Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgdfhndnd

Dziewczyny.. PENIS DO OCENY

Polecane posty

No prosze prosze co sie porobilo :) Staliningrad- glupoty gadasz :P i tyle. Wszystko chodzi o eminowanie pewnoscia siebie. Mialam takiego kolege, rudy, pryszcze i co? Zajebisty koles, pewny siebie kochany. nic tylko sie zakochiwac!

Gość hgdfhndnd
A moze jest jakas chetna dziewczyna na spotkanie?? Ja jestem z woj. lubelskiego.

Gość hgdfhndnd
24 lata mam.. ;)

No no... To ja chetnie, ale daleko mam... z 2000 km:P Dojedziesz?

Gość aj kent geć ju ałt of maj het
stalingrad, wierz mi ze wolałabym sie tobie oddac niz jemu :D

Gość hgdfhndnd
No niestety.. 2000km to jednak troche za duzo.. Oh tak , bede miły dla wszystkich bo powiesz ze widziales\as mojego penisa.. Oh ja nieszczesny.. :]:]:]

A ja sądzę, że większość pań wolałaby 26 zamiast 13. Zwłaszcza panie powyżej 175 cm wzrostu, a ma pewno po dwóch i więcej porodach.

Lol ... Ty go nie wydawaj tylko mu do lozka wskakuj :P Sama bym chciala sprawdzic jak to jest. Choc szczerze gdybym miala wybierac to pewnie Staliningrad. Obawialabym sie kalectwa w lozku :P Albo ze macice na wylot mi przebije :P

ja mam 178 I wcale nie robi mi roznicy 13 czy 20... wszystko zalezy od pozycji, seksu oralnego i innych tam.. :) no grubosci jeszcze.

Gość hgdfhndnd
Heh.. nieno , az tak zle by nie bylo.. Oczywiscie nigdy nie wsadzam go calego.. Raczej by się nie zmieścił , lub poprostu sprawił by ból.. Maksymalnie 3/4 jego dlugosci wchodze

Widzisz Keerah. Wyobraź sobie mnie jako twojego chłopaka z 13 cm, wskakujesz mu do łóżka i co? 26 cm robi swoje.

Oh tak , bede miły dla wszystkich bo powiesz ze widziales\as mojego penisa.. Oh ja nieszczesny.. :]:]:] sorry, ale zdjecie z połowa twojej głowy i biurkiem, ciuchami... trudno cie nie rozpoznac, to chyba jednak dosc krepujace dac na forum zdjecie z fiutem na wierzchu i prosba o ocene :D ja tam nie mam zamiaru mu sie na pracie pchac :P nie powiem, pokaze foty które mam na dysku. zgodnie z prawem, bo sam je tu wstawiłes :D no juz juz, zartuje, ostatecznie cie lubie 👄

Nie nie czekajta :P Mowie ze sprobowalabym z takim duzym z checia ( lubie eksperymenty) ale na dluzsza mete , wybralabym sprawdzone grube mmmmagiczne 13 :D

Gość Stary wyga
Kalectwo, dlaczego bo takim dogodzisz tylko niekturym paniom a ja mam 14 cm ale za to gruby i moge kochac i zaspokoic kazda dame oczywisci technika tez sie liczy ot.co pozdrawiam wszystkie panie.Dlugi penis do penetracji nie jest dobry bo nie mozna kochac sie z kobieta na calego osobiscie nie chcial bym miec takiego no ale to sprawa natury.

Sądzę, że to zbyt mało prawdopodobne, żeby ktoś ciebie rozpoznał. Laska ściemnia. A moje zdanie jest takie - jak kobieta spróbuje 26, do trzynastki nie wróci.

sorry za te smichyhichy, ale to jest przezabawne, łazic z nudów po forum, w podłym humorze, i nagle zobaczyc penis znajomego :D bardzo mnie to bawi :D

Staliningrad, ajjj przestan jakis taki jestes zmulony i niezadowolony ze swiata. Jak ci Kira mowi ze by cie wolala to tak jest! ;)

Gość hgdfhndnd
W takim razie.. Prosze.. Powiedz mi dokladniej .. Z jakiego miasta jestem i jak mam na imię??

Stalingrad...... nie zachowuj się jak zbity pies... skamlesz i skamlesz, liczysz ze jak będziesz sie tak użalał to jakaś panna się zlituje i zaprosi cie do wyra?? nie sadze...

stalingrad, ja znam to biurko, te ciuchy i te pół twarzy :P i juz spadam, nie bede rozwalac topiku. a pracie fajne, owszem :D aha, stalingrad, daj mi swojego na mejla, co? :) obejrze i napisze swoje zdanie

Dlaczego więc białe kobiety tak ochoczo wiążą się z czarnymi facetami, a odwrotnie nie jest? Sam mam małego fiutka, ale nie będę powtarzał mitu "mały, ale wariat".

Gość AMAGP
A ja mam 165 wzrostu i lubię tylko takie duże jestem z okolic Łomży

Gość stalingradzie kochany
daj mi zdjecie swojego sprzetu na emaila, co?

Ja tez chce!! Ejjj pierwsza podrywalam Staliningrada. Odczepta sie dziolchy!