Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JAKI NAJLEPSZY SAMOCHÓD

Mały .... szybki ...SAMOCHÓD dla Kobiety

Polecane posty

mam bmw e36 z gazem 2.5 litra. To jest za duży samochód,pozatym trzeba sie umieć nim poruszać żeby go nie zniszczyć i siebie.Raczej nie dla kobiety,trzeba dbać o niego,to nie będzie awarii.Nie zamienił bym na żaden inny,no chyba że m3

Gość ametyscik
Nie ma za co :) jak już kupisz jakieś autko to daj znac na forum ;) najlepiej w tym poście ;)

Marcin mi osobiscie nie podobaja sie samochody bmw..sa taki troche obciachowe, sorki:)

ametystic pochwale sie na pewno..:) w sumie to mam trzech faworytów: -golfik-off course:) -ford fiesta - tanie autko, mysle ze za 10 tys kupiłabym w niemczech rocznik 2003 a moze 2004 - audi a3

Gość ametyscik
ok :) haha... co do bmw to się zgadzam ;P Może to myślenie stereotypowe, ale kojarzy mi się z facetami, którzy chcą się w ten sposób dowartościowac ;P

ametystik hhehe coś w tym jest...ile razy widze facetow wysiadajacych ze swojego bmw to sie w tym przekonaniu utwierdzam:) Nie wiem czemu ale ta marka rpzyciaga: -cwaniaczkow -łysoli -dresów hmmm sorki Marcin :D...może sa jakieś wyjątki ale....hm:)

Gość Iza87
Wiesz, jeszcze nie slyszalam, zeby ktos byl z golfa niezadowolony, wiec chyba to nie jest glupi wybór. Ja osobiscie golfem nie jezdzilam, ale wielu znajomych owszem i zawsze byli zadowoleni.

coś w tym jest... zdarza mi się chodzić w dresie, ale włosy mam i nie jestem jakimś złodziejem :)

Gość romanZwioski
:)

Gość samochodziaraaa1
moim zdaniem najlepszym wyborem bd Suzuki Swift. Sama posiadam taki i w wersji 1.3 to naprawdę fajny samochód. Wersja 1.6 choć rzadka na rynku jest jeszcze bardziej godna uwagi. Ten samochód mimo, że nie jest najurodziwszy ani najszybszy to jest wgl mnie naprawdę super. nie psuje sie, wizyty w serwisie to tylko przeglądy. tani i dobry - ideał. a jeśli to cie nie przekonuje to fajne też są: - seat ibiza (chociaż tu napewno o bezawaryjności mówić nie możemy :( )

Gość romanZwioski
prawiczek !! ALFA ?? chyba nie masz bladego pojecia o samochodach... to auto ciagle sie psuje...!! wiec wiecej by stalo niz jezdzilo !!! ... teraz co do tego linku, ktory wkleilas... nie proponowalbym ci forda... aaa i z silnikiem 1.4 raczej nie poszalejesz juz nie mowiac o 80 km ... przychylam sie do opinii izy i ametysta, golfy to niezawodne niemieckie auta i nie znam takze kogos kto by narzekal

Gość ametyscik
Suzuki Swift (czy jak się to tam pisze)... ...bleeee.... jeden z najbrzydszych samochodów jakie widziałam ;P wiem, wiem...wygląd nie jest najważniejszy w zamochodzie, ale nie czarujmy się... chyba nie kupisz auta, które Ci sie kompletnie nie podoba... silnik 1.3 ... nooo ;p uuu.. strzeżcie się na drogach ;p

mi tez sie nie podoba ten swift:) prawiczek...troche za szpanerkie te samochody mi zaprezentowales...ja nie mam 17 lat a prawie 30 tak wiec sam rozumiesz:) roman.. masz chyba racje bo czytam opinie o fordzie fiescie i narzekaja wlasnie na slaby silnik. czyli golf??? no chyba wszystko na to wskazuje:)

oczywiście kolego miałeś alfe rozumiem ? czy jesteś kolejnym fanbojem vw ? gdybyś miał alfe to byś wiedział co na rzeczy, a te vki w alfach to najlepsze silniki w klasie(zresztą dostał kiedyś tytuł silnika roku), na twoim miejscu wziąłbym punciaka HGT silnik 1.8 i 131km vvt(elektronika Hitachi) daje rade w tym aucie ma zmienne fazy rozrządu i przy tej masie nie będzie za duzo palił, a objedzie większość vw w TeDeIku :)

Marcin a jedno dodatkowe pytanie...dziewczynę masz blond & długie tipsy?zgadłam...?:) przepraszam ale dzis mam zlosliwy humor:D

prawiczek auto bede kupowac w niemczech wiec tam jest duzo taniej

Gość romanZwioski
miał a w zasadzie ma mój najlepszy przyjaciel, wiec wybacz ale moja opinia nie jest bezpodstawna

nie zgadłaś, nie lubie blachar,pozatym na 18 letnie auto raczej nie poderwę.Jeśli już jedziesz po stereotypach to dodam że lubie techno :P Moja siora jeździ golfem 4 1.9tdi i poleciłbym Ci go ale za 10 tysi nie kupisz takiego.

Gość ametyscik
Prawiczek - chyba jestes prawiczkiem również w sprawie samochodów, bo nie masz bladego pojecia !!! Oczywiście, że jest taniej! Inaczej raczej ludzie nie sprowadzaliby samochodów! Już nie mówiąc o tym, że tak kupisz auto nie zniszczone.. mam tu na myśli np. zawieszenie..bo popatrz jakie oni tam mają drogi!! nie to co u nas dziura na dziurze i tylko się człowiek wkurza;/ ...a im dalej pojedziesz w Niemcy tym jeszcze taniej możesz kupic, już nie wspominając, że bardzo często można tam zakupic auto (dobre auto) po naprawdę okazyjnej cenie ! amen. ;P

Gość jvfbeikjfdmcxl
mam srebrną tigre i jest super jak dla mnie. ;)

jeździsz troche po stereotypach, porządnego auta Niemcy nie sprzedają za grosze myślisz, że są frajerami ? za grosze to chodzą pofirmowe z przebiegami rzędu pół miliona km i cofnięte u Turka do 150tyś, 90% to szroty, a w Polsce już nie ma takich złych dróg chyba mało jeździsz ? Tanie auto to są z Włoch, ale tam to już inna sprawa.

Gość ametyscik
co Ty gadasz! trzeba dobrze poszukac i się znajdzie ! i nie mowi tu nikt o tym, że sprzedaja samochód za 30 czy 40 % wartości...ale że mozna kupic TANIEJ !!! w Polsce są dobre drogi ?? Ja Cię proszę :) gdzie :) ?? pokaż pokaż :D

Gość ametyscik
drogi są u nas fantastyczne zwłaszcza po zimie ;P

kolego ty chyba ze wschodu jesteś, bo faktycznie tam dróg nie ma. Zgadzam sie można dostać auto 20-30% taniej, ale przy kwocie 10tyś to sie nie kalkuluje akcyza i opłaty wyniosą ok 1200zł koszt sprowadzenia ok 1000, ubezpieczenie, przegląd kolejne 500, wychodzi za auto tyle samo, pozatym na starcie musisz wymienić rozrząd bo Niemcy tego nei robią u nich sie nie opłaca za droga robocizna zresztą kolego ja to już przerabiałem i wiem co mówie.

Gość ametyscik
naucz się najpierw czytac ze zrozumieniem to co NAPISAŁAM :) ... A MIANOWICIE TO, ŻE NIKT TU NIE MÓWI, IŻ SPRZEDAJĄ AUTA ZA 30 CZY 40% ICH WARTOŚCI !!! ROZUMIESZ TERAZ ;) ?? Jestem kobietą jak coś ( czemu wywnioskowałeś , żę facet ze mnie ;P) aaa....i mieszkam na zachodzie jak coś, dokładnie przy samej granicy niemieckiej :)