Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hththtrhrth

chciałabym skonczyc dobry scisly kierunek ale niestety...

Polecane posty

Gość hththtrhrth

jestem zbyt tępa;/ matma to dla mnie czarna magia;/ za glupia i zbyt malo pojetna na medycyne i prawo i studiuje durna pedagogike byleby cos studiowac;( jest dla mnie ratunek?

Gość listek ciemna zieleń
To studiuj tą pedagogikę i ucz się matmy sama w domu. Kup sobie książki i ucz się w domu. Masz kilka lat na kończenie tej pedagogiki. Jak skończysz pedagogikę to idź na jakiś kierunek związany z matmą.

Gość hththtrhrth
jak ja nie lubie tego zwyczajnie;/ jakbym lubiła to nie byłoby problemu prawda?!! od zawsze miałam z tym problem w szkole same 2 natomiast j.Polski-4 i 5;/

To trzeba była od POCZĄTKU nauki się przykładać i jeśli wiedziałaś, że nie jesteś tak zdolna jak inni, to trzeba było więcej przysiąść do nauki, żeby iść potem na dobry kierunek. Ale nie, najlepiej wymigiwać się tępotą a teraz biadolić.

Gość listek ciemna zieleń
A jeśli już studiujesz tą pedagogikę to powinnaś wiedzieć, że nikt nie jest za tępy na matmę, tylko że nie miał warunków żeby być orłem z matmy, bo miał złych nauczycieli od matmy oraz nie latał na korepetycje jak 80% uczniów.

"Chciałabym ale tego nie lubię" myślisz w ogóle racjonalnie? Po kiego chuja chcesz iść na matematyczne skoro tego nie lubisz i jak sama piszesz jesteś matematycznie tępa A na studiach nagle BUM! i będziesz wszystko rozumieć? I będziesz zdawać niby? :O

Gość hththtrhrth
co ty ? jak miałam sie przyłozyc? skoro od podstawówki byl z tym problem?? rodzice to olewali, byle by do nastepnej klasy przejsc i tyle, na korepetycje nie było kasy bo problem z kupnem ksiazek, ubran był itp, pochodze z biednej rodziny.

Gość hththtrhrth
generalnie chodzi o kase po pedagogice bede miała wielkie nic