mówi.

Może bylo to jedynie przejęzyczenie. I niektóre dziewczyny wcale nie muszą się starać. To faceci o nie zabiegają.

Gość ddd123
ej weźcie bo ja jestem tępa i nie wiem o co chodzi autorowi...:-) powiedzcie

Gość ddd123
aaaa juz wiem, sorry nie uważnie przeczytałam post

Gość czyli jak
nie rozumiem o co chodzi z tym adoptowaniem?

Gość a dla mnie to
i ty również zostałeś skreślony :P świaTczy, ja sama czasem robię takie błędy pisząc na kompie, ale skoro ty nie wybaczasz ich nikomu to dlaczego maja tobie byc wybaczone?

Ja też od razu odsuwam się od ludzi, którzy starają się używać słowa, których nie rozumieją. Co innego się przejęzyczyć, ale to od razu widać, kiedy się komuś pomyliło, a kiedy walną gafę:o Wkurzają mnie pseudointelektualiści i tyle. Osoby będące intelektualnym dnem, które sądzę, że przytoczenie paru mądrych zwrotów, czy wyrażeń sprawi z nich ludzi na poziomie:o