Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XXXXLLLL

Chce czuc sie piekna!

Polecane posty

Gość XXXXLLLL

No wlasnie co zrobic zeby odkryc swoje wewnetrzne piekno? Nie jestem ani piekna, ani ladna, ani zgrabna, ale chce czuc sie piekna! Tylko jak to zrobic, skoro wszyscy w kolo mi mowia, ze jestem oblesna, gruba i brzydka?

Gość skyress
Zapisz się na pole dance :)

głupie prowo ale a nuż komuś się przyda. można np. zadbać o siebie, ładnie się ubierać, czesać, malować, i przede wszystkim uśmiechać do ludzi... proste.

Gość XXXXLLLL
To nie jest zadne prowo, a taniec na rurce raczej w zaden sposob mi nie pomoze.

Gość fc13
Ja zawsze czuję się piękna robiąc sobie wieczór piękności :) Zacznij od samego początku - jedzenie Jedz dobre rzeczy, smakuj, jedz powoli i jak najwięcej kolorowych rzeczy, jeśli lubisz kawę to rób sobie taką pyszna - z lodami, cynamonem, bita śmietaną, etc. Jeśli smakujesz się w herbatach to również zadbaj o rożne rodzaje: zielona, czerwona, biała, etc. Taki rytuał ma Ci poprawić nastrój i dać chwilę z samą soba smakując się tym co sobie przygotujesz :) Jeśli chodzi o małe domowe spa: Kąpiel: żel pod prysznic o pięknym zapachu, peeling, który złuszczy Twoją skórę, oczyści z toksyn, dzięki czemu poczujesz się lżej( mnie zawsze poprawia samopoczucie ta świadomość) masuj całe ciało, które na pewno zmęczone po całym dniu trochę nabierze energii. Depilacja (chyba każda kobieta lubi czuć się gładko), zadbanie o stópki (pumeks, peeling, masaż, spłukanie chłodniejszym strumieniem), Po wyjściu całe ciało nasmaruj balsamem, również je masując. Umyj włosy, użyj odzywki, wmasuj w nie odpowiedni kosmetyk do Twoich włosów, bądź jedwab. Następnie zrób sobie maseczkę (złuszczającą, peel-off, oczyszczającą, regenerującą - n jaką tylko masz ochotę) Usiądź wygodnie i zajmij się paznokciami - obetnij, wypiłuj, pomaluj, zadbaj o skórki - zarówno u rąk jak i u stóp . Sam pedicure pozwoli czuć Ci się lepiej :) Na koniec załóż swoją ulubioną bieliznę, ubranie. Ja dzięki temu zawsze czuję się piękniejsza. Nie muszę wcale mieć mocnego makijażu. Ważniejsze jest aby zadbać o siebie a nie przykryć wszystko maską make-upu.

Gość magduniaaaa1987
fc13 - robię dokładnie tak samo - POLECAM :)