Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Strasznie si臋 boje

Dziwne b贸le serca...

Polecane posty

Go艣膰 liczba pi
-0348-348 Ja wlasnie mam cos takiego od jakiegos czasu, do tego - i to od miesiecy - caly czas chce mi sie siku... Czesto tez mnie boli glowa. A brzuch jak mnie tak kluje mam lekko wzdety.. Mam dok艂adnie to samo co Ty, mia艂am badania i u mnie to nerwica, tabletki na d艂ugo mi nie pomaga艂y, tylko odpowiednia dieta - ja musz臋 uzupe艂nia膰 m.in potas i przede wszystkim magnez, unika膰 kawy i stresu. Pomaga. Ale oczywi艣cie nie musisz mie膰 tego samego. Zr贸b sobie podstawowe badania + elektrolity.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 liczba pi
Strasznie sie boje - niech zrobi badania ob, morfologie, elektrolity, na wszelki wypadek lipidogram, mo偶e si臋 okaza膰 偶e serce to nie przyczyna tylko skutek.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Strasznie sie boje
-0348-348 : On jest do艣膰 nerwowy, ale gdy kto艣 go wkurzy czym艣 i to porz膮dnie, te tabletki mu kupie :) mo偶e co艣 pomoga i nie b臋dzie musia艂 sie z tym m臋czy膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 -0348-348
Mam dok艂adnie to samo co Ty, mia艂am badania i u mnie to nerwica, tabletki na d艂ugo mi nie pomaga艂y, tylko odpowiednia dieta - ja musz臋 uzupe艂nia膰 m.in potas i przede wszystkim magnez, unika膰 kawy i stresu. Pomaga. Ale oczywi艣cie nie musisz mie膰 tego samego. Zr贸b sobie podstawowe badania + elektrolity. Ja na nerwice sie lecze, ale choruje na Zespol Aspergera, i problem w tym, ze te objawy przypominaja tez zesppol jelita drazliwego, ktory moze byc spowodowany nietolerancja glutenu.... a przy Aspergerze tez jest nietolerancja glutenu...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Strasznie sie boje
liczba pi : Mo偶liwe 偶e ma w艂asnie nerwice, na necie du偶o o tym czytali艣my ale wsz臋dzie pisze co innego i nie wiadomo w co wierzy膰.

Udost臋pnij ten post

-348-348 tez masz takie objawy? masz stwierdzona nerwic臋. autorko dlaczego pytasz nas o leki na serce bez recepty. je偶eli lekarz stwierdzi艂 niedomykalno艣膰 zastawki to mo偶e faktycznie to mu dolega. i pewnie s膮 na to jakie艣 leki. ja bra艂am jaki艣 czas propranol i bisocard(Na serce0 nie wiem teraz czy dobrze napisa艂am, szybko rzuci艂am te leki bo to by艂y od tego lekarza co stwierdzi艂,ze mam wod臋 w p艂ucach i st膮d te objawy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 -0348-348
-0348-348 : On jest do艣膰 nerwowy, ale gdy kto艣 go wkurzy czym艣 i to porz膮dnie, te tabletki mu kupie mo偶e co艣 pomoga i nie b臋dzie musia艂 sie z tym m臋czy膰 Moze to nie jest do konca profesjonalne, ale juz nieraz jak mi cos bylo wo szlam do apteki i pytalam sie po prostu co robic. Z reguly cos poradza, to super szybki spoosob jak czlowiekowi cos dolega... czekkanie w kolejce do tych konowalow jest dobre jak czlowiek jest zdrowy. Wlasnie jak mnie tak dusilo to mi powiedzieli o validolu, bo ja chcialam kupic Neospasmine .... Ale na serce typowo pomoze rozkurczyc Validol. Tak typowo na uspokojenie to sa nienajgorsze tabletki ziolowe Hova...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no i coo
nie chodzi o to, ze sie wkurza, ale moze czyms sie ciagle martwi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Strasznie sie boje
liczba pi : Zrobimy te wszystkie badania o kt贸rych piszesz i mam nadzieje, 偶e cos konkretnego wyka偶膮 :) niebieskaaaa : Pytam o leki bez recepty bo na wizyte u lekarza musi do艣膰 d艂ugo czeka膰 mimo, 偶e idzie do prywaciarza.. Lekarz mu to stwierdzi艂, ale 偶adnych lekow nie przepisa艂, nie powiedzia艂 co ma robi膰 gdy zaboli lub co ma robi膰 by nie balo艂o. A leki bez recepty chc臋 mu kupi膰 na czas kiedy p贸jdzie do lekarza by nie musia艂 sie z tym m臋czy膰 bo to nie jest dobry widok gdy si臋 patrzy na ukochan膮 osobe kt贸ra cieprpi i nie wie co ma ze sob膮 zrobi膰

Udost臋pnij ten post

-0348 -348 ju偶 doczyta艂am. ja tez rzuci艂am kaw臋 bior臋 magnez. A w torebce mam zawsze validol. coraz rzadziej mam te b贸le ,nasilaj膮 si臋 jak mam za du偶o wolnego czasu i zaczynam o nich mysle膰. og贸lnie du偶o si臋 ruszam, rower ,basen i staram si臋 nie wmawia膰 ju偶 sobie 偶adnych chor贸b..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no i coo
no ale podstawowe pytania, czy ma nadwage, czy pali, czy zdrowo sie odzywia, czy dlugo pracuje..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Strasznie sie boje
no i coo : Mo偶liwe, 偶e sie martwi czym艣 ale tego i tak mi nie powie. A znacie mo偶e jakis dobrych lekarzy kardiolog贸w w Katowicach lub okolicach ? Prywatni 偶eby byli

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no i coo
nie napisalas

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Strasznie sie boje
no i coo : Nie ma nadwagi, wage ma odpowiedni膮 do swojego wzrostu :) papierosy pali, ale mamy zamiar oboje rzuci膰 co nam sie jak na razie nie udaje, on nie pracuje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Strasznie sie boje
no i coo : i zdrowo si臋 od偶ywia, nawet lekarz mu powiedzia艂, 偶eby jad艂 to co do tej pory

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no i coo
a duzo pali?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 -0348-348
nie znam sie na tym az tak, ale mozliwe ze ta jego "wada" wyszla przez przypadek i nie ma zwiazku z tymi bolami. No bo wady sa od urodzenia, to bole powinny chyba tez byc od urodzenia? Ja wiem po sobie, ze dopiero w okolicach 30 zaczelam przy zdenerwowaniu czuc takie dziwne bile i ucisk....

Udost臋pnij ten post

jak si臋topik rozwin膮艂...narzekacie jak stare baby w kolejce do lekarza rodzinnego w przychodni

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Strasznie sie boje
no i coo : ma艂o pali bo mamy zamiar rzuci膰 wi臋c ograniczamy palenie -0348-348 : nie on nie ma 偶adnej wady serca, z tego co mi wiadomo na nic nie chorowa艂 powa偶nego w dzieci艅stwie, samo z siebie zacz臋艂o go bole膰 ju偶 kilka miesi臋cy temu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no i coo
a ile mial najdluzej te bole?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Strasznie sie boje
najd艂u偶ej to ca艂y dzie艅 go bola艂o teraz te偶 czasami ca艂y dzie艅 boli a czasami b贸l ust臋puje jak sie prze艣pi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 -0348-348
nie on nie ma 偶adnej wady serca no ma przeciez ta niedomykalnosc czy cos tam?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no i coo
jak ma caly dzien to chyba cos powazniejszego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Strasznie sie boje
-0348-348 : tak ale kosmetyczna niedomykalno艣膰 i w dzieci艅stwie nic takiego nie mia艂, a mo偶e i mia艂 tyle 偶e go to nie bola艂o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 -0348-348
jak ma caly dzien to chyba cos powazniejszego Ja w sytuacjach stresu tez miewalam caly dzien. Najczesciej mijalo tesz jak sie wyspalam - bo pewnie jak czlowiek spi to nie mysli o problemach. Ale mialam niestety tez dni, ze nawet budzialm sie z tym ucczuciem ... Na szczescie problemy minely i wrocilo do normy. Tylko teraz znow mnie kluje, ale wlasnie przejmuje sie jednym rachunkiem i moze to od tego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no i coo
z tego wszystkiego serce mnie zakulo :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Strasznie sie boje
A najgorsze jest to, 偶e jak go boli to wmawiamy sobie, 偶e to cos powa偶nego, 偶e mo偶e cos mu si臋 sta膰 od tego i go jeszcze bardziej to boli :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Strasznie sie boje
Nawet ja ju偶 czasami mam tak, 偶e jak chce wzi膮膰 wi臋kszy g艂eboki oddech to mnie cos zak艂uje mocno w klatce piersiowej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 -0348-348
A najgorsze jest to, 偶e jak go boli to wmawiamy sobie, 偶e to cos powa偶nego, 偶e mo偶e cos mu si臋 sta膰 od tego i go jeszcze bardziej to boli No, dokladnie... Powinnas go pocieszyc ze to nic takiego i zeby sie nie nakrecal. Mnie jak tak bolalo to kiedys rozmawialam z kolezanka matki... I ta mnie ssupeer "pocieszyla", ze tak, 30- latki ze stresu czesto umieraja na serce... :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 liczba pi
hej, znam dobrego Kardio, ale pracuje w centrum w Cz臋stochowie, a prywatny gabinet ma w Myszkowie, to jakie艣 60 km od Katowic, jak b臋dziecie w stanie to dojecha膰 (przyjmuje w ka偶dy czwartek od 16) to mog臋 da膰 ci nr tel.

Udost臋pnij ten post