Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onanormalkaaaa

Ten świat zszedł na psy.... przeczytajcie to tez zwątpicie

Polecane posty

Gość onanormalkaaaa

widziałam ostatnio filmik z dwoma młodziutkimi dziewczynami ktore mialy moze z 18 lat i normalnie lesby lizaly sobie pizdy i na koniec jedna drugiej srała do mordy i to jadły, normalnie połykały... ja pierdole i dały sie narkęcic i puscic w neta...:O wyobrazcie sobie co one musza miec w głowie jak musza mieć najebane... i wiedza ze kazdy moze to to zobaczyc a co na to rodzina przeciez musza miec KOGOKOLWIEK !!!!! dla mnie to masakra.....:OO:O:O:O:O albo film jak wielki dog niemieki rucha babe... kolo 40-stki... :O zwatpiłam...

Po co szukasz takich filmów? Interesują Cię takie rzeczy?

Ja tam nie zwątpię. Ludzie są zwierzętami od zawsze, tylko udają wyjątkowość.

:) -- zadała dobre pytanie. Ja na przykład nie widziałam nigdy filmików takiej treści, więc nie mam się o co burzyć. A ty sama tego szukasz, soł....

Z Każdym Dniem... też nigdy nic takiego nie widziałam. Szczerze mówiąc o większości zboczeń dowiaduję się z kafeterii :P Google jest cenzurowane, umieszczanie filmów ze zwierzętami jest karalne.

Gość gooosia555
moze autorka weszla na ta strone przez przypadek przez inna strone na youtube po prawej stronie sa miniaturki innych filmow

Gość onanormalkaaaa
natrafilam poprpstu nacieam sie w internecie na falszywego linka i to zobaczyłam ..... nie wazne jak ale wazne ze takie cos sie dzieje na swiecie ...:O:O:OO i ze tacy ludzie istnieja :O:O TOjest masakra

Mieszkałaś w akademiku? :P Ja przez 4 lata i nic mnie już nie zaskoczy. W ciągu zeszłego miesiąca ktoś: - nasrał do kosza na śmieci i w brodziku prysznica - powiesił na lampach tekturowe penisy - wysmarował kafelki w łazience krwią okresową.

"Ten świat zszedł na psy...." - biorąc pod uwagę tematykę drugiego z wymienionych przez ciebie filmików, to stwierdzenie staje się bardzo dosłowne ;-)

Gość Hrabia Anubis
Wśród nas były osoby upośledzone i będą zawsze. Bo niestety tacy się rodzą między innymi przez nieletnie matki a potem mają poważne zaburzenia psychiczne mimo że na pierwszy rzut oka nic nie widać.

Gość dgdfhhdgdsgdsg
No masakra co się teraz dziej.Ja widziałem wczoraj jak kobietę posuwa koń(wczoraj ktoś dał link na kafeterii),to co te kobiety mają w głowie?

Gość onanormalkaaaa
ja ie mowie tez nie ejstem jakas dziewica czy cos tylko poprostu ni pojmuje niektirych rzeczy.... nie miesci mi sie to w pale jak mozna byc takim juz nawet nie 'kims' tylko 'czyms' :O