Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ponury_zniwiarz

Seks ze swiadkiem Jehovy

Polecane posty

Gość JHWH
Do starszego zboru z Ciebie jest Starszy zboru jak ze mnie baletnica.

Gość Starszy Zboru
Bracie wierzyc mi nie musisz; mozesz do nas wpasc, tylko zadzwon wczensiej, bysmy byli w domu (sali krolestwa) Zblizenia podczas menstruacji sa zakazane.

Gość JHWH
starszy zboru-pudło jestem siostrą nie bratem.

Gość figo fago lubie to
Świadek to też czlowiek więc dlaczego seks miałby być jakiś inny?

Gość Obserwator_38
Ja się wychowałem po sąsiedzku z nieżyjącą już Nastulą (taką miała ksywę u sasiadów)! Zagorzała fanka Jehowych, powiedziałbym pierdolnięta nawiedzona Jehowitka. Miała z 70 lat, ale nago opalała się w fotelu w ogrodzie. Wiedziała dokładnie, że okoliczni chłopcy (ja + moi kumple mający od 10-14 lat) podglądamy ją i pewno czerpala z tego radochę! Na tle innych starszych sąsiadek wygładała dość seksownie. Wyryła się w pamięć. Nic nie robiła, stary harował, a ona jeździła tylko po ich zborach i imprezach! Potem mój dziadek się wygadał, że w czasie wojny była volksdojczem i kuriwszczem niemieckich oficerow w sąsiednim miasteczku. Dziadek wiedział nawet szczegóły np. nago tanćzyla na okrągłym stole ubrana w pierzasty szal, wokół którego grali o nią szwaby! Do dziś ją wspominają starsi mieszkańcy rodzinnej ulicy !

Gość Obserwator_38
Ja się wychowałem po sąsiedzku z nieżyjącą już Nastulą (taką miała ksywę u sasiadów)! Zagorzała fanka Jehowych, powiedziałbym pierdolnięta nawiedzona Jehowitka. Miała z 70 lat, ale nago opalała się w fotelu w ogrodzie. Wiedziała dokładnie, że okoliczni chłopcy (ja + moi kumple mający od 10-14 lat) podglądamy ją i pewno czerpala z tego radochę! Na tle innych starszych sąsiadek wygładała dość seksownie. Wyryła się w pamięć. Nic nie robiła, stary harował, a ona jeździła tylko po ich zborach i imprezach! Potem mój dziadek się wygadał, że w czasie wojny była volksdojczem i kuriwszczem niemieckich oficerow w sąsiednim miasteczku. Dziadek wiedział nawet szczegóły np. nago tanćzyla na okrągłym stole ubrana w pierzasty szal, wokół którego grali o nią szwaby! Do dziś ją wspominają starsi mieszkańcy rodzinnej ulicy !

Niezle ;)) to sobie porzadzila;))) Czerpala z zycia pelnymi garsciami, tylko dziadka szkoda... A tak na marginesie ja maja jobla z tym jehostwem, gdyby to bylo choac w 20% prwdziwe mieliby 700mln "wyznawcow" a nie 7. Co do seksu, to chetnie bym taka jehovitke (w stosownym wieku, nie 70) poznal;)) Ciekawe czy sa pruderyjne??

Gość Starszy Zboru
Sa tu jacys Siostry lub Bracia?

Panie Starszy..nie znam formy powitania Pana..nie wypada zwykłe powitanie napewno..ale naucze sie..;)mam pytanie nawiązujące do dzisiejszego dnia;czwartek, to dzien szczególny w Pana zborze..jak pogodzić go z panstwowym świetem?i jak wygląda sex w takie dni? czy jest też szczególny? i czy dziewice sa przez Pana rozdziewiczana, jak to bywa w różnych wyznaniach...prosze o szczere odpowiedzi;)

Moje uszanowanie w tym świątecznym dniu. Nie wiem,czy Pan Starszy gdzieś się tu włóczy. Jedno wiem napewno: świadkowie nie uznają świąt. Tym bardziej państwowych. A dobre trachanko,to chyba uskuteczniają niezależnie od daty,raczej w wyniku normalnych wahań namiętności. W końcu wychowują się w warunkach społeczeństwa naszego,naszych wzorców. Tak samo polscy muzułmanie brzydzą się świętą wojną. Miłego dnia.

Gość mata78
A co Starszy Zboru tutaj zgubił,ze sie spytam delikatnie?

Gość Starszy Zboru
Kolego Rajtarze, Nie uzywamy formy "czesc", poniewaz jest to oddawanie czci... A co do swieta... nie interesuja nas polityka

Hej leniu, tu masz racje " Moje uszanowanie w tym świątecznym dniu. Nie wiem,czy Pan Starszy gdzieś się tu włóczy. Jedno wiem napewno: świadkowie nie uznają świąt. Tym bardziej państwowych. " tez gdzies to wyczytalem; ale co z tym seksem, moze Starszy Zboru cos nam powie???

Hmm Wasza StarośćZboru..jestem w kropce..polityka Was nie interesi..ale mnie sex bardzo..czy wasze panie nosza stringi? jesli Wasza Starość nie wie, co to jest, dziewczeta wytłumaczą dokładnie..:)a może nic nie noszą pod, bo długo sie nosza.. maxi..:)

Gość Starszy Zboru
... jest napisane... "...cudzołoznicy , rozpustnicy .... nie odziedzicza Królestwa Bożego " nosza stringi, a latem pewnie chodza i bez nich

Gość damaczarnychserc
Jezeli marzysz o sexsie ze swiatkiem Jehowy to tylko po slubie. Sa oni normalnymi ludzmi zyjcymi wg. praw biblijnych, maj ogromny szacunek dla zycia poniewaz jest ono darem od Boga. Gdy zejd na " zl" drog tj. sprzeczn z przykazaniami zostaj wykluczeni ze Swiatkw Jehowy.

...ale zawsze moze wrocic na ich lono... Mymlon;) (-ie) Akcja od tylu, a ta w reku Strazniaca i zakresla i medytuje...

Gość Starszy Zboru
Korzystajac z okazji chcialbym zapytac, czy ktorys z forumowiczow nie jest zainteresowany domowym studiowaniem Biblii?

Witaj Pev..😘*..i Wszyscy ..a więc nie lubie stringów..okrutnie sie w ono wrzynaja..[nie pisze inaczej, bo moge Pana Starszego zniesmaczyć]..i tak sobie myśle , że swiadkówny noszac długie sukienki , musza miec żar w onie..:D jak mam wybierac , wolę bez stringów..:)stringom mówie nie..:)

W sumie to nigdy nie byłam jakąś miłośniczką :D Ale mógł to powiedzieć inaczej :p :D