Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JAKI NAJLEPSZY SAMOCHÓD

Mały .... szybki ...SAMOCHÓD dla Kobiety

Polecane posty

Gość ametyscik
I z tymi opłatami Cię chyba troszkę poniosło :) tak, Niemcy nic nie wymieniają ;P oczywiście ;P

Gość koja ja ja
a co myslicie o nissan almera?

Gość jvfbeikjfdmcxl
ja tez mieszkam na zachodzie przy granicy i mam z niemiec srebrną tigre właśnie i jest świetna :D

Gość ametyscik
Ale ja się nie kłócę, tylko Cię uświadamiam :) również pozdrawiam :)

Gość zdecydowanie tylko
ALFA ROMEO MITO

17zł za wydanie zaświadczenia o zapłacie akcyzy. 160zł za wydanie zaświadczenia z płacenia podatku VAT. 240zł akcyza (obliczana ze średniej wartości rynkowej samochodu). 170zł badanie techniczne. 200zł podatek od czynności cywilno-prawnych (2% wartości rynkowej) 500zł opłata recyklingowa. 245zł w wydziale komunikacji (dowód rejestracyjny, pozwolenie czasowe, znaki legalizacyjne tablicy, nalepka kontrolna na szybę, tablica rejestracyjna samochodowa, karta pojazdu, opłaty ewidencyjne

Gość prawiczek..
prawde mowi!..

Gość radek bielek
206 jest ok - mój kolega ma diesla, bardzo mało mu pali, ale problemem tego auta jest niestety wadliwość. Bardzo dużo wydają na naprawy, ale to pewnie zależy od konkretnego auta. Generalnie - auto dla kobiety powinno być optymalne.

Gość radek bielek
Problem tkwi jednak w tym, że takie Daewoo to zwyczajna puszka ;-) Ona nie będzie dobrze działała - niby koszty eksploatacji niskie, ale co z tego, skoro naprawy będą częste? Nie zachęcaj do złego...

Gość malinerska
Coś za coś ;-) Nie oczekuj, że za grosze kupisz nowoczesne auto. Daewoo mają niskie ceny i to wszystko. To niższy pułap jeśli chodzi o jakość i markę. Jeśli chcecie dobrego auta to najpierw wyłóżcie na nie kasę ;-)

Gość romaania
Czy na http://kupujeauto.pl/ płaci się za cokolwiek? Tak z czystej ciekawości sprawdziłam - szukanie bez zaglądania do setek serwisów jest super pomysłem. Tylko widzę tam jakieś pakiety z cenami - nie chcę dostać faktury po założeniu konta. Nie ma czegoś takiego?

Gość asadfdafadsfd
Kup VW Polo i wsadź tam volkswagenowskie 1.8T, następnie zbieraj na hamulce :)

Gość malinerska
kupujeauto w wersji podstawowej jest całkowicie darmowe, tylko już jakieś tam pakiety dla ludzi pracujących w branży, są normalnie płatne. Wszystkie podstawowe usługi są darmowe - tj. np. filtrowanie wyników czy tam nawet powiadomienia o pojawieniu się danego auta.

Gość garski
Mogę tylko potwierdzić - w podstawowej wersji ten serwis jest całkowicie darmowy. Z powiadomień i filtrów również można korzystać za friko. Z tego co się dowiedziałem, to dopiero wersja dla specjalistów jest płatna, ale specjaliści to nie ja ;-)

Gość kafa_z_mlekiem
Polecam Peugeota. W mieście sprawdza się idealnie ale poz miastem tez sobie daje świetnie rade. Ale to oczywiście tylko moje zdanie, każdy ma inne preferencje. Najlepiej zasięgnąć opinii w sprzedamgo.pl - oni doradzają i od razu szukają odpowiedniego samochodu.

Gość kafa_z_mlekiem
Na hasło kafeteria OZP 2% bonusu

Gość gość
Ja mam właśnie suzuki i trochę się popsuł potrzebuję paru części. Znacie może jakiś niedrogi sklep internetowy? Nie bardzo mam ochotę to kupować stacjonarnie.

Gość gość
za 10tys to jest ciapa nie samochód szkoda tylko kasy zaraz sie rozdupczy i władujesz nastempne 5tys min ale jak masz forsy jak lodu to se kup taką pierdziawe skarbonke bez dna i co by to nie było to złom

Gość gość
Nissan Sunny GTR, żaden leszcz ci nie podskoczy. Niestety ciężko go kupić za rozsądne pieniądze. :D

Gość Tadzes
Ja osobiście polecam Fiat 500 – genialny, zwinny i mały  W sam raz na kobiece możliwości. Jeśli kupisz używany, KONIECZNIE sprawdź go na kanale. CXzytałam wiele przypadków, kiedy kupowały koleżanki kafeteryjne używane tylko wierząc zapewnieniom sprzedawcy i skończyło się nie za fajnie :) tu polecam Ci jeden http://www.dekar.radom.pl/skp/, ale jest ich całe mnóstwo :) Powodzenia

Gość gość
Ja mam fiata pandę i uważam, że sprawdza się bardzo dobrze. Można nim jeździć i zmieścić sie praktycznie wszędzie. Mam też swój sprawdzony warsztat samochodowy http://celmer.torun.pl/ w którym go serwisuję, więc jest spoko. Polecam