Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgdfhndnd

Dziewczyny.. PENIS DO OCENY

Polecane posty

Gość kdlsjfvioerj
powiem ,że sprzęt wielkością mnie zaskoczył(nie nie umawiam się na żadne spotkania:P) mój partner ma 20 jak sterczy a nie wiem jak w spoczynku,bardziej mnie ciekawiła dlugość w pionie.i uwierzcie mi,sama mu mierzyłam! fajnie,że masz takie coś w spodniach, ale warto pamiętać, że sama długość to wiele, ale NIE WSZYSTKO, bo facet mający takiego pytona, a walący kobietę na oślep, tylko po to żeby sobie ulżyć-nawet jakby sobie takiego drąga obwiesił cukierkami i piórkami podnoszącymi doznania-niewiele zdziała takim rąbaniem bez opamiętania :P

Gość haj ajm empti
keerah a po czymn już jesteś i na czym?

Jestem z Polski, dzisiaj niech będzie Gdańsk (nie podaje miasta). To ile lat szybciej poszłaś do szkoły, że skończyłaś? PS. Jak ktoś ma pytona, nie musi mieć techniki.

Jak ktos ma pytona to jest kaleka! Bo nie pociupcia na calosc:P Najlepiej to usiasc porzadnie na czlonku i przy ruszaniu sie jeszcze pocierac lechtaczka o lono partnera. 26 nie da rady :) Wiec odpada, Dziekuje za wysluchanie :)

Gość o boze kera co za sciema
:o

Gość haj ajm empti
stalingrad jestem kobietą, mam 23 lata, 4 partneróiw za sobą, również w łóżku, miałam faceta ktory miał niewiele mniej niż autor-23 cm a nie umiał nimi dysponować :) więc proszę cię nie wmawiaj mi, że jak ktoś ma 20 kilka cm, to laski same na niego włażą. z tamtym facetem spałam tylko 1 raz, mimo że miał takie coś w spodniach, to czułam się pod nim jak dmuchana lala, sprawiał mi ból, a ponadto niespecjalnie dbał o higienę..traktowął mnie jak lalę, a ja wcale mu nie mówiłam w jaki sposób lubię się kochać-owszem lubię i szybko, i wolno, mocniej i tak delikatnie ale do cholery czułam się jak żeberko od grzejnika :/

przyczepiles sie ... O wiele lepiej 13 niz 26 juz ci tlumaczylam dlaczego!

Gość haj ajm empti
a mówię o żeberku od grzejnika, bo jak r ten sam właściciel takiego penisa usilnie namawiał mnie na kolejny wspólny wieczór, to się wściekłam, powiedziałam mu że jak chce podupczyć, to 2 plasterki szynki i między kaloryfer.(tekst znany więc mało oryginalny) i tu nastąpil koniec znajomości,pan i władca obrażony jak mogłam tak mu powiedzieć.

Uważam, że 13 cm to pogranicze pokrzywdzenia przez los. Trzeba będzie sobie dobrać filigranową kobietę, żeby rogaczem nie zostać.

stan, to dlaczego pomimo ze rozstalam sie z tym facetem co ma mniej niz 10 , nadal czesto sie spotykamy na seks? e?

Gość haj ajm empti
stalingrad ale czemu się tak upierasz? zapytam,czy kiedyś się już kochałeś?jeśli nie,to masz widocznie czas żeby spróbopwać tego i owego.może najpierw zaczniesz z dziewczynami tak na chwilę.ja zmieniłam zdanie na temat seksu jak poznałam mojego obecnego partnera, i jego grubość i cm nie mają dla mnie większego znaczenia.wkłada w to masę uczucia, a dodam że ja byłam jego pierwszą kobietą w łóżku oraz pierwszą na poważnie(wcześniej chadzał z dziewczynkami za rękę ale nawet się nie pocalowali) na początku typ wydawał mi się anty-damski, ale teraz-za nic bym go nie oddała,nawet za czyjeś 40 cm w spodniach :P

Pewnie się więc znudzi się tobie za jakiś czas. Drogie panie śpiący jestem. Może jutro. Dobranoc.

Ja tobie bym pokazał ... ale pewnie zrobiłabyś ze mnie gwiazdą tego forum albo internetu.

chyba zartujesz! nie lubie sie wysmiewac z ludzi. I szczerze ci powiem, ze to jak wygladasz malo mnie obchodzi, bo fajny chlopak z ciebie, tylko troszke za malo pewnosci siebie w tobie siedzi. :)