Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1965Mama synka

BĘDĘ BABCIĄ- WIEDZIAŁAM, ŻE TO SIĘ WYDARZY!!!

Polecane posty

Gość no i cóż z tego???
do idiotki..rozwiń proszę..od razu widać jaki to typ dziewczyny

Gość jejku ale wiedźma
juz po twoich wypowiedziach żal dziewuchy że będzie miała taka teściowa, sama jestes pyszna i tyle, zamiast skupic się na synu czy jest szczęśliwy to ty zazdrościsz jego wybrance pracy< ciuchów? co za idiotka! ja ma córkę w wieku 22 lata,od 3 miesięcy jestem szczęśliwa babcią, moja córka jeszcze studiuje i to zaocznie i wcale nie uważam że jest gorsza od dziewczyn na dziennych,wazne że ma cel,plany,marzenia ,ty zamiast szukac zwady powinnaś się cieszyć szczęściem syna, WIEDZMA

Gość buhahahahaq1
patrzcie patrzcie co za babsko durnowate napisało na forum! Nie dorosłaś do swojego wieku idiotko, żal mi ciebie i współczuje tej dziewczynie że musi sie użerac z taka wredną szmacichą jak ty. Tak ześ synalka wychowała ze zamiast się uczyć zrobił dzieciaka HAHAHA - żałosne. Teraz dawaj mu kase na dzieciaka głupia babo bo on nie ma żadnych pieniędzy, za to jego dziewczyna ma bo wie co to życie znaczy i umie na siebie zarobić w tak młodym wieku. Lepiej wypieralaj do roboty głupi babsztylu żeby dać mu na dziecko bo taki mądry jest że gówno ma, a nie siedzisz na forum i opisujesz jaka to ty jesteś beznadziejnie głupia. NO CO ZA TUPET !!

Może dla Ciebie jest nieprzyjemna, bo ma Cię zwyczajnie dość? Poza tym to dziecko to oboje zrobili.

Nie zgodze się , że jeśli uczelinia jest prywatna to musi być gorsza od Państwowej. To jak wykorzysta się mozliwosci jakie daje dana uczelnia zalezyod studenta. Bo jeden moze maksymalnie poswiecić się naucę a drugi lawirować i cudem przeslizgnać sie z roku na rok a dyplom dostaną taki sam. Ja osobiście zaczęłam studiować dziennie na politechnice i przeniosłam się na zaoczne. I wcale nie żałuje. Mam 22 lata i już dwa lata pracuję w zawodzie którego się uczę. I teoria z uczelni ma niewiele wspólnego z praktyką w pracy. Dodaktowo praca i studia zaoczne to pełna mobilizacja cały tydzień. Nie ma się tyle czasu co studenci dzienni. Także ta dziewczyna na pewno więcej wie o zyciu i ciężej w nim ma niz Twój synuś , którym się tak chełpisz.

Gość janiemoge33
ja nie moge co za karykatura ZŁA. Lepiej sie przezegnaj wariatko zamiast wypisywac tu takie rzeczy. Sama jestes głupia i zal mi ciebie. Jedno jest pewne - dziewczyna bedzie miala tesciowa KRETYNKE. WON DO ROBOTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość cztery sery
A twój synek to co? ideał chodzący, dziecko zrobiło sie samo?, durna kobieto myśleć, myśleć, myśleć....