Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 25l........................

Jak rozświetlić skóre wokół oczu? Jakie kosmetyki?

Polecane posty

Gość 25l........................

Czy są jakieś podkłady, kremy? Na dzien i noc od lat uzywam żelu ze swietlikiem pod oczy,ale mimo to wydają sie zmęczone, podkrażone.

mialam ten problem, worki i cienie, dostalam od siostry kosmetyki Estien maseczka pod oczy i maseczka wybielajaca, ta druga mozna tez klasc pod oczy sa naprawde super ona kupowala wysylkowo, pozdrawiam

Gość gwiazdeczka555
Krem rozswietlajacy z nivei jest ok, sama go kupilam, ale troche sciaga skore i gdy sie go nalozy pod oczy skora staje sie naoieta i wtedy przy usmiechu uwidoczniaja sie wszystkie zmarszczki. Ja uzywam rozswietlajacego korektora pod oczy z loreala ok. 50 zł., ale z innych firm na pewno beda tansze. A sposob drugi i tanszy, to nakładam delikatnie bialy cien lekko rozswietlajacy pod oczy rimmel, działa cuda. oczy wydaja sie wieksze, odzyskuja swoj blask, a skora wokol oczu jest zdrowa. Polecam

Gość hd2
Możesz też spróbować relaksującego żelu pod oczy komfort młodej skóry 18+ Bardzo delikatny ...

Gość Kapibareczka
Ja ostatnio odkryłam korelktor mineralny i lekko rozświetlający od artdeco. Faktycznie daje efekt rozświetlenia i maskuje cienie pod oczami.