Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ralph

Dziewczyny pomóżcie - jak nazywa się ten rodzaj majteczek

Polecane posty

Gość ralph

chciałbym kupić dla mojej ukochanej żony pewien rodzaj majteczek widziałem go kilka razy na zdjęciach w necie ale teraz nijak nie moge takich znaleźć. To są majteczki najczesciej koronkowe ale nie koniecznie, na pupie wykrojone tak do połowy posladka albo nawet bardziej ale nie są to stringi, z przodu są bardzo mocno wykrojone tzn nie wchodzą wogóle na udo, no i są bardzo wysokie tzn o góry opinają się ponad kością biodrową i oczywiście odsłonięte jest całe biodro Z góry dzieki za odpowiedz :)

Gość ralph
aaa i jeszcze jedo jak by ktos mial jakies linki do tego typu majteczek ( najlepiej prosto do sklepu ) to bardzo bylbym wdzieczny

Gość ralph
No własnie TANGA chyba nie bo wszystkie które widziałem byly bardzo mocno zabudowane z przodu i z tylu, chyba ze teraz jest akurat taki trend w modzie bielizniarskiej

Gość Jenifer8787****
cipuszaki

Gość ralph
hmm dzieki za linka to pewnie takie ale ja jako facet nie za bardzo moge je sobiw wyobrazic ubrane, wydaje mie sie ze te o których pisze są troche bardziej wyziete z tylu. ohh szkoda ze te c pokazalas nie są na modelce, wtedy zaraz bym wiedzial...

Gość ralph
te z victoriassecret to na pewno nie te są za niskie

Gość ralph
Te ostatnie z allegro to pewnie te tylko ze jak zwykle nie pokazują tyłu ( jak mozna robic oferte majteczek i pokazywac tylko przod ? ) ale dzieki