Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Strasznie się boje

Dziwne bóle serca...

Polecane posty

Gość Strasznie się boje

Witam. Chciałam Was zapytać i się poradzić, a może ktoś z Was tak ma i wie co to może być to chętnie wysłucham. Więc chodzi mi o dziwne bóle w okolicach serca, takie kłucie i to bardzo często. Mój chłopak takie ma i nie wiemy co to jest. Do lekarza się już zapisał ale musi czekać a nas to niepokoi. Te bóle w sercu są raz na jakiś czas ale jak już są to boli prawie przez pół dnia, do tego dochodzą także bóle w klatce piersiowej i bóle lewej strony brzucha. Co to może być ? Ma ktoś z Was tak lub miał ? Możecie mi napisać co to takiego i czy to jest poważne ? Z góry dziękuje. Pozdrawiam

Gość Strasznie sie boje
Ludzie napiszcie coś !!!

Gość znowu ty
ja takie czasem mam, nie wiem co to :(

Gość cma cme
Takie kłucie może świadczyć o jakimś nerowbólu - polecam coś przeciwbólowego

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanocojets
nerwica. Lekarz przepisze ci tabletki. W sumie, sa one dostepne w aptekach bez recepty, tylko ze nie znam nazwy, ale podpytaj aptekarke.

Gość cma cme
Może Nerwica serca?

Gość no i coo
ja to mam po papierochach

mam podobne objawy od prawie dwóch lat.zrobiłam mnóstwo badań i nic nie wyszło.Lekarze mówią,że ta na tle nerwowym ,czasami w to nie wierzę i wmawiam sobie jakieś choroby:( Najpierw niech porobi badania podstawowe ni i ekg

Gość Strasznie sie boje
Może nerwica, może nie. Lekarz powie co to takiego. Jeden lekarz powiedział, że to jest kosmetyczna niedomykalność zastawki mitralnej, ale nie mamy zaufania do lekarzy więc idziemy do jeszcze jednego.

Gość -0348-348
Ja wlasnie mam cos takiego od jakiegos czasu, do tego - i to od miesiecy - caly czas chce mi sie siku... Czesto tez mnie boli glowa. A brzuch jak mnie tak kluje mam lekko wzdety..

Gość no i coo
nie wiem, ale moze to taki lekki zawal serca

Gość Strasznie sie boje
niebieskaaaa : Mamy tak samo, wmawiamy sobie bele jakie choróbska,a najgorsze jest to, że w wieku mojego chłopaka kilka osób zmarło juz na zawał serca :( a żaden lekarz nic konkretnego nie powie :(

Gość .NATALA..............
Nie żaden zawał.Przy zawale są inne objawy. Cholerna nerwica.

Gość Strasznie sie boje
A są jakieś tabletki na to by tak mocno nie bolało które można kupić bez recepty ?

Gość Strasznie sie boje
Hallo ? :(

Gość no i coo
kazdy to ma, tylko nie powinno byc za czesto

strasznie się boję- zawal to na pewno nie jest więc spokojnie.ogólnie powiem ,że lekarze olewają sobie sprawę. Najłatwiej powiedzieć im,że to nerwica:( ja wiele badań wykonywałam prywatnie bo rodzinny nie chciał dać skierowania. Chodziłam prywatnie i mogę powiedzieć,że dużo to nie pomogło bo wmawiali choroby aby przychodzić do nich.wiadomo każda kolejna wizyta to dla nich kasa. Jeden nawet wymyślił,że mam wodę w płucach i 2 tygodnie faszerował mnie antybiotykami.

my ci tu nie zdiagnozujemy chłopaka. I nie sugeruj się wpisami tutaj,że to nerwica.zacznijcie od podstawowych badań.

Gość no i coo
no a jak biegniesz, brakuje ci tlenu, to tez serce boli i jest kolka po lewej stronie brzucha

Gość -0348-348
a ma takie uczucie jakby go cos sciskalo za to serce? denerwuje sie?

Gość Strasznie sie boje
niebieskaaaa : No on chodzi prywatnie do lekarzy, jeden powiedział, że do niedomykalność zastawki mitralnej ale kosmetyczna. Macie jakieś dobre sprawdzone tabletki bez recepty na to ? no i coo : tak, ale on nie biega, nie przemęcza się a bóle i tak są

Gość no i coo
a ma dusznosci?

Gość Strasznie sie boje
-0348-348 : No takie uczucie, że coś go tam ściska, czasami jest tak, że musi leżeć w łóżku bo tak mocno go boli, że lepiej żeby nie wstawał z niego, czasami ból przechodzi jak się dopiero prześpi ale po jakimś czasie ból znów sie pojawia

Gość -0348-348
No on chodzi prywatnie do lekarzy, jeden powiedział, że do niedomykalność zastawki mitralnej ale kosmetyczna. Nie jestem lekarzem, ale jakie robil badania ze stwierdzila te niedomylanosc? Tego chlopaka zawsze tak bolalo? Bo chyba przy wadzie tak powinno byc?

Gość Strasznie sie boje
no i coo : Tak duszności też ma przy tym

Gość -0348-348
-0348-348 : No takie uczucie, że coś go tam ściska, czasami jest tak, że musi leżeć w łóżku bo tak mocno go boli, że lepiej żeby nie wstawał z niego, czasami ból przechodzi jak się dopiero prześpi ale po jakimś czasie ból znów sie pojawia Takie czasem nawet uczucie jakby go ktos trzymal reka za serce? Ja tez tak miewalam , ale w chwliach silnego stresu. Na to bierze sie Validol - kupisz w aptece bez recepty - delikatnie rozkurcza miesien sercowy....

Gość Strasznie sie boje
-0348-348 : Robił - EKG serca, USG serca, i coś tam jeszcze nie pamiętam już

Gość no i coo
jak ma dusznosci z byle powodu to nerwowy po prostu chyba jest