Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekającaaaa

Czekam na @ Kto jeszcze?

Polecane posty

Gość czekającaaaa

Dziś mam dostać @. Boję się że wpadliśmy ale chyba sie sama nakręcam bo mieliśmy 3 stosunki zabezpieczone gumką+przerywane Mam już jedno dziecko, chyba bym sobie w łeb strzeliła gdybym zaszła teraz w ciążę. Czy któraś też czeka tak jak ja? :(

Gość czekającaaaa
eh, to chyba tylko ja mam stresa

Gość nannananan
przez tą panikę na pewno jeszcze poczekasz

Gość czekającaaaa
nawet mi nie mów! cały czas boli mnie brzuch a pamiętam że jak zaszłam w ciążę to bolały mnie plecy... kurcze, mam schizę

Gość Monaliza8
A czemu się boisz?trzeba było się zabezpieczać a nie stosować stosunek przerywany i teraz narzekać pozatym okres masz dostać dziś więc jeszcze Ci się nie spóżnia bez przesady..

Gość Monaliza8
No zabezpieczyła się i stosowała przerywany.....czy jak?bo nie kumam gumki z przerywanym....albo kochasz się w gumce albo stosujesz metodę stosunek przerywany;/??

Gość czekającaaaa
była ZAWSZE gumka i przerywany razem! kuźwa, naczytałam się o mikroporach w prezerwatywie i mam schizy

Gość czekającaaaa
siedzę na kanapie, w domu syf i burdel, jestem totalnie przygnębiona...

Gość czekającaaaa
kiedyś brałam tabletki ale mi tak po nich odbijało że szok, byłam okropnie nerwowa, nikt nie umiał ze mną wytrzymać

Gość Monaliza8
Rozumiem...no to nie martw się myślę że nie zaszłaś w ciąże to nie jest takie proste szczególnie kiedy w taki sposób się zabezpieczacie....jeżeli w ciągu tygodnia nie dostaniesz okresu to zrób test;):):) i głowa do góry a na następny raz jeżei tak boisz się mieć drugie dziecko znaczy nie chcesz to idz po pigułki do lekarza.pozdrawiam

Gość Monaliza8
A co do tabletek to może miałas zle dobrane.....albo żołądek tak reagował przy braniu tabletek najlepiej brać coś na osłone żołądka albo pić codziennie rano siemie lniane

Gość czekającaaaa
brałam Yasminelle, potem Novynette a potem już olałam sprawę bo o mało się nie rozwiedlismy,