Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JAKI NAJLEPSZY SAMOCHÓD

Mały .... szybki ...SAMOCHÓD dla Kobiety

Polecane posty

Gość ametyscik
a Golf III GTI ?? 115 KM... :)

Gość koja ja ja
Ja bym kierowala sie bezpieczenstwem glownie (np. pomyslnie przechodzone crash testy,wyposazeniem-poduszki powietrzne, kurtyny itd..) no i zeby w miare bezawaryjny byl.

no tez myslalkm o megance bo to tez ten typ o ktory mi chodzi...teraz tylko niech mi ktos doradzi ktory z tych wybrać:)

ametystic tez mysle o golfie tym bardziej ze to niemeickie autoi wiec udaloby sie pewnie dosc tanio kupic ...ale ponoc strasznie golfy kradną i tylko to mnie zniechęca...:-o

koja ja ja ale gdzie to mogę sprawdzić..kurcze siedzie pol dnia na forach, otomoto, google i nic nadal konkretnego nie znalazłam...wiem na chwile obecna co mi sie podoba...ale chodzi mi nie tylko o wyglad... małe...zwinne....moccne...5 drzwi.....klima.....abs...poduszki.....bezawaryjne.....tanie częsci w razie czego....... hmmm czy ja nie mam zbyt wygorowanych wymagan??:)

Gość ametyscik
"strasznie kradną golfy"... hm... wiesz jak ktoś ma pecha to mu i inny samochód ukradną ;P nie kierowałabym się takimi plotkami... znasz kogoś komu osbiscie ukradli takie auto czy to tylko plotki ? plusem jest, że czesci są niedrogie, dostępne... no i nie psuje się :) co Ty na to ?

Gość izabelaaaaaaaa
Zastanów sie nad Audi A3 super sprawa, szybki i maly:)

ametystic...kusisz.....:)) tak naprawde to ciagle siedzi mi w glowie ten golf i na pewno w Niemczech udaloby sie kupic dobry rocznik w dobrej cenie... a propo twojego pytanie...tak znam kogos osobiscie komu ukradziono golfa i zeby bylo malo zadzwonili do niego i powiedzilei ze albo daje 7 tysiecy albo juz nigdy nie zobaczy samochodu...dał im 7 tysiakow i oddali mu tego nieszczesnego golfa...takze juz wiesz czemu sie tak obawiam:)

change tez fajny ale 3 drzwiowy:)

Gość koja ja ja
JAKI NAJLEPSZY SAMOCHÓD: moze warto w internecie poszukac opinii ja w sumie o moim samochodzie duzo nie czytalam ... no...uwazam ze moglam jakos wiecej czasu na to poswiecic. Chyba nie masz jakis duzych wymagan ale i kwota jaka chcesz przeznaczyc na zakup auta tez nie jest jakas wielka wiec na pewno trudniej cos ciekawego znalezc... osobiscie dla mnie najwazniejsze kryteria to zeby byl bezpieczny , w miare bezawaryjny, i zeby mial AWD(kwestia klimatu) no i zeby nie byl jakis mikro maly bo te wszystkie wieksze samochody wtedy sie jakos takie WIELKIE Wydaja ;)

izabella masz audice??? ale myslisz ze do 10 tysiakow sie kupi cos fajnego??? a nie jest to drogie auto w utrzymaniu ???czesci sa tanie??

Gość tylko volvo
volvo c30 polecam:)

Gość Iza87
To sobie znajdz kilka które ci sie podobaja i popros o jazde próbna i wtedy wybierz ten, co ci pasuje.

kojajaja ale pameiatj ze bede samochod sprowadzac z niemiec a tam naprawde nieraz mozna kupic cos bartdzo okazyjnie.... dla rpzykladu obecnie jest do kupienie volkswagen FOX 2005 rocznik za 12 tysiaków.....!!!za 2005 rocznik to jest naprawde niewiele!! no ale to auto ma 3 drzwi poza tym nie ma klimy a wiec odpada:(

volvo jest drogie...ale ponoc najbezpieczniejsze...:)

Gość ametyscik
no tak... to już rozumiem Twoje obawy... wiesz, nie oznacza to jednak wcale, że i Ciebie (gdybyś się zdecydowała) musi spotkac coś podobnego... ...a skoro do niego zadzwonili to domniemam, że to byli jacyś znajomi ;/ bo skąd wzięli numer ?? a gdzie byś trzymała auto ?? na pewno miałabyś alarm (jeżeli np pod blokiem) zawsze jakieś zabezpieczenie... jakby nie daj Boże coś się działo byś usłyszała :) co do plusików Golfika... to naprawdę dobre auto, ma bardzo dobre zawieszenie, wygodne siedzenia (dla kobietki to chyba ważne), ogólnie ładnie i zgrabnie się prezentuje, dobrze się nim jeżdzi... iiiii ŚWIETNIE PRZYSPIESZA NAWET Z NISKICH BIEGÓW ;)

Gość ametyscik
AAA.... i już nie przesadzajcie, że za 10 tysięcy nie kupi jakiegoś fajnego autka ! Autorka nie pisze, że chciałaby jakieś najnowsze BMW czy coś takiego ;P ludzie jeżdzą samochodami po 5-6 tysięcy i są zadowoleni ;P

ametystic moze i masz racje...w sumie tznam tez kogos komu ukradziono fiata 125 :) ten golf to chyba bylby dobry wybor ty,m bardziej ze to niemiecki , sprawdzony samochod... ważne aby na wzniesieniach nie spowolniał do 50 km/h jak to ma w zwyczaju moj obecny:-o ty masz golfa??a jak jest z czesciami w razie czego-drogie, tanie??

jaki masz rocznik itd itp...opowiadaj:) powoli się nakręcam....:)

do 10 tysiakow kupie na pewno cos fajnego a wiecej nie chce wydawac bo samochod starsznie rtaci na wartosci...swoje twingo kupilam za 9 a po 2 latach wezme za niego moooooooooooooooze 7 -jesli bede miec szczewscie:-o

ametystic a wedlug Ciebie w golfie warto zalozyc instalacje gazowa???czy wtedy bedzie to autko rownie zwinne?

Gość ametyscik
części są naprawdę tanie - ale żeby się przekonac, możesz wejśc chociażby na głupie allegro i porównac ceny z częsciami do innych samochodów ... a co chciałabyś wiedziec o tym samochodzie ?? powiedz mi jeszcze z jakiego rocznika byś chciała mniej-więcej autko ?

ametystic czesci tanie?hmmm to kolejny plusik dla golfika:) auto chce od 2000r w zwyż

Gość ametyscik
powiem Ci, że ja się jakoś super na autach nie znam ( jestem kobietą, nie wiem czy po nicku wywnioskowałaś) wiec co do instalacji... to mogę powiedziec tylko moje subiektywne zdanie.. wydaje mi się , że jeżeli auto się "zagazuje" to chyba jednak traci na osiągach.. ale pewności nie mam ;P zapytaj o to lepiej jakiegoś mężczyznę, który ma jakieś pojęcie o tym ;)

ametystic w sumie to myslalam ześ facet:) ale to w sumie dobrze bo wlasnie zalezy mi tez na opiniach kobiet. W moim twingo mam gaz wlasnie i chyba to dodatkowo go muli. Mysle tez o dieslu.... hmmm z jednej strony jestem podescytowana a z drugiej sie boje ze trafie kiepsko...ten obecny ejst jaki jest alke jezdzi i nie dokladam do niego ...a jak trafie na jakas skarbnoke bez dna??ech...

Gość ametyscik
hm.... wiesz zastanów się sama dobrze jakie auto chcesz, czego od niego oczekujesz... zdecyduj się na jakiś konkretny model i na pewno znajdziesz oraz będziesz zadowolona... wiesz jak to jest... jak w końcu znajdziesz odpowiedni samochód to będziesz wiedziała, że to właśnie ten ;P ..aaa jeszcze pisałaś coś, że na wzniesieniach Ci zwalnia do 50... Golfik tak nie robi ;P dla niego bez różnicy wzniesienie czy cokolwiek ;P

ametystic dzieki za radę coraz bardziej sklaniam sie do golfa... wiesz z tym zwalnianiem to jest cos nie tak bo jedzilam juz 3 roznymi samochodami i tylko moj tak zwalnia...to auto nie ma kompletnie mocy.O ile super sie sprawdza do jacdy po miescie to trasa to porazka wiec nie ma sie co zostanawiac i trzeba go lunąć.