Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce to zrobic ale sie bojee

Chciałabym popełnić samobojstwo ale sie boje - mam dość swojego wygladu

Polecane posty

Gość Jaccccuż
Masz zbyt bujną wyobraźnie, zejdź na ziemię.

Gość Facet786
darken rall, wysle wieczorem. A ten jacccuz, znajduje sie duchowo na poziomie czlowieka z epoki kamiennej.

Gość Jaccccuż
To własnie ludzie epoki kamienia łupanego nie byli racjonalistami, wy również nie jesteście. Bliżej wam do nich, niż mnie do nich. Wierzcie dalej w te bzdury, na pewno daleko zajedziecie. Zresztą co to znaczy 'duchowość? Przykrywka głupoty? Na to wygląda, dobrze zatem, że nie jestem uduchowiony.

Gość bóóóóóóóóóóó
weź się pokaz. jestem super ekstra obiektywna ;> sszczerosc 100% ;> wiec jak ?

Gość Facet786
O swiatelkach i komarach nie pisalem, tylko o zyciu po smierci!

Gość Dingbing
Cytuję: "autorko w sumie to wszystko co cie otacza to tylko sen, jak mówią w hinduiźmie Maya zastanawiałaś sie kiedys skad sie wzieło życie na Ziemi? skoro kiedyś ta planeta to była tylko powierzchnia pokryta lawą, taka bryła kamienia to skad sie mogło wziąc życie? czy życie mogło sie pojawić na skorupie lawy powiedzmy że była woda. pierwiastki i inne rzeczy niematerialne a tu nagle się miało pojawić coś Żywego na czymś Nieżywym? nieżywe+nieżywe = nieżywe Zatem NIE MOGŁO powstać nic żywego na ziemi Tylko to że jesteśmy jest jedynym dowodem na to, że życie istnieje Pytanie, czy naprawdę żyjemy czy tylko nam się tak wydaje. Tak naprawde NIE MOGLIŚMY powstać, skoro wszystko co było, było nieżywe." To w jaki sposób ja dotykam tego laptopa? Poza tym w śnie pracuje zawsze tylko lewa półkula mózgu, a dlaczego w tym "śnie" wszystko jest aż tak wyraziste. Skoro nas nie ma, to jakim sposobem odczuwamy ból? a jak śpisz, to czemu śnimy w śnie? Hehe. No właśnie. Ludzie piszą o głupotach, których nie można w żaden sposób udowodnić, to czyni ich bezkarnymi, mogą pisać to, jak ich daleko wyobraźnia poniesie. Do autorki tematu. Takie elementy społeczne jak Ty powinny się same wykruszać, słaba psychika itd. Potrzebne są same mocne i silne osobniki. Wypij pół litra, to samobójstwo samo przyjdzie hehe. Takich jak Ty powinno się regularnie eliminować, ale chyba ludzkości nie zależy na tym, że inni słabi będą psuć silnych. Nie daj Boże, żebym się zakochał w tak zakompleksionej osobie jaką jesteś, przegrane do końca życia. Specjalne traktowanie i ciągle pocieszanie. Jesteś żałosna.