Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sterniczka82

Nie wiem czy jestem w ciązy

Polecane posty

Gość sterniczka82

Witam Was! Od 2 dni spóżnia mi się miesiączka. Mam dziwną mlecznobiałą wydzielinę i to dość sporo. Często czuję takie skurcze w dole brzucha.Zastanawiam się czy mogłabym być w ciązy bo ostatni stosunek miałam 2 dni po miesiączce ale sie z mężem nie zabezpieczyłam. Mieliśmy stosunek przerywany. Pomózcie proszę!

Gość pinesssssska27
a jak mamy ci pomoc?:D kup test to jedyna rada jaka dosataniesz..nikt nie jest jasnowidzem:)

Gość sterniczka82
Nie wiem czy to nie zawcześnie. Chodzi mi o to czy te objawy które mam mogą świadczyć o ciąży

Gość grryy
patrzę na dno filiżanki.. i o mój boże!! Wypiłam fusy!!

mogą ale nie muszą. I nie jest za wcześnie skoro jesteś po terminie @...

Gość thaisse80
Moim jednym z objawow byla wlasnie biala wydzielina ktora smierdziala strasznie i taki bol w okolicach jajnikow. a wiec kto wie? :))

Gość sterniczka82
Zapach tej wydzieliny cały czas czuję od siebie. Siedzę w pracy i nie mogę się na niczym skupić!

kup po pracy test to się przekonasz. zależy jak długie masz cykle i kiedy wystąpiła owulacja, bo czasem nawet po terminie @ testy nie odrazu wychodzą pozytywne chociaż jest ciąża. ale test bhcg napewno pokazałby już ciąże jeśli w niej jesteś ;)

Gość KaterinaMamusia18
Ja ci nie powiem czy jesteś w ciąży, lepiej idz do apteki a nie piszesz na Kafe, bo nikt ci tego Online nie zbada:D

Gość sterniczka82
NapiWiem że test to jedyne wyjscie ale siedze w pracy i nie moge sie skupic. Napisałam tu zebyście sie wypowiedziały czy to możliwe z moimi objawami

Gość sterniczka82
Czekam jeszcze ze zrobieniem testu. W piatek ide do lekarza i wszystko bedzie jasne. Mierzylam sobie temperature w pochwie i mam 38,2. To symptom ciąży czy infekcji dróg rodnych?

Gość kklklk
to symptom głupoty i braku jakiejkolwiek zaradnosci. zrob test a nie glupio piszesz na kafe