Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaignasiowa12

dobra herbata

Polecane posty

Gość mamaignasiowa12

jaką herbatę lubicie najbardziej

Gość MIETOWA MALINOWA
MIETA Z GUARANA,RUMIANKOWA Z DODATKIEM WANILII I ...JESZCZE SPORO BY SIE ZNALAZLO

Gość aj tam
zielona zdrowa i odchudza

OSTATNIO ODKRYŁAM TRUSKAWKĘ Z WANILIĄ Z HERBAPOLU. JEST PYSZNA PIJE JEDNĄ ZA DRUGĄ

Ooooooooooch, truskawka z wanilią. Ja już od dawna pije, ale nie z herbapolu,a kupowaną w dobrej herbaciarni. Delicje :):):)

Gość mamaignasiowa12
ale chodzi mi bardziej o marki ...

@KLeopatra7., @jordan.pl, hehe, też ją lubię :) malinowa i malina z żurawiną też se świetne :)

zielona z pigwą (liściasta, nie z torebki :P), zielona z jabłkiem, goździkami i cynamonem (tez liściasta). firma Bio-Active a wczoraj kupiłam też truskawkowo-malinowo-różaną z firmy Dar Natury (do kupienia w rossmanie) i jest pyszna :D czarnej herbaty od dawna nie piję.

Gość zosia.samosia^^
Ja uwielbiam po prostu uwielbiam herbaty aromatyzowane ;)) cytrusowa, jaśminowa, wiśniowa Dilmah to jest to co uwielbiam ;) najśmieszniejsze jest to, że wyszukałam te smaki w sklepiku na uczelni, biorąc sobie herbatkę na rozgrzanie ;)

Ja dziś kupiłam Vitaxa Limonkę z cytryną, bo moja mała to już nie wie co pić ....wszystko "niedoble". I REWELACJA Będę piła i ja i córcia jak widze...polecam

Gość ja lubie lisciasta Yunnan
zwykla czarna. Ewentualnie Earl Grey. I jeszcze zielona Tekkane. Ale zwykla zielona.

Gość herbatka z miodem
a moze byc nawet Saga,tylko koniecznie z miodem i cytryną! Druga-to Tetley Earl Grey

Gość pomarańczka^^
jak jak koleżanka wcześniej najchętniej to aromatyzowana - cytrusowa Dilmah, ma super aromat i też fajnie smakuje:) a na stronie klubu miłośników dobrej herbaty wyczytałam, że można kupić też taką tylko mrożoną jako odpowiednik na upalne dni:) bardzo fajny pomysł

Gość hania77
wcześniej piłam zwykła czarna herbatę ale rzeczywiście ten klub miłośników dobrej herbaty ma ciekawe informacje i przepisy na herbaty :) dzięki temu zaczęłam eksperymentować z tym co pije ;) obecnie moją ulubioną herbata jest malinowa Dilmah ;)

Gość kolorowa_tecza
dziewczyny a skoro już o klubie miłośników dobrej herbaty mowa, znalazłyście tam scrapbook DIlmah ?? To taka fajna aplikacja do przerabiania zdjęć ;) ja sie strasznie wkręciłam w nią :)

Gość hania77
no jasne, trudno nie zauwazyć tego scrapbooka jak praktycznie codziennie szuka się przepisów na herbatki ;) szkoda tylko ze przy takiej pogodzie nie ma szans na jakąś fajną sesję :( ale chociaż moja mandarynkowa DIlmah jest niezawodna ;p

Ja już nie lubię żadnej, odrzuciło mnie w ciąży od herbaty. Ale przed ciążą piłam dużo zielonej z maliną.

"Earl grey, waniliowa, rooibos"- taak jordan.pl "OSTATNIO ODKRYŁAM TRUSKAWKĘ Z WANILIĄ Z HERBAPOLU. JEST PYSZNA PIJE JEDNĄ ZA DRUGĄ" ja też, ale ją piłam, ale średnia wg mnie. Kiedy piłam truskawkę z wanilią z herbaciarni, to była o wiele lepsza.

Gość A prawda jest taka, że...
Tak tylko, ze te owocówki są faktycznie pyszne, ale nie do końca od naturalnej strony. Prawdziwej herbaty jest tam niewiele, jakieś inne domieszki, no i prawie we wszystkich (a wydaje mi się, że jednak we wszystkich) , są aromaty identyczne z naturalnymi. Dlatego przestałam je pić, bo nie dość, że są drogie to jeszcze zawierają niemal śladowe ilości głównego składnika.

Gość herbaciana mama
te wszystkie truskawki,wanilie itp to sa herbaty aromatyzowane.wcale nie sa takie zdrowe,ale fakt-sa smaczne:) bardzo lubie herbaty.pije chetnie lapacho albo mate zielona jako poranna herbate(dodaje tez liscie malin). Zaparzam w litrowym czajniku i popijam do poludnia. Po obiedzie zaparzam rooibos na ogol jakas aromatyzowana-z pieczonymi jablkami,lub wisniami,malinami itd.Mam dosc spory sortyment herbaciany w szafce. Od czasu do czasu zaparzam pu erh.Mam ja prosto z chin. Ma wlasciwosci oczyszczajace i odchudzajace,ale trzeba ja pic codziennie. z czym pijecie najczesciej herbaty?z cukrem,z miodem czy nieposlodzone?

Gość herbaciana mama
dodam,ze warto kupowac herbaty u zielarza,badz w sklepie ze zdrowa zywnoscia.Te z marketow,to sa najczesciej podrobki.Nic nie maja wspolnego z aromatem prawdziwej herbaty czy to ziolowej,zielonej,czerwonej,czarnej..

Gość gość
duży wybór herbat oferuje sklep internetowy http://www.zielonykarmnik.pl/. u nich kupisz herbaty czarne smakowe między innymi waniliowe i truskawkowe. Ceny mają przystępne, a i towar bardzo wyborny.