Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgdfhndnd

Dziewczyny.. PENIS DO OCENY

Polecane posty

Cenię sobie anonimowość. Mogę dać emaila, czemu nie, czasami pokorespondować. Ale nie pokazywania fiutka.

umm 178 wzrost :) Kasztanowe wlosy dlugie.. brazowe oczy. Duze cycki , dlugie nogi. Wogole to fajna jestem :) Cos jeszcze? A lubie moja pupe :P O czyms zapomnialam, co mogloby byc dla Ciebie istotne?

Gość stalingradzie kochany
keerah jak jestes blondynka ponizej 170 cm wzrostu to kłam ze jestes brunetka 180!!! bo on cie nie zechce!!

Nie, nie jestem blondi, i nie mam ponizej 170 :/ Twoja kolej Stan :P

Stalingrad nie jest piękny i nie ma 26 centymetrowego penisa, żeby wybrzydzać. Ale niestety sądzę, że jesteś zbyt fajna dla mnie. Prawie ideał, gdybyś była brunetką.

Chyba szatyn, krótkie włosy, 181 cm, normalna budowa (nie gruby, nie wychudzony, nie atleta), mały fiutek, spory trądzik, coś jeszcze?

jestes pojebany koles, sam sobie robisz kuku. nie dziwie sie ze laski spierdalaja. jest tylko i wyłacznie twoja wina, a my cie tu na forum nianczymy podpowadamy, ale co tam, nic nie dociera do pustej głowy :o

Nie będę na siłę zmieniał losów ludzkości. Taki jestem i taki zostanę. Robiłem co mogłem, ale co z tego, jak nawet dużego fiuta w zamian za trądzik nie mam?

No ciapa. zamiast mowic o tym co ci sie w sobie podoba to wymieniasz rzeczy ktore uwazasz ze moga nie byc zaakceptowane.. Ajjj Co ci sie w sobie podoba?

Mam poczucie humoru, bardzo czarne, ale jakieś mam. Jestem dumny - nie jestem niczyim psem, wczoraj miałem okazję to opisać. Świetnie ukrywam uczucia, nie pokazuje słabości ... chociaż słaby człowiek ze mnie.

sos, jakie ty masz wykształcenie? LO? technikum? uczysz sie jeszcze jakos dalej? no i na jaka posade aplikujesz rano?

Ajj tam.. wielki sprzet, ostatnio mialam chlopaka, Slowaka... nawet nie wiem czy 10 mial, ale dalismy rade. Wszystko zalezy od pozycji i oralnego seksu tez. Nawet teraz sie czasami na seks spotykamy. Pomimo ze on w gatkach to raczej duzo nie ma... :)

Dziwne to, mawiają, że wielkość pochwy łączy się z wielkością piersi. A pisałaś, że masz duże.

D mam... Nie wiem co ma pochwa do cyckow... Jakies bajki ci ktos nawsadzal, tak samo ze jak facet wysoki to duzy a jak niski to maly... pffft ten slowak z 190 ma i mniej niz 10 ... wyobraz sobie moja mine jak to zobaczylam! A zawsze myslalam ze jak wysoki to duzy ( niekoniecznie gruby) NIE MA REGULY!!!!!!