Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zzaallaammaannaa

Słowa które zraniły . . .

Polecane posty

odpisz mu NIE MIERZ INNYCH SWOJA MIARA, I olej go na jakis czas, nie odzywaj sie przez kilka dni, zadnych sms, telefonow i bedziesz wiedziec czy mu zalezy. lepiej pozno niz wcale. A jesli chcesz z nim spedzic zycie to pokaz mu teraz na ile sobie moze pozwolic a na ile nie. jak teraz tego nie zrobisz to pomysl jak za 2, 3, 10 lat bedzie cie traktowal? powodzenia. ps. jak to wogole mozliwe ze Twoj facet poszedl na wesele z inna? i to na 4 dni?? u mnie by to raczej nie przeszlo. Co on by zrobil gdybys to Ty na 4 dni zniknela kolegą ktorego on nie zna??

Gość zzaallaammaannaa
Byliśmy jakiś czas pokłóceni... Może to śmieszne ale zostawił mnie przez to że założyłam konto na nk... I to ja pierwsza wyciągnęłam rękę... To było tydzień przed tym nieszczęsnym weselem... Wcześniej zaprosił tą koleżankę i powiedział że już nie może jej odmówić bo co sobie o nim ludzie pomyślą... Chociaż go prosiłam on i tak pojechał z nią... To było w czerwcu...

Gość zzaallaammaannaa
Nie wiem... On taki nigdy nie był... Co się dzieje...??

Gość pojechał z koleżanką na 4 dni
a tamta pewnie nawet nie wie o Twoim istnieniu. Specjalnie zerwał z Tobą przed weselem a NK była tylko pretekstem. Facet na bank robi Cię w hooja a Ty go jeszcze próbujesz przed sobą usprawiedliwiać.

Gość zzaallaammaannaa
Nie byliśmy razem 3 miesiące... Zostawił mnie w marcu a na wesele pojechał w czerwcu...

Gość facet ewidentnie
ma coś na sumieniu i pewnie teraz chce odwrócić kota ogonem, żeby odepchnąć od siebie swoje wyrzuty sumienia. Napis mu, że ma Ci wyjaśnić o co mu właściwie chodzi i że Ty masz większe prawo myśleć, że on spał z kimś innym. To jest niepojęte, facet mając kobietę jedzie z inną na 4 dni na wesele i jeszcze obarcza Ciebie swoimi wymyślnymi podejrzeniami i wymusza u Ciebie poczucie żebyś to Ty się tłumaczyła. Nie daj się tak traktować dziewczyno!!!!!!!!!!!

Gość zzaallaammaannaa
Nie poradzę sobie... Nie byliśmy razem 3 miesiące i to ja wyciągnęłam rękę... Zawsze to ja przepraszam i proszę.. ;(

Gość facet ewidentnie
nie wolno tak mówić , że sobie nie poradzisz. Ile razy będziesz wyciągać pierwsza ręka i dawać się poniżać i traktować w ten sposób. trochę godności. A facet niech sobie pisze, Ty wiesz, że nie masz sobie nic do zarzucenia.

Poczytaj inne topiki. Dziewczyny opisują jak zazdrośni byli faceci a potem się okazywało, że mieli dużo za uszami.

Gość zzaallaammaannaa
Napisał "Nie pisz do mnie już więcej bo myślałem że jesteś w miarę mądrą dziewczyną ale się myliłem. Niektóre rzeczy które robisz są dla mnie śmieszne. Mam tak zepsuty humor że nie mam ochoty z nikim pisac."

Gość Kinia91
Dziwny jest jakiś o.O ja bym się z nim nie bawiła w smsy tylko bym zadzwoniła albo po prostu wpadła do niego i to wyjaśniła. Jakby mój chłopak tak napisać i by sobie 'olał' to, że jest mi przykro to bym się nieźle wkurzyła. Broń swoich racji dziewczyno! Nie dawaj sobie tak na głowę wchodzić. AJ bym pewnie napisała coś w stylu że nie ważne czy wierzy czy nie w to że to z nim miałam ten pierwszy raz ale teraz tego żałuje bo okazał się niegodnym tego chamem. I faktycznie mogłam być mądrzejsza i poczekać na kogoś kto by mi bardziej ufał. A jak ci tak coś wmawia, coś czego nie zrobiłaś, to może sam ma coś na sumieniu i teraz się broni żeby nie czuć poczucia winy

Gość on jest jakiś
pojebany. współczuję.. olej go, nie jest Ciebie wart ! naprawdę.

Gość może on kafe
czyta ???????

Gość może on kafe
autorko jesteś ???????????

Gość zzaallaammaannaa
Nie wiem jak i skąd ale przeczytał ten topic... i pewnie nadal czyta.. Nie jesteśmy razem... Powiedział że jestem dziecinna i lepiej jak zerwiemy ze sobą kontakt...

Gość oj autorko
to on jest dziecinny.. pewnie przespał się z tamtą laską i chcąc się wybielić obiwinia Cie... to idiota. po prostu idiota. nie warto !! olej go. nie przejmuj się. Jest znacznie więcej wartościowych facetów od niego.. zarozumiały głupi chuj.

Co za idiota, dziewczyno pozbądź się klapek jakie masz na oczach i olej tego gnojka. Tak jak poprzedniczka uważam, że możesz mieć lepszego faceta i wartego Ciebie a nie takiego gówniarza, który chce na Ciebie zrzucić winę.

Gość tikka
o Boże ale dupek z tego chłopaka !! zapytaj sie go czy juz nie pamieta waszego pierwszgo razu ... ? jak sobie przypomni to mam nadzieje że zda sobie sprawe z tego ze to on był jednak tym pierwszym ... a jak dalej będzie jakieś głupoty opowiadał że miałaś wielu to dziewczyno kopnij w dupsko tego typa bo ,,za przeproszeniem ,, ten przygłup nie wart jest Ciebie , i po drugie naprawde musi być idiota skoro nie wie jaka jest dziewica podczas swojego pierwszego razu ....

Gość Kinia91
On cię śledzi czy coś ;x bo jak inaczej by znalazł ten temat... *przytula* tylko się tym nie przejmuj

Gość zzaallaammaannaa
Ktoś nagadał mu głupot... Tylko tyle dowiedziałam sie...;(

Gość nie chce mi się zalogować, :P
ja też mogę powiedzieć, że ktoś mi coś powiedział. Niech Ci powie kto i co. A jak nie będzie chciał to znaczy, że to zmyślił.

Gość zalecam
Mniej istotne dlaczego tak powiedział. Ważne co dalej. Zalecam megaopierdol lub chociaż extrafoch. Jeśli puścisz to płazem to następnym razem usłyszysz coś bardziej raniącego. Chamskie zachowanie trzeba ucinać od razu.

Gość to świetnie że
on wierzy komuś innemu, a nie Tobie. Frajer. A takim się mówi PA PA

Jeśli z nim zostaniesz, sama na własne życzenie skarzesz siebie na poniżanie i nie szanowanie.

Gość girl602
A mi wydaje się że powinnaś z nim porozmawiać. Spotkać się i tak w 4 oczy... To jest bardzo delikatna sprawa. Może ktoś puścił jakąś plotkę, doszła do niego i zdenerwował się... Porozmawiaj z nim i wytłumacz mu jak był naprawdę.

Gość OnaNaprzeciwInnym
sory jak Ci typ z czyms takim wyjezdza to napewno Cie nie kocha!

Gość girl602
Po tym co pisałaś to długo jesteście razem powiedz czy już kiedyś miało miejsce takie zachowanie? Myślę, że powinnaś z nim porozmawiać a najważniejsze jest to żeby Cię przeprosił. Jak Cię Kocha to zrozumie to wszystko.